Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivaaaa
    13. Travanj 2015. 21:16

Bobica, girls power 
    Lollypop, vjerujem da nije to neki problem kad nije digla frku (jer se meni cini da dr.oko trudnoce vole malo dizat dramu inace i kad se utvrdi na kraju da nema nikakvog razloga za to), a ako se mozes pricuvat, ne dizati tesko, ne naprezati se...to mislim da nikako ne moze skoditi...(sorry, prilicno sam nova i ne znam jel vec imas djecu, jel jos radis, koji ti je tempo...). Ja ne radim npr., pokusavam se cuvati, jedino idem na vjezbe 2x tjedno, i to me zna  izmoriti..
    Ja idem sutra na pregled, nadam se da bude sve ok, uvijek mi frka malo taj dan  imam tremu 

Lollypop
    14. Travanj 2015. 10:29

A valjda je onda ok. Beba mi je opet mirnija, pa sam onda sva nikakva. 

Mali je ima neku cudnu pozu, pokočia se sav 😂 jedna noga ispruzena, jedna savijena...bo...tresla mi je drob ali nije se da smesti u poslijeruckovnom spavancu. Inace dobro napreduje, to je najbitnije, samo bi ja jos malo nogetanja...mirnija sam onda. 

Iskamcila sam uputnicu za bris cerviksa, pa cu to ic radit cisto da vidim i to, ima li cega. Nije me poslala na ogtt unatoc + 4 kg u misec dana i dijabetesu u familiji. Tlak mi je savrsen.

Filotea
    14. Travanj 2015. 15:02

Lollypop

A valjda je onda ok. Beba mi je opet mirnija, pa sam onda sva nikakva. 

Mali je ima neku cudnu pozu, pokočia se sav 😂 jedna noga ispruzena, jedna savijena…bo…tresla mi je drob ali nije se da smesti u poslijeruckovnom spavancu. Inace dobro napreduje, to je najbitnije, samo bi ja jos malo nogetanja…mirnija sam onda. 

Iskamcila sam uputnicu za bris cerviksa, pa cu to ic radit cisto da vidim i to, ima li cega. Nije me poslala na ogtt unatoc + 4 kg u misec dana i dijabetesu u familiji. Tlak mi je savrsen.

I moja je bila u tim tjednima mirnija i stalno sam se brinula jel sve uredu i zašto ne lupa više. Ali evo sad je krenula tek jače udarat i češće

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

bobica9
    14. Travanj 2015. 11:10

Lollypop, baš mi je drago da bebolino lijepo napreduje! I moj je nekako miran. Jedva čekam pregled slijedeći tjedan. I ja planiram žicati briseve.
    U zadnje vrijeme me zna boliti nešto s lijeve strane, od kuka pa prema jajnicima. Do sada me samo s desne strane bolilo. Možda se malac tako namjestio.

Lollypop
    14. Travanj 2015. 11:45

Ahh ti bolovi...mene sad pecka oko pupka i iznad pupka ponekad, valjda se maternica dize. Bo. Al isto je lipo bit trudan 😄

Moj prdac lezi obrnuto nego sto bi triba, valjda ce se okrenut, ima jos vrimena. Nadam se da nije lincina na mater i cacu 😀

Gricko3
    14. Travanj 2015. 14:23

Lollypop

Ahh ti bolovi…mene sad pecka oko pupka i iznad pupka ponekad, valjda se maternica dize. Bo. Al isto je lipo bit trudan 😄

Moj prdac lezi obrnuto nego sto bi triba, valjda ce se okrenut, ima jos vrimena. Nadam se da nije lincina na mater i cacu 😀

I moja je obrnuto haha ma imaju vremena jos 100 puta se izokrecat...
    Ja san pomalo pocela kuzit kad je budna a kad spava...Iako zna bit dana kad spava stalno a nekad se zabrinen sta ne spava nikako :)

Ja san dobila uputnicu za secer a tila sam trazit da mi je da al san naravno i na to zaboravila cim sam vidila bebu al ona se zato sitila.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Filotea
    14. Travanj 2015. 15:01

Evo da se i ja javim  Bila danas na pregledu, bebica super napreduje i sve je uredu. Lijepo se namjestila i sjedila je  Teška je 1100kg  Isto je okrenuta na zadak ali stigne se još okrenut, sad nam je termin 7.7. 

Lollypop
    14. Travanj 2015. 15:12

Filotea

Evo da se i ja javim  Bila danas na pregledu, bebica super napreduje i sve je uredu. Lijepo se namjestila i sjedila je  Teška je 1100kg Isto je okrenuta na zadak ali stigne se još okrenut, sad nam je termin 7.7. 

prava beba, ne boli te kicma? 😃😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI