Evo i mi danas bili na uzv...dr nam potvrdio da imamo pišu ...vec imamo 1800g i posteljica nam vise nije sprijeda nego straga...glavica je dolje....doktor nam je rekao da je sve savrseno
...pomaknuo nam termin na 16.06
Hehe...mislim da filotea nije skuzila da je zabunom stavila kg umjesto grame...uzbudenost ....svejedno prava velika beba...kako se odlucuje kad pomicu termin...to mi malo nije jasno...to znaci ono da je na svakom pregledu beba veca za toliko pa ga pomaknu ili sto?
...molim Te za malo sreće....
Joooj ja se iskreno nadam da bum bar desetak dana ranije...ali sve si mislim da ne bu kak ja hocu...velika sam si vec sad...mogu mislit kak bum trbuh imala za 3mj
Ako je tako meni ga budu sigurno pomakli onda...mi smo od pocetka za tjedan veci...mada mi nije jasno kako u merkuru racunaju da mi je 30.07 a privatnik i moj socijalni su rekli 29.7 (kojeg se ja i drzim jer i po meni ima smisla) gdje se taj jedan dan razlike stvori ne znam
Ma tak je i meni...nekak si vise prizeljkujem ovaj novi datum ...iako sad kad gledam kod filotee, njezina bebica 1100g a razlika izmedju nje i mene u prvom terminu bila 10 dana, a moja beba prava mrcina
meni je termin tek 2.8. Što se priča tiče ne uzrujavajte se. Da je tako niti ne bi imao drugo ili treće dijete. Evo ja trudna 24 tjedna imam curu od 4 i po i još uvijek radim, kuham, čistim... Normalno da je prvih mjesec - dva urnebes. Djeluju hormoni, neispavanost, uhodavanje u nove obveze, dojenje... ali nakon tog perioda imaš osjećaj da život prije bebe nikad nije ni postojao i da je ona oduvijek tu.
Meni u zadnje vrijeme govore - jedno ko nijedno, vidite ćeš sad, a ja baš nekako mislim da će mi s dvoje bit lakše nego s jednim...
Sortiraj odgovore
Najstariji