Pikica zato kaj sam od 26 tjedna otvorena i prohodna za prst, tako Blajić kaze. A od početka trudnoce mi je cerviks skraćen i mekan. Slali me na serklažu pa je prof Đelmeš odbio i poslao me doma iz bolnice, a on je šef odjela. Ajme bila sam jednom kod dr Hermana na uzv i odusevio me!! Ja idem srijedom kod Blajića i zadovoljna sam i s njim.
Ja idem ujutro kod svoje vadit briseve cerviksa pa cu je usput pitat i detalje oko tr ulozivosti. Mozda se ogrebem i za malo uzv-a, nadam se 😀
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Mi smo danas imali 3d/4d i prvi put smo vodili i tatu! Rekao je da zeli ici svaki sljedeci put . Malisan dobro napreduje, 23 tt, 600 grama. Nije bas bio voljan okrenuti se da olaksa doktoru, zapravo uvijek nekako imam dojam da ga mucimo sa uzv- pokriva si lice, skupca se pa se onda pak okrece svakako samo ne kako bi bilo idealno. pa nas dr poslao pola sata u setnju, da pojedem bananu i cokoladice koje sam nosila za svaki slucaj al nisam htjela pojesti prije...ali na kraju imamo par slikica i video kako se uhvatio za nos kao da roni! Vec sad svi vijecamo na koga liči i sto je cije
, svakako nas je jako razveselilo to sve
Samo, dr.je rekao da je nedopustivo da imam 12 kg vise u 24.tt (ja sam jos dodala da sam to dobila sve u zadnjih 10 tjedana, prije nisam nista zbog mucnina), pa me salje na ogtt....valjda je sve ok . Ja zapravo tek sad izgledam normalno, u trudnoću sam usla sa +1 kg od granice pothranjenosti...i prvi put u životu uzivam u hrani..
Onda bi i nama na sljedećem pregledu jako lako mogao pomaknuti termin za jedno dva tjedna, budući da je beba do sada na svakom pregledu bila jedno 2 tjedna veća ne bi imala ništa protiv da nam childich prije stigne.
Da, da, i mi dvije godine u braku, i kad smo rekli da ćemo dobiti bebu neki su reagirali - pa bilo vam je i vrijeme... Onak... A komentare tipa - ti se misliš vratiti na posao kad će mali imati godinu dana? Pa kako ti to sve misliš stići? - ne želim ni komentirati...
Mi smo zajedno 11 godina i godinu ipo u braku! Dok se nismo ozenili bilo je, a sta cekate, kad smo se ozenili a kad ce dite sta cekate, sad kad stize bebac a kako cete ovo ono nikad kraja al ja se ne zamaran time inace ne bi bila u vezi 10g prije braka hahaahhahaahha my life laganini
Sortiraj odgovore
Najstariji