Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CUUuu
    14. Travanj 2015. 18:46

meni je termin tek 2.8. Što se priča tiče ne uzrujavajte se. Da je tako niti ne bi imao drugo ili treće dijete. Evo ja trudna 24 tjedna imam curu od 4 i po i još uvijek radim,  kuham, čistim... Normalno da je prvih mjesec - dva urnebes. Djeluju hormoni, neispavanost, uhodavanje u nove obveze, dojenje... ali nakon tog perioda imaš osjećaj da život prije bebe nikad nije ni postojao i da je ona oduvijek tu. 
    Meni u zadnje vrijeme govore - jedno ko nijedno,  vidite ćeš sad, a ja baš nekako mislim da će mi s dvoje bit lakše nego s jednim...

Baby1
    15. Travanj 2015. 11:45

CUUuu

meni je termin tek 2.8. Što se priča tiče ne uzrujavajte se. Da je tako niti ne bi imao drugo ili treće dijete. Evo ja trudna 24 tjedna imam curu od 4 i po i još uvijek radim,  kuham, čistim… Normalno da je prvih mjesec - dva urnebes. Djeluju hormoni, neispavanost, uhodavanje u nove obveze, dojenje… ali nakon tog perioda imaš osjećaj da život prije bebe nikad nije ni postojao i da je ona oduvijek tu. 
    Meni u zadnje vrijeme govore - jedno ko nijedno,  vidite ćeš sad, a ja baš nekako mislim da će mi s dvoje bit lakše nego s jednim…

Jao, kako poludim na takve komentare-mi dvije godine u braku nismo imali djece, evo sad nam stiže mali pišonja, a već je bilo "jel sve u redu, pa kad ćete više, ajde dok ste još mladi" grrr... , sad kad rodim ne sumnjam da će onda krenut "i...kad će drugo??", a ovo "jedno ko nijedno" mi stvarno digne živac! Naravno da mi je moje dijete najvrjednije na svijetu... ne bih nikad rekla "jedno ko nijedno"!

renchiii
    14. Travanj 2015. 19:24

Pikica zato kaj sam od 26 tjedna otvorena i prohodna za prst, tako Blajić kaze. A od početka trudnoce mi je cerviks skraćen i mekan. Slali me na serklažu pa je prof Đelmeš odbio i poslao me doma iz bolnice, a on je šef odjela. Ajme bila sam jednom kod dr Hermana na uzv i odusevio me!! Ja idem srijedom kod Blajića i zadovoljna sam i s njim.

Lollypop
    14. Travanj 2015. 21:20

Ja idem ujutro kod svoje vadit briseve cerviksa pa cu je usput pitat i detalje oko tr ulozivosti. Mozda se ogrebem i za malo uzv-a, nadam se 😀

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Ivaaaa
    14. Travanj 2015. 23:59

Mi smo danas imali 3d/4d i prvi put smo vodili i tatu! Rekao je da zeli ici svaki sljedeci put . Malisan dobro napreduje, 23 tt, 600 grama. Nije bas bio voljan okrenuti se da olaksa doktoru, zapravo uvijek nekako imam dojam da ga mucimo sa uzv- pokriva si lice, skupca se pa se onda pak okrece svakako samo ne kako bi bilo idealno. pa nas dr poslao pola sata u setnju, da pojedem bananu i cokoladice koje sam nosila za svaki slucaj al nisam htjela pojesti prije...ali na kraju imamo par slikica i video kako se uhvatio za nos kao da roni! Vec sad svi vijecamo na koga liči i sto je cije , svakako nas je jako razveselilo to sve

Ivaaaa
    15. Travanj 2015. 08:18

Samo, dr.je rekao da je nedopustivo da imam 12 kg vise u 24.tt (ja sam jos dodala da sam to dobila sve u zadnjih 10 tjedana, prije nisam nista zbog mucnina), pa me salje na ogtt....valjda je sve ok . Ja zapravo tek sad izgledam normalno, u trudnoću sam usla sa +1 kg od granice pothranjenosti...i prvi put u životu uzivam u hrani..

matteeaa
    15. Travanj 2015. 08:23

ja sam na zadnjem pregledu sa 22+5 imala +7 što je za mene puno jer sam ušla s kojom kilicom viška. a dobro sam se držala do tog pregleda taj period od 19 do 23 tjedna sam nabubala tri kile

matteeaa
    15. Travanj 2015. 08:21

Onda bi i nama na sljedećem pregledu jako lako mogao pomaknuti termin za jedno dva tjedna, budući da je beba do sada na svakom pregledu bila jedno 2 tjedna veća ne bi imala ništa protiv da nam childich prije stigne.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI