Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Beba16
    17. Travanj 2015. 08:55

Cuucuu a joj... znam neće ti biti lako po vrućinama ići na posao. I meni muž isto radi u školi, ali sreća imaju dobrog ravnatelja pa taj dio do službenog kolektivnog odmora ne moraju dolaziti, jedino ako netko mora. Ali meni muž to sve sredi u par dana tako da praktički free pola lipnja, srpanj i kolovoz.
    Evo ja na poslu, sreća pa mi nije težak posao... fino uredski :-) Najviše me nervira se vozam na posao do 30 km i tako nazad.

Lollypop
    17. Travanj 2015. 08:58

Koja glupost, kakva administracija..moja mama radi u skoli 30 godina i 15.6.je slobodna, sta te muce glupostima. Ako trebas popunit dnevnik ili nesto, uzmi ga doma i lipo popuni, tako je ona radila kad je bila razrednica. To sve o ravnatelju ovisi.

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Bebily
    17. Travanj 2015. 10:23

Baby1 ajme kako ti lijepo stoji trudnoća 
    koliko ljetnih bebica imamo pa kad krenu jedna za drugom van hehe..bit će zanimljivo 

Lollypop
    17. Travanj 2015. 15:54

I meni je blazeno! Je da me kicma boli ko staru osteoporoticnu babu, da stalno jaucem i debljam se, ali sve u svemu, uistinu uzivam! I u paznji, i u iscekivanju...ma svemu! Mucnine, zgaravice itd mi nisu nesto strasne pa je to ok, malo sam to sve imala. Samo neka sve ide po redu! 
    A za bebaca sam odma znala da je decko, jednostavno nisam vidjela scenarij gdje je beba curica, bas sam jaki osjecaj imala i pokazao se tocan. Potvrdeno na 3 ultrazvuka za svaki slucaj 😀😀

Tinka8
    17. Travanj 2015. 16:00

E da i ja se počela debljati, iako zdravo jedem ali za sada ajde može proći! Ma nije vazno, za kile ću se pobrinuti poslije.

Baby1
    17. Travanj 2015. 16:06

Eto, ja hvala Bogu bez ikakvih problema već dogurala do 30tt. Nadam se da će tako i ostati. Meni je bilo čudno što nemam mučnina, povraćanja ni nikakvih strašnih tegoba da sam pitala dr. jel to normalno!? Obično kad spomeneš trudnoću odmah se spominju i mučnine, povraćanje i sl. Nadam se da neću imati ni žgaravicu (možda bi to već bilo ipak previše za očekivati) haha  A tko zna, svatko na drugačiji način podnosi trudnoću... 

Lollypop
    17. Travanj 2015. 16:10

E da, moram napomenuti da je moje uzivanje u trudnoci pocelo sa zavrsetkom gradevinskih radova u kuci! 

Baby1
    17. Travanj 2015. 17:12

Mi cijeli ovaj tjedan krečili sve, baš sam se naradila... Danas sam finiširala sve i sad ću  sve četiri u zrak!!  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.