Super Bobica!
Cure koje ste već prošle 30 tjedan jel vi imate nekada osjećaj ko da će vam bebać svaki čas izletiti kad vas pukne u cerviks? Ja imam sve više taj osječaj kad lupi kako raste, posebno ako sjedim/stojim. Ono feeling da će mi sad izaći nogica van . Nadam se samo da se niš ne otvaram...a pregled tek za dva tjedna. I da, meni je zadnji pregled bio u 28 tjednu i mislila sam da će sad pregledi biti češći, kad ono ona mene naručila tek u 33 tjednu...Što ne bi sada to trebalo malo češće biti, ili?
Mary jel si velika?mi smo ok...nije nam ni pupica ogromna i ful smo aktivni...setnje i jos puuuno setnji
Pikica nisam prevelika, danas mi je prodavačica u dućanu rekla da još dobro izgledam koliko se žene raskvase ...nemam pojma, valjda je to bio kompliment! Dobila sam 12 kg do sada, ali to je za mene super jer sam počela trudnoću sa samo 49 kg i sad sam na 61. Pupa je ja mislim prosječna
. Uvijek sam bila mršavica i nisam mogla ni kilu dobiti, a sad mi samo rastu gore pa me to veseli. Muž kaže da sad izgledam normalno s malo velikom pupom
, a on isto mršavac, mislim da ćemo još na kraju biti teži od njega...ha, ha.
U četvrtak idem na pregled i baš sam se pitala hoće li me sad češće naručivati. Vidjet ćemo šta će reći. Mene gledala samo preko uzv do sad.
Mary ja isto imam taj grozni psjecaj da cu roditi kad me pukne i mislila sam da je to jer sam otvorena tak da si me utjesila. Ono ko da joj je noga ili ruka u rodnici... A vidim da smo tu negdje s tjednima pa je to valjda normalno...
Skuzila sam da mi je još jaci taj osjecaj kad me zatvor muci. Ja imam preglede svaka tri tjedna, ali meni je zbog komplikacija tako.
Joj kak vam zavidim zbog tih setnji... ja samo lezim i lezim i lezim... Dobila sam 15 kg, ali ne vide mi se bas jer sam visoka, kazu da sam bas lijepa trudnica I trbuh mi je lijepi, raste samo naprijed tak da imam cak jos malo i strukica, a od iza se ni nevidi da sam trudna... Kak stojite sa strijama, ja sam danas skuzila svoje prve 3 pa sam se mao sokirala
Sortiraj odgovore
Najstariji