Lipo je čuti da je blaženi stanje uistinu blaženo
Ni nas na poslu ne gnjave toliko s administracijom. Dođemo oko 9 ujutro, radimo sat-dva i doviđenja. Nitko mi neće zamjerit ni ako ne dođem svaki dan. Bitno je samo da budem na sjednicama, zato mi i je bezveze uzimati bolovanje nakon što završi nastava.
Napokon sam dočekala - sutra je pregled! Sad me već tako strah, dlanovi mi se znoje i brinem se šta će reći... Mislim da ne budem ni spavala noćas...
Počele su mi BH kontrakcije, nisu česte, ali me strah da me ne počnu otvarati. Ma bzvz brinem, sigurno je sve ok. Sad sam skužila da mi je prošlo 7 tjedana od zadnjeg pregleda, nije ni čudno da sam dobila 3,5 kg!
I??? Bobica čekamo te!!! Šta je rekao za kontrakcije?? Ja ih imam puuunoooo....
Evo me!!! Sve je ok, zatvorena sam! Rekao je da je malo prerano za kontrakcije, ali budući da me ne otvaraju i maternica je mekana, da nije ništa zabrinjavajuće. Malo više bi trebala odmarati i piti magnezij.
Lovro je bio živahan, jedva smo ga pogledali. Pokazao mi je srce (super se vidi, klijetke, predklijetke - odlično) i kralješnicu i odgovara mjerama za 24 - 25 tt. Iako i dalje ne znam točno koliki je. Ma samo nek je sve ok. Glavicom je već prema dolje, iako ne znači da se neće još okretati. I jako je doktor zadovoljan, dobila sam samo 3kg. Samo moram ovaj tjedan na OGTT i sad se pazim malo kaj jedem. I ne smijem ništa dan prije jesti poslije 19h. To će biti zanimljivo...
Sortiraj odgovore
Najstariji