Ljetne bebe 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CUUuu
    17. Travanj 2015. 20:26

Lipo je čuti da je blaženi stanje uistinu blaženo 
    Ni nas na poslu ne gnjave toliko s administracijom. Dođemo oko 9 ujutro, radimo sat-dva i doviđenja. Nitko mi neće zamjerit ni ako ne dođem svaki dan. Bitno je samo da budem na sjednicama, zato mi i je bezveze uzimati bolovanje nakon što završi nastava.

bobica9
    20. Travanj 2015. 17:36

Napokon sam dočekala - sutra je pregled! Sad me već tako strah, dlanovi mi se znoje i brinem se šta će reći... Mislim da ne budem ni spavala noćas...

Baby1
    20. Travanj 2015. 18:10

bobica, želim ti da sve prođe u redu!! Javi nam se kako je prošlo.

bobica9
    20. Travanj 2015. 19:41

Hvala, Baby1! Da, da, svakako se javim!

CUUuu
    20. Travanj 2015. 20:06

Bobica zašto se bojiš?

bobica9
    20. Travanj 2015. 20:56

Počele su mi BH kontrakcije, nisu česte, ali me strah da me ne počnu otvarati. Ma bzvz brinem, sigurno je sve ok. Sad sam skužila da mi je prošlo 7 tjedana od zadnjeg pregleda, nije ni čudno da sam dobila 3,5 kg!

renchiii
    21. Travanj 2015. 13:28

I??? Bobica čekamo te!!! Šta je rekao za kontrakcije?? Ja ih imam puuunoooo....

mare27
    21. Travanj 2015. 14:29

i mene zanima?? ja idem sutra na pregled

bobica9
    21. Travanj 2015. 16:01

Evo me!!! Sve je ok, zatvorena sam! Rekao je da je malo prerano za kontrakcije, ali budući da me ne otvaraju i maternica je mekana, da nije ništa zabrinjavajuće. Malo više bi trebala odmarati i piti magnezij.
    Lovro je bio živahan, jedva smo ga pogledali. Pokazao mi je srce (super se vidi, klijetke, predklijetke - odlično) i kralješnicu i odgovara mjerama za 24 - 25 tt. Iako i dalje ne znam točno koliki je. Ma samo nek je sve ok. Glavicom je već prema dolje, iako ne znači da se neće još okretati. I jako je doktor zadovoljan, dobila sam samo 3kg. Samo moram ovaj tjedan na OGTT i sad se pazim malo kaj jedem. I ne smijem ništa dan prije jesti poslije 19h. To će biti zanimljivo...

Baby1
    21. Travanj 2015. 16:42

Super, drago mi je zbog vas dvoje!!  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.