Moram priznati da i meni ponekad smeta kad me previše ispituju, a nekad mi smeta kad me nitko ništa ne pita! jooooj, ko bi nam ugodio Hormoni rade svoje, osjetljivije smo. Ali dobro da smo toga svjesne...
Da, teško da ćemo se sresti bitno da sve bude ok
Ovisi kako smo koji dan raspoložene, nekada mi se da raspravljat a nekada jednostavno kažem da da..na jedno uže na drugo izađe..
Najviše me živcira - spavaj sad jer kad rodiš nećeš spavati. Jel ima nešto kaj akumulira doze spavanja pa ih mogu kasnije iskoristiti?! Wtf?! Pa spavam kad mi se spava i koliko mi se spava, ne mogu više od toga!
I još, vidjet ćeš kad rodiš, sve će ti se promijeniti, nećeš više ništa stizati. Ma nemoj mi reći! Normalno da neću više imati toliko vremena za sebe, posebno dok je beba skroz mala, ali vi trebate vidjeti u što su se pretvorile ove žene oko mene... Isfrustrirane babe koje se samo žale na djecu i muževe. Izbjegavam ih. Jako.
Ma ne trebamo nikome dopustiti da dopre do nas, jer blagoslov je, (narocito danas) ostati trudan pored toliko parova koji se muce godinama :( ...i nek nas sve taj blagoslov prati i dalje da sve uspjesno iznesemo trudnocu, imamo zdrave bebe, djecu, obitelj...super se oporavimo, pa nek nam najveca muka bude neizbjezna neispavanost i to da nemamo vremena za sebe ko prije! L.o.v.E. is in the air.
bobica, mene takve price jako izluduju :-) ispada da je svim tim zenama koje meni a vidim da i vama :-) tako pricaju zivot stao kad su rodile...jasno da se sve promjeni i da ne spava i svasta nesto, ali nitko ne spominje da uz te sve brige dolaze i najljepsi dani u zivotu...jasno da je tada sve podredeno tom djetetu,ali svi smo svjesni toga i zivimo za te dane. Ali i dalje najvise mrzim cuti ...vidjet ces kad rodis...pa jedva cekam da vidim jer uz sve brige koje dolaze, dolazi i najveca sreca :-)
Ja bila danas na pregledu...osim dpotanja zbog kila, vidila sam i da je doktorica napisala da sam uloziva za vrh prsta, dakle otvorena. I sto sad?? Meni je rekla samo da je sve u redu, a frendici je rekla njena doktorica da smanji napore. Valjda me ne zeli zabrinjavati, ali to je bitno.
Osim toga beba je jako mirna, iako napreduje dobro.
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Bobica, girls power
Lollypop, vjerujem da nije to neki problem kad nije digla frku (jer se meni cini da dr.oko trudnoce vole malo dizat dramu inace i kad se utvrdi na kraju da nema nikakvog razloga za to), a ako se mozes pricuvat, ne dizati tesko, ne naprezati se...to mislim da nikako ne moze skoditi...(sorry, prilicno sam nova i ne znam jel vec imas djecu, jel jos radis, koji ti je tempo...). Ja ne radim npr., pokusavam se cuvati, jedino idem na vjezbe 2x tjedno, i to me zna izmoriti..
Ja idem sutra na pregled, nadam se da bude sve ok, uvijek mi frka malo taj dan imam tremu
Sortiraj odgovore
Najstariji