Mene neki dan jedna uhvatila dok sam bila s malom u parku. Počela je s pričom da se sigurno bojim poroda 😈 Ja njoj kažem da nisam, da sam već rodila i da nije strašno. Pita ona mene koliko mi je trajalo porod. Kad sam joj rekla da sam malenu rađala 16 sati.. više joj ništa nije bilo jasno
Ja se stvarno ne hvalim s ovom trudnoćom. Na poslu sam šefa obavijestila tek kad sam bila 4 mjesec trudnoće tako da stvarno nije da ne volim pričati o tome - naravno fino mi je o tome pričati ovako sa trudnjačama. Nikad sama neću spomenut sama od sebe, tako da te priče o stomku, o guzi stvarno dolaze od njih.
Pa ja sam 161 cm i ostala sam trudna sa 52 kg tako da ak sa dobila malo u guzi, baš me briga....
Bebily pa imamo termin isti dan. Hehhehe :-)
Mozete mislit kako je nama...2 bebe smo izgubili...u ne tako male trudnoce...i ljudi ni nakon toga nemaju pristojnost, manire ma ista moralno da se ne cude tome kaj mi sad nismo na sva zvona objavili cim sam popisala plus... ne ustrucavaju se pitat pa zakaj mi nisi rekla da si trudna...kaj ja moram saznat od tog i tog....pa kaj nosis - kad ja velim da je decko kao jesam li sigurna...kad kazem da je jedna beba pa jesi sigurna...ne ti znas bolje...mi smo svojima rekli kad sam bila trudna nesto vise od 3mj i to na nam je bilo prerano ali se vise nije moglo sakriti bas...iskreno fucka mi se za tamo neke babe i kaj one nisu saznale na vrijeme...tocno covjeka izludi ljudska glupost kad netko ne shvaca i ne pokusava bar takva glupa pitanja postaviti nekome tko je prosao sve i svasta i jedva ceka to malo cudo i bas mu je svejedno hoce li biti curica ili decko...kad bu se rodilo i koliki mi je trbuh - nego su toliko nekulturni
...molim Te za malo sreće....
Uzas mrvice, to je tek odvratno...neznam kako bih ja reagirala na takvu kolicinu gluposti i bezobraznosti..
https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
E Lollypop za neke ljude bi htjeli da nam poklone malo više pažnje, a za neke nam svako pitanje ide na živce. To je ja mislim normalno inače, pogotovo kad hormoni luduju.
Bebily ja sam iz Dbk.... Sumljam da ćemo se sresti. :-)
Sortiraj odgovore
Najstariji