https://ibb.co/89zjhWP
I ako sam rekla necu trakice ovaj mjesec, ipak sam popustila, jer iskreno ova moja metoda ajmo svaka 2 dana u akciju nas je malo umorila 🤣🤣🤣🤣
Još koji dan i mislim da sam ulovila pik, jel tako cure? Ovo jos nije to, pa danas nista od akcije…malo odmora. 😋😋
To je jako blizu, ja bi rekla akcija danas sutra, prekosutra, dab odmor pa opet... Ako ste u mogućnosti.. Ako ne onda čekaj pik.
Šta da ti kažem, kod nas isto ne ide baš metoda puno akcije 😂😂
url=https://lilypie.com]
Citam ovo za svaki dan akcijanje, svaki drugi...borba...joj...a moj M juce meni kaze....ja bi da se svaki dan. I jesmo zadnja tri dana...a kak je krenulo i bit ce tako..posto eto danas petak i dolazi vikend...🙈🙈🙈
Sto se tice ovoga piskenja nakon odnosa, moj doktor mi je rekao da ne idem na wc iza odnosa i da ležim na stomaku neko vrijeme nakon odnosa (na stomaku jer mi je maternica zavaljena). Ne znam ima li to sve nekog efekta, ali eto, ja ga poslušam.
Moja prijateljica isto ima zavaljenu maternicu i nije mogla ostat trudna godinu dana i ginekolog joj je rekao da muz mora svrsiti u nju od iza i tako su i napravili i odmah je ostala trudna.
Mikixy ma jooj probala sam i da cijelu noc drzim jastuk ispod guze pa nista haha
Ja imam zavaljenu maternicu i to baš jako, tj. imala sam jer izgleda da mi se ispravila u trudnoći.
Meni su rekli da to nije prepreka za trudnoću niti da bi zato trebala imati manje šanse da zatrudnim, ali trebalo nam je cca 9-10 mjeseci pa ne znam je li možda to bio problem. Nismo to radili od iza hahaha
A ovo koliko izađe... Meni uvijek izađe dosta isto, ali vjerujem da tu bude svakakvih tekućina jer ja budem doslovce mokra kad su mi plodni dani. I to mi zna izlaziti još idući dan, e to mi je najčudnije hahaha
Poz cure,
Evo da se nadovezem sto se tice curenja vani, i kod mene isto da izade cak i dosta,ali sad vec par puta sam ostala lezat, pa imam osjecaj da to ipak negdje odpluta u meni 😂 😂 pa onda nemam nista...
A sto se tice sexa, mi smo aktivni svaki dan 🤩
Mozda bi trebalo da odmorit malo,ali nemam pojma.. i mene i decka trazi,pa zasto ne...🤷♀️
Ja sam danas 12 dc pa mislim da cu pisnut jednu trakicu
Wuhuuu imamo vodece jaje kak kaze ginica. Kaze super sve. Odreagirala na Klomifen. Ne nes posebno aI je ok. I maternica je dobra. Dobila spricu. Kaze imajte odnose jos danas i sutra ciljano bas a dalje kak ocete. Od nedjelje progesteron. Sretno i cujemo se za tri nedjelje. Jer obicno od prvog progesterona kad ga krenem uzimati pa do dolaska M kod mene prode 3 tjedna. Tako da eto. Cekanje a to me bas ubija. Al ajd izdurat cemo i to 😎
Pitanje? Kak stavljam tu spricu u FF aplikaciju? Jel zna tko? Mallla ili Zvjezdica37?
A ovo koliko izađe… Meni uvijek izađe dosta isto, ali vjerujem da tu bude svakakvih tekućina jer ja budem doslovce mokra kad su mi plodni dani. I to mi zna izlaziti još idući dan, e to mi je najčudnije hahaha
Ja sam skuzila da kad ostanem lezat izade manje nego kad se odmah dignem. Zas nemam pojma. 🤷♀️
Wuhuuu imamo vodece jaje kak kaze ginica. Kaze super sve. Odreagirala na Klomifen. Ne nes posebno aI je ok. I maternica je dobra. Dobila spricu. Kaze imajte odnose jos danas i sutra ciljano bas a dalje kak ocete. Od nedjelje progesteron. Sretno i cujemo se za tri nedjelje. Jer obicno od prvog progesterona kad ga krenem uzimati pa do dolaska M kod mene prode 3 tjedna. Tako da eto. Cekanje a to me bas ubija. Al ajd izdurat cemo i to 😎
Divne vjestiii drzimo fige..ja sam ovaj mjesec bas optimisticna da ce biti plusica kod nas :))
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
E da zanimljiva je stvar da su moje LH trakice bljede. A znaci danas ili sutra bi trebale pokazati pik. Vidit cemo oce li. Morale bi bas potamniti ono u roku par sati. A i tempica je neka cudna. Vidite cemo. I jos jedno pitanje...dal netko zna. Da li sprica definitivno osigurava da folikul pukne i da se O desi? https://ibb.co/KN4DYy7
Sortiraj odgovore
Najstariji