Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ely
    10. Listopad 2019. 19:48

Ovaj savjet sam dobila od liječnika ginekologa koji je veliki stručnjak kada se radi o začeću. Tako da vjerujem da ima neku logiku, iako zvuci čudno. Ne mora znaciti da je u suprotnom trudnoća nemoguca, ali sigurno da pospješuje začeće. 

Mallla
    10. Listopad 2019. 20:02

MalaD mislim da ti je prerano za digitalca... Nemoj se bedirat za koji dan možda i plus bude samo polak. One step se meni osobno pokazao kao katastrofa al nekima je super. Digitalac je 25ml\u pa zato nema plusa još.
    Justagirl pokrijte i danas nije na odmet. 
    Što se poza tiče ja zatrudnila tako da sam bila gore ni kap nije išla vani... Pogodili smo tajming.... A sad neće ni ovako ni onako. 

url=https://lilypie.com]

Malamala
    10. Listopad 2019. 20:21

justagirl2201

Joj i ja isto…sve si nekak mislim da se meni to nece dogodit….dok se ne dogodi valjda :D al za sad mi se to cini tako tesko i daleko

A i meni svašta pada na pamet..samu sebe izdeprimiram 🤣 al bit ce, ne gubim nadu niti volju 😁

Mala

• Anchy29
    10. Listopad 2019. 20:27

Mallla

MalaD mislim da ti je prerano za digitalca… Nemoj se bedirat za koji dan možda i plus bude samo polak. One step se meni osobno pokazao kao katastrofa al nekima je super. Digitalac je 25ml\u pa zato nema plusa još.
    Justagirl pokrijte i danas nije na odmet.
    Što se poza tiče ja zatrudnila tako da sam bila gore ni kap nije išla vani… Pogodili smo tajming…. A sad neće ni ovako ni onako.

Mallla..u vezi ovog sta si napisala.da si bila gore i da ni kap nije isla van....obzirom da ovdje o svemi pricamo..pa daj mi reci..iako je vjerojatno glupo pitanje..koja je to ajmo rec normalna kolicina koja mora izac van? Pitam to cisto iz razloga sto meni svaki put kako god lezala bas puno izade van.... 

Mallla
    10. Listopad 2019. 20:56

Navodno nije uopće bitno koliko izađe jer uvijek dovoljno ostane. Ali sam skužila da kad su mi dani oko O onda ništa ne izađe a u drugim danima mi je dojam kao da je sve izašlo. 

url=https://lilypie.com]

• justagirl2201
    10. Listopad 2019. 21:05

To sam i ja skuzila malla!! Valjda ih usisamo odmah zbog tekucine i svega pa se decki natjecu :D

• Anchy29
    10. Listopad 2019. 21:15

Mallla

Navodno nije uopće bitno koliko izađe jer uvijek dovoljno ostane. Ali sam skužila da kad su mi dani oko O onda ništa ne izađe a u drugim danima mi je dojam kao da je sve izašlo.

A ne znam sta bi rekla..meni svaki put dosta izade..bez obzira koji dan je..nekad malo manje..nekad vise..ali uglavnom bas mi se cini da svaki put bas dosta izade van..cak sam pomislila par puta da zbog toga ne ide..ali kako ti kazes..bar bi nesto trrbalo ostat unutra..

• Anchy29
    10. Listopad 2019. 22:55

točkicaa

Da se i ja nadovežem, i meni svaki puta izađe van, nekad vise nekad manje ali uglavnom izađe. Ali ne sekiraj se, uvijek ostane unutra onoliko koliko treba, treba izaci visak van, nismo rupe bez dna 🤣

Znam da mora 😅 samo meni nekako toga bude puno..pa sam htjela malo vidjet i vasa iskustva s tim 🙂

sanja0508
    11. Listopad 2019. 00:41

https://ibb.co/89zjhWP
    I ako sam rekla necu trakice ovaj mjesec, ipak sam popustila, jer iskreno ova moja metoda ajmo svaka 2 dana u akciju nas je malo umorila 🤣🤣🤣🤣
    Još koji dan i mislim da sam ulovila pik, jel tako cure? Ovo jos nije to, pa danas nista od akcije...malo odmora. 😋😋

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• justagirl2201
    11. Listopad 2019. 07:52

Pik samo što nije...ako imas trakica piski i 2 puta u danu da ga ulovis...cim potamni akcijaaaa 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.