Pozz cure, samo uvalite jastuk ispod guze i odigrajte na mobitelu igricu 😂😂😂😂😂 tako sam ja radila... Onda bi još malo odspavala i nakon dva sata tek ustala i najsporiji spermići moraju se primiti😂😂😂
https://lbdf.lilypie.com/4dW3p2.png
MalaD to je kinez jel da? Jesi probala nekim drugim testom? Već sam pisala da kinezima ne vjerujem…. Ali se nadam da kod tebe ke plus kao i kod Mikixy!
Baby check koštaju oko 30kn 2 testa u paketu 10ml\u možda da kupiš tako neki pa probaš! Ti kinezi su uvijek dvojbeni, nrkad pikazuju preslabo a da je T ipak tu i neki drugi test pokaže jače, a nekada pokazuju crtu a da T uopće nema. Ne želim te sada bedirat već samo motivirat da napraviš drugi test i onda se naručiš kod gin. Ovako ćeš još danima razbijati glavu.
To ti je one step urine pregnancy test strip 10mIU/ml
Kupljen prek websopa futunatura.hr.
Kupila danas clearblue digital i napravila sa drugim uzorkom i pokazao -
😢😞
Sto se tice ovoga piskenja nakon odnosa, moj doktor mi je rekao da ne idem na wc iza odnosa i da ležim na stomaku neko vrijeme nakon odnosa (na stomaku jer mi je maternica zavaljena). Ne znam ima li to sve nekog efekta, ali eto, ja ga poslušam.
Ja isto imam zavaljenu maternicu pa nikada nisam ležala na trbuhu nakon odnosa haha
A bome nemam pola sata za ležanje s guzom u zraku, posebno sada kad imam dijete.
No, prošli put se primilo i bez takvih zahvata pa vjerujem da će i sada.
Da to samo tako iscuri, onda bi se svi bezbrižno mogli keksati u bilo kojem položaju koji nije misionarski bez kontracepcije hahaha
MalaD to je kinez jel da? Jesi probala nekim drugim testom? Već sam pisala da kinezima ne vjerujem…. Ali se nadam da kod tebe ke plus kao i kod Mikixy!
Baby check koštaju oko 30kn 2 testa u paketu 10ml\u možda da kupiš tako neki pa probaš! Ti kinezi su uvijek dvojbeni, nrkad pikazuju preslabo a da je T ipak tu i neki drugi test pokaže jače, a nekada pokazuju crtu a da T uopće nema. Ne želim te sada bedirat već samo motivirat da napraviš drugi test i onda se naručiš kod gin. Ovako ćeš još danima razbijati glavu.
😢😞
😢😞
Zao mi je, mozda je ipak rano, najbolje da pricekas dan mjesecnice ili da zakasni..
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Tajchy citam tvoj post i ko da sam ga ja pisala! Meni je jucer i prekjucer lh trakica bila pozitivna...pokrili smo jucer i prekjucer i danas cemo...isto jajnik desni probada...i isto nam je 4.mjesec pokusavanja :D i nadam se da ce biti dobitan iako me malo strah jer je bila kasna ovulacija...lh trakica tj.pik je bio na 23dc...danas je 25dc...sad mi preostaje samo čekat...
Malla mene zapisi za 24.10.obzirom na kasnu O...pik je bio 23dc, jucer na 24dc isto pik al slabiji nego na 23dc...i sad kad racunam od danas 14 dana je 24.10.i tad bi kao trebala dobit vjesticu a po kalendaru za 2 dana hahaha....znaci u principu nema sanse da dobijem prije 14 dana zbog lutealne faze jel? Ko ce cekat jos 2 tjedna :D i jos nest...mi smo se keksali jucer ujutro (to je bilo jutro poslije pika) i par dana prije...sinoc nismo...danas jos treba pokrit ili? Obzirom da je prije 2 dana bio pik, tj.PIKČINA :D
Tajchy citam tvoj post i ko da sam ga ja pisala! Meni je jucer i prekjucer lh trakica bila pozitivna…pokrili smo jucer i prekjucer i danas cemo…isto jajnik desni probada…i isto nam je 4.mjesec pokusavanja :D i nadam se da ce biti dobitan iako me malo strah jer je bila kasna ovulacija…lh trakica tj.pik je bio na 23dc…danas je 25dc…sad mi preostaje samo čekat…
Onda neka nam je sretno ☺️ ja prvi mjesec koristim lh trakice, nadam se sa ce nam biti od pomoci 😁
Mala
Joj i ja isto...sve si nekak mislim da se meni to nece dogodit....dok se ne dogodi valjda :D al za sad mi se to cini tako tesko i daleko
Sto se tice ovoga piskenja nakon odnosa, moj doktor mi je rekao da ne idem na wc iza odnosa i da ležim na stomaku neko vrijeme nakon odnosa (na stomaku jer mi je maternica zavaljena). Ne znam ima li to sve nekog efekta, ali eto, ja ga poslušam.
Moja prijateljica isto ima zavaljenu maternicu i nije mogla ostat trudna godinu dana i ginekolog joj je rekao da muz mora svrsiti u nju od iza i tako su i napravili i odmah je ostala trudna.
Mikixy ma jooj probala sam i da cijelu noc drzim jastuk ispod guze pa nista haha
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
😢😞
E mozda je malo rano za digitalca. Pricekaj jos koji dan pa ponovi . Drzim 🤞 da bude ipak na kraju pravi ➕🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji