Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana_Marija_2019
    10. Listopad 2019. 11:38

MalaD

crnerupe

MalaD

MarinaI

Pitanje za cure koje su trudne ostale ovaj mjesec ili ove koje vec imaju djecu…
    Jel ste imale implatancijsko krvarenje mozda?

Mislim da nisam imala prvi put, a ni sad nisam primijetila ako je to to ovog puta.. Samo probadanje u jajniku, a od jucer 9 dan dpo mi je mucno, povremeno vrtoglavica, umor..

MalaD imas inace ranu O? Meni se ovo javljalo kada bi trebala dobiti ili u vrijeme O, osim kada je bila biokemijska trudnoca,ali onda sam znala da to nije to jer cokoladu nisam mogla vidjeti na oci,a mogla bi prezivjeti na njoj🙈

Inace nikad nisam znala kad mi je ovulacija. Imala sam jako nepravilne cikluse, al u zadnje vrijeme cesto oko 34 dana. Lh trakice sam ovaj ciklus prvi put koristila i brzo saznala kad je ovulacija - bila je 20 dan ciklusa..
    Napravila sam danas testic i isto je kao i jucer..:-)
    https://ibb.co/wgZdjnb

E sad mi se čini da vidim sjenu!!! Čestitam!!!!!

• Anchy29
    10. Listopad 2019. 11:44

MalaD

crnerupe

MalaD

MarinaI

Pitanje za cure koje su trudne ostale ovaj mjesec ili ove koje vec imaju djecu…
    Jel ste imale implatancijsko krvarenje mozda?

Mislim da nisam imala prvi put, a ni sad nisam primijetila ako je to to ovog puta.. Samo probadanje u jajniku, a od jucer 9 dan dpo mi je mucno, povremeno vrtoglavica, umor..

MalaD imas inace ranu O? Meni se ovo javljalo kada bi trebala dobiti ili u vrijeme O, osim kada je bila biokemijska trudnoca,ali onda sam znala da to nije to jer cokoladu nisam mogla vidjeti na oci,a mogla bi prezivjeti na njoj🙈

Inace nikad nisam znala kad mi je ovulacija. Imala sam jako nepravilne cikluse, al u zadnje vrijeme cesto oko 34 dana. Lh trakice sam ovaj ciklus prvi put koristila i brzo saznala kad je ovulacija - bila je 20 dan ciklusa..
    Napravila sam danas testic i isto je kao i jucer..:-)
    https://ibb.co/wgZdjnb

Čestitam MalaD 🙂 sjena se vidi 🙂🙂

MalaD
    10. Listopad 2019. 12:32

Hvala vam od srca. Al ja jos nisam sigurna, bas me strah od pobacaja ili ako je biokemijska?!?!! Jer ovaj stres na poslu je grozan.. Opet danas imam probadanje na lijevoj strani. Grudi me ubijaju, mucno mi je cijele dane, uh.. Ak me vec sad tako mucnina muci kako pa bude dok bude veca kolicina hormona.!? . Uhhhh
    Ja svima vama zelim da brzo ugledate svoje plusice! A oni koji jesu ovih dana, Cestitam!!!💕💐🎁

Malamala
    10. Listopad 2019. 13:23

Meni je danas 18. Dan ciklusa.. Prekjucer i jucer su trakice lh bile pozitivne.. Danas me cijelo jutro pecka desni jajnik.. Nadam se da je to ovulacija.. Pokrili amo i jucer i prekjucer i danas cemo 😁... Pokusavamo 4. mjesec.. Nadam se da ce ovaj biti dobitan

Mala

Lady_E
    10. Listopad 2019. 13:35

tera_

Lady_E

Ja radila kineza ujutro i negativan je. Tako da ju ocekujem danas-sutra. A nis, ajmo ispocetka 😊

Zao mi je, ovaj mjesec cemo bit trudne :)

Dogovoreno 😁😁😁

Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖

Mallla
    10. Listopad 2019. 13:37

MalaD to je kinez jel da? Jesi probala nekim drugim testom? Već sam pisala da kinezima ne vjerujem.... Ali se nadam da kod tebe ke plus kao i kod Mikixy!
    Baby check koštaju oko 30kn 2 testa u paketu 10ml\u možda da kupiš tako neki pa probaš! Ti kinezi su uvijek dvojbeni, nrkad pikazuju preslabo a da je T ipak tu i neki drugi test pokaže jače, a nekada pokazuju crtu a da T uopće nema. Ne želim te sada bedirat već samo motivirat da napraviš drugi test i onda se naručiš kod gin. Ovako ćeš još danima razbijati glavu. 

url=https://lilypie.com]

peggy95
    10. Listopad 2019. 13:43

Ana_Marija_2019

peggy95

Ana_Marija_2019

peggy95

Hej cure drago mi je za vase plusice 😊
    Ja sam se malo smirila. 😊
    Ne pratim koji mi je dan ciklusa, nit pravim lh trakice, nit me zanima kad cu dobit.. seksamo se kad nam se seksa 🤣 neki dan sam otisla odmah piskit nakon seksa a muz se zacudio sav 🤣
    Citam vas skoro svaki dan al nisam imala snage nista napisati. Vidim da ste pisale za godine i koliko ste djece htjele imati do odredene godine, eto mi smo bili sigurni da cemo imati 3 djece do 30. Dobro,tek mi je 24,muzu 26 ali jbg kad imamo problem i molim Boga sada da imamo barem jedno do 30.
    MalaD ja mislim da je to plusic 😊
    Sad ce biti duga zima pa cemo se svi vise grijat sa svojim muzicima 🤣

Išli ste na testiranja? Vi ste baš mladi, stignete još do 30 troje haha

Jesmo, muz ima oligoasthenozoospermiu-smanjen broj i pokretljivost spermija

Za to koliko sam čula svejedno postoji velika šansa da prirodno zatrudniš, bitno da je kod tebe sve ok. Evo, 10. mjesec je idealan - taman ćemo imati bebice na ljeto :)

Ja se nadam bez obzira na sve ❤🥰

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

Ely
    10. Listopad 2019. 14:04

Sto se tice ovoga piskenja nakon odnosa, moj doktor mi je rekao da ne idem na wc iza odnosa i da ležim na stomaku neko vrijeme nakon odnosa (na stomaku jer mi je maternica zavaljena). Ne znam ima li to sve nekog efekta, ali eto, ja ga poslušam. 

Ely
    10. Listopad 2019. 14:07

Mi smo ovaj mjesec pokrili sve dane. Imala sam Pik 3 dana, a nakon toga se pojavila obilnija O sluz iza koje više nisam imala taman LH. Jedino što me brine je to da smo imali odnos dan prije nego su trakice u potpunosti potamnile, budući da nam je ovo prvi mjesec kako ih koristimo, nisam bila baš najspretnija. Previše dana smo pokrili odnosom i sumnjam da je kvaliteta sperma na nivou, tako isto da neće doći odo T ovaj mjesec. Ali polako, sljedeći mjesec ću biti mudrija 

Napokon 2804
    10. Listopad 2019. 14:31

Meni je gin isto rekla da nakon odnosa bar pola sata ostanem ležati i da guzu dignem u zrak, jer kao ako odem na wc moze sperma iscuriti.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.