Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Listopad 2019. 16:00

Mika111

Martina1982

Mallla

Ooo Martina bravooo navijamo za vodeće jaje… Go jaje go…. Mislim da da injekcija dovodi do toga da O stvarno bude za 36h. I naznačiš kao što zvjezdica kaže HCG u medications. Baš me zanima šta će trakice reć na to sve… Al na kraju ko j…. Trakice!
    Navijamo!

Hhh bas bas Go jaje Go 🤣🤣🤣🤣. Aha vidla sam i naznacila. Bas me zanima sta ce rec trakice al kao sto kazes ko ih j….kakve bile bile 🤣🤣🤣🤣🤣

Martina i ja sam u iscekivanju nakon klomifena i ciljanih odnosa, ne ocekujem M 20.10., nadam se da ovaj puta stvarno nece doci iducih 9mj
    Nisam ni ja isla vidjeti jel o stvarno bila….valjda im je takva praksa

Ma daj? A jesi dobila i ti stopericu? Prosle godine ju ja nisam dobila. A ovaj put mi ju je dala. Jel ti to prvi put da ih koristis?

• Gea123
    11. Listopad 2019. 16:14

Martina- mene j bila narucila da dodjem da vidi da li je puklo, ali zapravo to opet ne znaci da ce doci do oplodnje pa nije uvjet da se provjerava. Meni nije bila dala stopericu, samo mi je rekla kad da tempiramo odnose.

Gea123

zvjezdica37
    11. Listopad 2019. 16:19

Ima netko iskustva sa visljom popodnevnom teperaturom?Inace pred M do 37.3 ali drugi dan zaredom ide do 37.6 pod pazuh i to samo popodne...🤷‍♀️❓❓

zvjezdica37
    11. Listopad 2019. 16:20

Osjecam pms i jedno 5dana sam do M

Mika111
    11. Listopad 2019. 16:39

Martina1982

Mika111

Martina1982

Mallla

Ooo Martina bravooo navijamo za vodeće jaje… Go jaje go…. Mislim da da injekcija dovodi do toga da O stvarno bude za 36h. I naznačiš kao što zvjezdica kaže HCG u medications. Baš me zanima šta će trakice reć na to sve… Al na kraju ko j…. Trakice!
    Navijamo!

Hhh bas bas Go jaje Go 🤣🤣🤣🤣. Aha vidla sam i naznacila. Bas me zanima sta ce rec trakice al kao sto kazes ko ih j….kakve bile bile 🤣🤣🤣🤣🤣

Martina i ja sam u iscekivanju nakon klomifena i ciljanih odnosa, ne ocekujem M 20.10., nadam se da ovaj puta stvarno nece doci iducih 9mj

Ma daj? A jesi dobila i ti stopericu? Prosle godine ju ja nisam dobila. A ovaj put mi ju je dala. Jel ti to prvi put da ih koristis?

Ovo mi je bio prvi mjesec s klomifenima, stopeciru mi nije dala, prosli petak sam bila na zadnjoj kontroli,imala 2 folikula,jedan 23mm i jedan 21mm, gin rekla da za vikend imamo odnose i to je to.....sad čekamo😊😊

11. Listopad 2019. 16:50

E ovo morate vidit. Vidle ste trakice od jucer. Znate da sam dobila stopericu. I sad pisnem trakicu a ono trakica ne da je testna tamnija od kontrolne nego i deblja. Da li da to smatram sad stvarnim pikom na trakicama i obiljezim na aplikaciji? Stavljam link za trakicu pa recite sta mislite? https://ibb.co/dKTmT3S

11. Listopad 2019. 16:51

Mika111

Martina1982

Mika111

Martina1982

Mallla

Navijamo!

Ovo mi je bio prvi mjesec s klomifenima, stopeciru mi nije dala, prosli petak sam bila na zadnjoj kontroli,imala 2 folikula,jedan 23mm i jedan 21mm, gin rekla da za vikend imamo odnose i to je to…..sad čekamo😊😊

Wuhuuuu super..znaci pratimo se. Drzim🤞 da uspije 

11. Listopad 2019. 16:52

zvjezdica37

Ima netko iskustva sa visljom popodnevnom teperaturom?Inace pred M do 37.3 ali drugi dan zaredom ide do 37.6 pod pazuh i to samo popodne…🤷‍♀️❓❓

Meni je tak bilo onaj mjesec kad sam dobila ➕ na testu.😉😘..navijam..🤞🤞

11. Listopad 2019. 16:53

Gea123

Martina- mene j bila narucila da dodjem da vidi da li je puklo, ali zapravo to opet ne znaci da ce doci do oplodnje pa nije uvjet da se provjerava. Meni nije bila dala stopericu, samo mi je rekla kad da tempiramo odnose.

Aha kuzim da. Ma znam da ne mora doc do oplodnje. Ma da nek dode prvo do O pa onda bumo dalje nekak. Jer bez ovog prvog nema ni ovog drugo 😁

zvjezdica37
    11. Listopad 2019. 16:54

Martina1982

E ovo morate vidit. Vidle ste trakice od jucer. Znate da sam dobila stopericu. I sad pisnem trakicu a ono trakica ne da je testna tamnija od kontrolne nego i deblja. Da li da to smatram sad stvarnim pikom na trakicama i obiljezim na aplikaciji? Stavljam link za trakicu pa recite sta mislite? https://ibb.co/dKTmT3S

Odlicno pik!samo nemoj radit test na T prvih deset dana jer si dobila hcg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.