E kad smo kod toga koliko izadje i ja sam primjetila da u dane O bas ne iscuri puno, inace nekad dosta, ali ocito utjece i poza i dok se razdvojimo iscuri
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Wuhuuu imamo vodece jaje kak kaze ginica. Kaze super sve. Odreagirala na Klomifen. Ne nes posebno aI je ok. I maternica je dobra. Dobila spricu. Kaze imajte odnose jos danas i sutra ciljano bas a dalje kak ocete. Od nedjelje progesteron. Sretno i cujemo se za tri nedjelje. Jer obicno od prvog progesterona kad ga krenem uzimati pa do dolaska M kod mene prode 3 tjedna. Tako da eto. Cekanje a to me bas ubija. Al ajd izdurat cemo i to 😎
Martina držim fige da sve prođe kako treba i da te za 3 tjedna ne dočeka M nego plusić!
Pitanje? Kak stavljam tu spricu u FF aplikaciju? Jel zna tko? Mallla ili Zvjezdica37?
Hej...drago mi je da imas obecavaujuce jajasce👍😁
Ja kad sam primila injekciju bilo je odnos tek da bude sutradan,ali mislim da su to nijanse
Imas da oznacis u medikamentima HCG ...To bi bila ta inekcija😁
E da zanimljiva je stvar da su moje LH trakice bljede. A znaci danas ili sutra bi trebale pokazati pik. Vidit cemo oce li. Morale bi bas potamniti ono u roku par sati. A i tempica je neka cudna. Vidite cemo. I jos jedno pitanje…dal netko zna. Da li sprica definitivno osigurava da folikul pukne i da se O desi?https://ibb.co/KN4DYy7
A kao ona natempira ovulaciju da se desi za 36sati...ima to svoje vrijeme sazrijevanja itd...ja nikad nisam isla da se vidi jel ovulacija bila tako da eto
Meni je danas 14. dan ciklusa pa ću i ja danas jednu trakicu iskoristiti.
Zvala sam ginekologa da se naručim za pregled i uvalili su mi vaginalete jer misle da potencijalno imam gljivice. Ne znam kak su to tako preko telefona zaključili, a kao popunjeni su im svi termini i mogu doći tek za mjesec i pol na red, strašno. Tako da možda odem ipak privatno.
Ooo Martina bravooo navijamo za vodeće jaje... Go jaje go.... Mislim da da injekcija dovodi do toga da O stvarno bude za 36h. I naznačiš kao što zvjezdica kaže HCG u medications. Baš me zanima šta će trakice reć na to sve... Al na kraju ko j.... Trakice!
Navijamo!
url=https://lilypie.com]
E da zanimljiva je stvar da su moje LH trakice bljede. A znaci danas ili sutra bi trebale pokazati pik. Vidit cemo oce li. Morale bi bas potamniti ono u roku par sati. A i tempica je neka cudna. Vidite cemo. I jos jedno pitanje…dal netko zna. Da li sprica definitivno osigurava da folikul pukne i da se O desi?https://ibb.co/KN4DYy7
A kao ona natempira ovulaciju da se desi za 36sati…ima to svoje vrijeme sazrijevanja itd…ja nikad nisam isla da se vidi jel ovulacija bila tako da eto
Da nije ni mene narucila da vidi dal je bila a nit ja nisam izrazila zelju. Ma ak ne uspije sad onda bum drugi ciklus isla da vidim jel pravo bila. Aha znaci za 36 sati se desava O.
Ooo Martina bravooo navijamo za vodeće jaje… Go jaje go…. Mislim da da injekcija dovodi do toga da O stvarno bude za 36h. I naznačiš kao što zvjezdica kaže HCG u medications. Baš me zanima šta će trakice reć na to sve… Al na kraju ko j…. Trakice!
Navijamo!
Hhh bas bas Go jaje Go 🤣🤣🤣🤣. Aha vidla sam i naznacila. Bas me zanima sta ce rec trakice al kao sto kazes ko ih j....kakve bile bile 🤣🤣🤣🤣🤣
Ja kraj kreveta imam dnevne uloske i nakon odnosa ga odmah stavljam jer bude svega i onda ostanem lezat bar pola sata sa dignutom guzom... Martina drzim figeeeeee
Ooo Martina bravooo navijamo za vodeće jaje… Go jaje go…. Mislim da da injekcija dovodi do toga da O stvarno bude za 36h. I naznačiš kao što zvjezdica kaže HCG u medications. Baš me zanima šta će trakice reć na to sve… Al na kraju ko j…. Trakice!
Navijamo!
Hhh bas bas Go jaje Go 🤣🤣🤣🤣. Aha vidla sam i naznacila. Bas me zanima sta ce rec trakice al kao sto kazes ko ih j….kakve bile bile 🤣🤣🤣🤣🤣
Martina i ja sam u iscekivanju nakon klomifena i ciljanih odnosa, ne ocekujem M 20.10., nadam se da ovaj puta stvarno nece doci iducih 9mj
Nisam ni ja isla vidjeti jel o stvarno bila....valjda im je takva praksa
Sortiraj odgovore
Najstariji