Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tera_
    11. Listopad 2019. 11:23

E kad smo kod toga koliko izadje i ja sam primjetila da u dane O bas ne iscuri puno, inace nekad dosta, ali ocito utjece i poza i dok se razdvojimo iscuri 

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Ely
    11. Listopad 2019. 11:32

Martina1982

Wuhuuu imamo vodece jaje kak kaze ginica. Kaze super sve. Odreagirala na Klomifen. Ne nes posebno aI je ok. I maternica je dobra. Dobila spricu. Kaze imajte odnose jos danas i sutra ciljano bas a dalje kak ocete. Od nedjelje progesteron. Sretno i cujemo se za tri nedjelje. Jer obicno od prvog progesterona kad ga krenem uzimati pa do dolaska M kod mene prode 3 tjedna. Tako da eto. Cekanje a to me bas ubija. Al ajd izdurat cemo i to 😎

Martina držim fige da sve prođe kako treba i da te za 3 tjedna ne dočeka M nego plusić!

zvjezdica37
    11. Listopad 2019. 12:02

Martina1982

Pitanje? Kak stavljam tu spricu u FF aplikaciju? Jel zna tko? Mallla ili Zvjezdica37?

Hej...drago mi je da imas obecavaujuce jajasce👍😁
    Ja kad sam primila injekciju bilo je odnos tek da bude sutradan,ali mislim da su to nijanse
    Imas da oznacis u medikamentima HCG ...To bi bila ta inekcija😁

zvjezdica37
    11. Listopad 2019. 12:05

Martina1982

E da zanimljiva je stvar da su moje LH trakice bljede. A znaci danas ili sutra bi trebale pokazati pik. Vidit cemo oce li. Morale bi bas potamniti ono u roku par sati. A i tempica je neka cudna. Vidite cemo. I jos jedno pitanje…dal netko zna. Da li sprica definitivno osigurava da folikul pukne i da se O desi?https://ibb.co/KN4DYy7

A kao ona natempira ovulaciju da se desi za 36sati...ima to svoje vrijeme sazrijevanja itd...ja nikad nisam isla da se vidi jel ovulacija bila tako da eto

Ana_Marija_2019
    11. Listopad 2019. 12:08

Meni je danas 14. dan ciklusa pa ću i ja danas jednu trakicu iskoristiti.
    Zvala sam ginekologa da se naručim za pregled i uvalili su mi vaginalete jer misle da potencijalno imam gljivice. Ne znam kak su to tako preko telefona zaključili, a kao popunjeni su im svi termini i mogu doći tek za mjesec i pol na red, strašno. Tako da možda odem ipak privatno.

Mallla
    11. Listopad 2019. 13:36

Ooo Martina bravooo navijamo za vodeće jaje... Go jaje go.... Mislim da da injekcija dovodi do toga da O stvarno bude za 36h. I naznačiš kao što zvjezdica kaže HCG u medications. Baš me zanima šta će trakice reć na to sve... Al na kraju ko j.... Trakice!
    Navijamo!

url=https://lilypie.com]

11. Listopad 2019. 14:05

zvjezdica37

Martina1982

E da zanimljiva je stvar da su moje LH trakice bljede. A znaci danas ili sutra bi trebale pokazati pik. Vidit cemo oce li. Morale bi bas potamniti ono u roku par sati. A i tempica je neka cudna. Vidite cemo. I jos jedno pitanje…dal netko zna. Da li sprica definitivno osigurava da folikul pukne i da se O desi?https://ibb.co/KN4DYy7

A kao ona natempira ovulaciju da se desi za 36sati…ima to svoje vrijeme sazrijevanja itd…ja nikad nisam isla da se vidi jel ovulacija bila tako da eto

Da nije ni mene  narucila da vidi dal je bila a nit ja nisam izrazila zelju. Ma ak ne uspije sad onda bum drugi ciklus isla da vidim jel pravo bila. Aha znaci za 36 sati se desava O. 

11. Listopad 2019. 14:07

Mallla

Ooo Martina bravooo navijamo za vodeće jaje… Go jaje go…. Mislim da da injekcija dovodi do toga da O stvarno bude za 36h. I naznačiš kao što zvjezdica kaže HCG u medications. Baš me zanima šta će trakice reć na to sve… Al na kraju ko j…. Trakice!
    Navijamo!

Hhh bas bas Go jaje Go 🤣🤣🤣🤣. Aha vidla sam i naznacila. Bas me zanima sta ce rec trakice al kao sto kazes ko ih j....kakve bile bile 🤣🤣🤣🤣🤣

Napokon 2804
    11. Listopad 2019. 14:56

Ja kraj kreveta imam dnevne uloske i nakon odnosa ga odmah stavljam jer bude svega i onda ostanem lezat bar pola sata sa dignutom guzom... Martina drzim figeeeeee

Mika111
    11. Listopad 2019. 15:58

Martina1982

Mallla

Ooo Martina bravooo navijamo za vodeće jaje… Go jaje go…. Mislim da da injekcija dovodi do toga da O stvarno bude za 36h. I naznačiš kao što zvjezdica kaže HCG u medications. Baš me zanima šta će trakice reć na to sve… Al na kraju ko j…. Trakice!
    Navijamo!

Hhh bas bas Go jaje Go 🤣🤣🤣🤣. Aha vidla sam i naznacila. Bas me zanima sta ce rec trakice al kao sto kazes ko ih j….kakve bile bile 🤣🤣🤣🤣🤣

Martina i ja sam u iscekivanju nakon klomifena i ciljanih odnosa, ne ocekujem M 20.10., nadam se da ovaj puta stvarno nece doci iducih 9mj
    Nisam ni ja isla vidjeti jel o stvarno bila....valjda im je takva praksa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.