E ovo morate vidit. Vidle ste trakice od jucer. Znate da sam dobila stopericu. I sad pisnem trakicu a ono trakica ne da je testna tamnija od kontrolne nego i deblja. Da li da to smatram sad stvarnim pikom na trakicama i obiljezim na aplikaciji? Stavljam link za trakicu pa recite sta mislite? https://ibb.co/dKTmT3S
Odlicno pik!samo nemoj radit test na T prvih deset dana jer si dobila hcg
Aha. Znaci mogu oznaciti onda na FF da mi je danas pik?
Ima netko iskustva sa visljom popodnevnom teperaturom?Inace pred M do 37.3 ali drugi dan zaredom ide do 37.6 pod pazuh i to samo popodne…🤷♀️❓❓
Meni je isto 5 dana do m.i jucer mi je bila 37,2,ali bazalna mi je 36,8 i tu ja racunam,a ovo popodne tek tako izmjerim,nju ne racunam
Cure imam pitanjce :) buduci da zadnja 4 mjeseca pratim O i prva 3 mjeseca je sve bilo uredno 28 dana, O na sredini ciklusa itd.sad ovaj ciklus je pik bio na 23dc znaci ovulacija na 23 il 24dc. E sad, ja tek za 14 dana mogu ocekivat vjesticu? Il postoji sansa da dode ranije? Koliko treba za oplodnju ak se desi? Koliko za impl.? Kad mogu radit test obzirom da zbog kasne O trebam tek dobit za 2 tjedna a po kalendaru za 2 dana?
Martina ovo je super pik, u akciju☺☺☺☺
Justagirl druga faza ciklusa nakon ovulacije traje 12-14 dana i mislim da se ona ne moze bas nesto skratiti, implantacija se obicno događa 6-12 dana od o pa po tome ispada da za 10-ak dana od o mozes napraviti test iako u nekim slucajevima to bude prerano
Hhhh bogme da ..sva sreca pa je M izrazi zelju za svaki dan pa nisam ocita. Inace za one koje ne znaju ja ne govorim svom M kad mi je pik niti da koristim trakice. Zna da idem ginici al ne zna za i inekciju i tak to. Zna da sam pila za O tablete. Jer ako mu kazem poznavajuci njega posto je sentimetalan dosta i sve ga dodirne onda bi ga to opterecivalo. A dovoljno je da se ja opterecujem time. 🤷♀️
E ovo morate vidit. Vidle ste trakice od jucer. Znate da sam dobila stopericu. I sad pisnem trakicu a ono trakica ne da je testna tamnija od kontrolne nego i deblja. Da li da to smatram sad stvarnim pikom na trakicama i obiljezim na aplikaciji? Stavljam link za trakicu pa recite sta mislite? https://ibb.co/dKTmT3S
Odlicno pik!samo nemoj radit test na T prvih deset dana jer si dobila hcg
Aha. Znaci mogu oznaciti onda na FF da mi je danas pik?
Da tako sam i ja a i ako neces oznaciti pik FF ce ti zbog stoperice predvidjeti O
Cure imam pitanjce :) buduci da zadnja 4 mjeseca pratim O i prva 3 mjeseca je sve bilo uredno 28 dana, O na sredini ciklusa itd.sad ovaj ciklus je pik bio na 23dc znaci ovulacija na 23 il 24dc. E sad, ja tek za 14 dana mogu ocekivat vjesticu? Il postoji sansa da dode ranije? Koliko treba za oplodnju ak se desi? Koliko za impl.? Kad mogu radit test obzirom da zbog kasne O trebam tek dobit za 2 tjedna a po kalendaru za 2 dana?
Sve kako je Mika111 napisala. Implatancija se desava tam negdi oko 8DC zavisi kad je bila O. Najranije kad bi mogla raditi test je 9DPO ali u vecini slucajeva tada bude minus tek poslje plus. Jer cim se desi implantacija pocinje se luciti HCG hormon. E sad. Koliko ga trenutno bude i u kojoj koncentraciji kad radis urin test to se ne zna. Najbolje je cekat 14 dana jer toliko je vjek trajanja zutog tjela. Tada se ono raspada ukoliko nije doslo do oplodnje i pocinje M. Cini mi se da cemo imat opet kolektivno piskanje testa jer vidim i ti i jos par cura ne ocekuje M za 2 tjedna 🤣🤣. Tko je za nek se prijavi. Znaci da ga radimo 25.10 npr. Meni malo rano al nema veze ajd. Za mene mozda dan dva rano ali nema veze ko ga sljivi 🤣🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji