MalaDi meni se cini da je to plusic, ponovi sutra s prvim jutarnjim urinom
Kad pricate o godinama i planovima za trudnocu, ja sam prije 7-8 godina prvo mislila da uopce ne zelim imati djecu i to mi je bilo skroz u redu, onda sam se predomislila 😊 i prije 2 smo poceli raditi na bebi, od tada sam imala 2 spontana i sad vec 10 mj.pokusavamo, ali jos nista, imam 32 godine, željela sam imati troje djece, ali cu biti sretna i zahvalba ako uspijem dobiti i jedno, nadam se da me karma nece kazniti jer sam prije govorila da mogu i bez djece😞
Ma neće te karma kazniti, kao da sebe slušam haha
Ja u biti nisam bila sigurna želim li dijete i nisam imala nikakve planove kada ću ga imati (ako budem imala) i eto, nekako smo počeli raditi na tome isto tako kad sam imala 32 te sam dobila bebicu s 33. I eto, sad drugo pokušavamo :)
Peggy95, zar je čudno ići piškiti nakon odnosa? Ja skoro uvijek idem haha
Mislim, imam problema s mjehurom i doktori su mi to više puta napomenuli da bi bilo dobro da nakon odnosa obavezno piškim da se izbace bakterije. Mislim da to nema utjecaja na to hoćeš li zatrudniti.

Pitanje za cure koje su trudne ostale ovaj mjesec ili ove koje vec imaju djecu…
Jel ste imale implatancijsko krvarenje mozda?
Ja nisam imala.

Ja radila kineza ujutro i negativan je. Tako da ju ocekujem danas-sutra. A nis, ajmo ispocetka 😊

Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖
Hej cure drago mi je za vase plusice 😊
Ja sam se malo smirila. 😊
Ne pratim koji mi je dan ciklusa, nit pravim lh trakice, nit me zanima kad cu dobit.. seksamo se kad nam se seksa 🤣 neki dan sam otisla odmah piskit nakon seksa a muz se zacudio sav 🤣
Citam vas skoro svaki dan al nisam imala snage nista napisati. Vidim da ste pisale za godine i koliko ste djece htjele imati do odredene godine, eto mi smo bili sigurni da cemo imati 3 djece do 30. Dobro,tek mi je 24,muzu 26 ali jbg kad imamo problem i molim Boga sada da imamo barem jedno do 30.
MalaD ja mislim da je to plusic 😊
Sad ce biti duga zima pa cemo se svi vise grijat sa svojim muzicima 🤣
Išli ste na testiranja? Vi ste baš mladi, stignete još do 30 troje haha

Evo ja se napokon naručila kod gin. 30.10og! Nema termina prije koji meni odgovara. A taman je to 4 dana pred M. Veselim se 😀
Wuhuuu 👏 brzo ce to 😎😉
Hvala vam.. Eh ja sam stara koka ovdje.. :-( 35 godina i imam vec jedno dijete od 6 godina..
Vidim crtice 👏. Wuhuuuuuuu.....Jesi radila danas opet? ☺️
https://ibb.co/rMnsnQz
Evoo. Danas mi je xrtica najtamnija. 16. Dan ciklusa. Mislite da sam uspjela uloviti pik? Prvi mjesec ke da koristim trakice
Akcijanjeee….danas..sutra…prekosutraa…wuhuuuuu🤭🤭😉😉
Nadam se da ce ovaj mjesec biti plusic😁☺️
👍👍👍👍👍🤗
Ne pratim koji mi je dan ciklusa, nit pravim lh trakice, nit me zanima kad cu dobit.. seksamo se kad nam se seksa 🤣 neki dan sam otisla odmah piskit nakon seksa a muz se zacudio sav 🤣
Citam vas skoro svaki dan al nisam imala snage nista napisati. Vidim da ste pisale za godine i koliko ste djece htjele imati do odredene godine, eto mi smo bili sigurni da cemo imati 3 djece do 30. Dobro,tek mi je 24,muzu 26 ali jbg kad imamo problem i molim Boga sada da imamo barem jedno do 30.
Jesmo, muz ima oligoasthenozoospermiu-smanjen broj i pokretljivost spermija

🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Jesmo, muz ima oligoasthenozoospermiu-smanjen broj i pokretljivost spermija
Za to koliko sam čula svejedno postoji velika šansa da prirodno zatrudniš, bitno da je kod tebe sve ok. Evo, 10. mjesec je idealan - taman ćemo imati bebice na ljeto :)

Pitanje za cure koje su trudne ostale ovaj mjesec ili ove koje vec imaju djecu…
Jel ste imale implatancijsko krvarenje mozda?
Mislim da nisam imala prvi put, a ni sad nisam primijetila ako je to to ovog puta.. Samo probadanje u jajniku, a od jucer 9 dan dpo mi je mucno, povremeno vrtoglavica, umor..
MalaD imas inace ranu O? Meni se ovo javljalo kada bi trebala dobiti ili u vrijeme O, osim kada je bila biokemijska trudnoca,ali onda sam znala da to nije to jer cokoladu nisam mogla vidjeti na oci,a mogla bi prezivjeti na njoj🙈
Inace nikad nisam znala kad mi je ovulacija. Imala sam jako nepravilne cikluse, al u zadnje vrijeme cesto oko 34 dana. Lh trakice sam ovaj ciklus prvi put koristila i brzo saznala kad je ovulacija - bila je 20 dan ciklusa..
Napravila sam danas testic i isto je kao i jucer..:-)
https://ibb.co/wgZdjnb
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji