Pitanje za cure koje su trudne ostale ovaj mjesec ili ove koje vec imaju djecu…
Jel ste imale implatancijsko krvarenje mozda?
Ja nisam imala.
Ja radila kineza ujutro i negativan je. Tako da ju ocekujem danas-sutra. A nis, ajmo ispocetka 😊
Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖
Hej cure drago mi je za vase plusice 😊
Ja sam se malo smirila. 😊
Ne pratim koji mi je dan ciklusa, nit pravim lh trakice, nit me zanima kad cu dobit.. seksamo se kad nam se seksa 🤣 neki dan sam otisla odmah piskit nakon seksa a muz se zacudio sav 🤣
Citam vas skoro svaki dan al nisam imala snage nista napisati. Vidim da ste pisale za godine i koliko ste djece htjele imati do odredene godine, eto mi smo bili sigurni da cemo imati 3 djece do 30. Dobro,tek mi je 24,muzu 26 ali jbg kad imamo problem i molim Boga sada da imamo barem jedno do 30.
MalaD ja mislim da je to plusic 😊
Sad ce biti duga zima pa cemo se svi vise grijat sa svojim muzicima 🤣
Išli ste na testiranja? Vi ste baš mladi, stignete još do 30 troje haha
Evo ja se napokon naručila kod gin. 30.10og! Nema termina prije koji meni odgovara. A taman je to 4 dana pred M. Veselim se 😀
Wuhuuu 👏 brzo ce to 😎😉
Hvala vam.. Eh ja sam stara koka ovdje.. :-( 35 godina i imam vec jedno dijete od 6 godina..
Vidim crtice 👏. Wuhuuuuuuu.....Jesi radila danas opet? ☺️
https://ibb.co/rMnsnQz
Evoo. Danas mi je xrtica najtamnija. 16. Dan ciklusa. Mislite da sam uspjela uloviti pik? Prvi mjesec ke da koristim trakice
Akcijanjeee….danas..sutra…prekosutraa…wuhuuuuu🤭🤭😉😉
Nadam se da ce ovaj mjesec biti plusic😁☺️
👍👍👍👍👍🤗
Ne pratim koji mi je dan ciklusa, nit pravim lh trakice, nit me zanima kad cu dobit.. seksamo se kad nam se seksa 🤣 neki dan sam otisla odmah piskit nakon seksa a muz se zacudio sav 🤣
Citam vas skoro svaki dan al nisam imala snage nista napisati. Vidim da ste pisale za godine i koliko ste djece htjele imati do odredene godine, eto mi smo bili sigurni da cemo imati 3 djece do 30. Dobro,tek mi je 24,muzu 26 ali jbg kad imamo problem i molim Boga sada da imamo barem jedno do 30.
Jesmo, muz ima oligoasthenozoospermiu-smanjen broj i pokretljivost spermija
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Jesmo, muz ima oligoasthenozoospermiu-smanjen broj i pokretljivost spermija
Za to koliko sam čula svejedno postoji velika šansa da prirodno zatrudniš, bitno da je kod tebe sve ok. Evo, 10. mjesec je idealan - taman ćemo imati bebice na ljeto :)
Pitanje za cure koje su trudne ostale ovaj mjesec ili ove koje vec imaju djecu…
Jel ste imale implatancijsko krvarenje mozda?
Mislim da nisam imala prvi put, a ni sad nisam primijetila ako je to to ovog puta.. Samo probadanje u jajniku, a od jucer 9 dan dpo mi je mucno, povremeno vrtoglavica, umor..
MalaD imas inace ranu O? Meni se ovo javljalo kada bi trebala dobiti ili u vrijeme O, osim kada je bila biokemijska trudnoca,ali onda sam znala da to nije to jer cokoladu nisam mogla vidjeti na oci,a mogla bi prezivjeti na njoj🙈
Inace nikad nisam znala kad mi je ovulacija. Imala sam jako nepravilne cikluse, al u zadnje vrijeme cesto oko 34 dana. Lh trakice sam ovaj ciklus prvi put koristila i brzo saznala kad je ovulacija - bila je 20 dan ciklusa..
Napravila sam danas testic i isto je kao i jucer..:-)
https://ibb.co/wgZdjnb
Ja radila kineza ujutro i negativan je. Tako da ju ocekujem danas-sutra. A nis, ajmo ispocetka 😊
Zao mi je, ovaj mjesec cemo bit trudne :)
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji