Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Listopad 2019. 19:00

zvjezdica37

Martina1982

zvjezdica37

Martina1982

E ovo morate vidit. Vidle ste trakice od jucer. Znate da sam dobila stopericu. I sad pisnem trakicu a ono trakica ne da je testna tamnija od kontrolne nego i deblja. Da li da to smatram sad stvarnim pikom na trakicama i obiljezim na aplikaciji? Stavljam link za trakicu pa recite sta mislite? https://ibb.co/dKTmT3S

Odlicno pik!samo nemoj radit test na T prvih deset dana jer si dobila hcg

Aha. Znaci mogu oznaciti onda na FF da mi je danas pik?

Da tako sam i ja a i ako neces oznaciti pik FF ce ti zbog stoperice predvidjeti O

E super 😁👍😘

zvjezdica37
    11. Listopad 2019. 19:01

Nemo

zvjezdica37

Ima netko iskustva sa visljom popodnevnom teperaturom?Inace pred M do 37.3 ali drugi dan zaredom ide do 37.6 pod pazuh i to samo popodne…🤷‍♀️❓❓

Meni je isto 5 dana do m.i jucer mi je bila 37,2,ali bazalna mi je 36,8 i tu ja racunam,a ovo popodne tek tako izmjerim,nju ne racunam

Ni ja ne racunam to mjerenje ali je evidentno kad dugo mjeris temp kao ja,primjetis te neke oscilacije u mjerenju.Ja recimo pod pazuhom isto mjerim tokomdana i kad pocne padat znam da stize M.Sta god da tvrde o takvom nacinu mjerenja i ispravnosti ,ja tocno znam kakve su moje temp.ujuteo i popodne zavisno od ciklus.

Malamala
    11. Listopad 2019. 19:05

Martina1982

justagirl2201

Cure imam pitanjce :) buduci da zadnja 4 mjeseca pratim O i prva 3 mjeseca je sve bilo uredno 28 dana, O na sredini ciklusa itd.sad ovaj ciklus je pik bio na 23dc znaci ovulacija na 23 il 24dc. E sad, ja tek za 14 dana mogu ocekivat vjesticu? Il postoji sansa da dode ranije? Koliko treba za oplodnju ak se desi? Koliko za impl.? Kad mogu radit test obzirom da zbog kasne O trebam tek dobit za 2 tjedna a po kalendaru za 2 dana?

Sve kako je Mika111 napisala. Implatancija se desava tam negdi oko 8DC zavisi kad je bila O. Najranije kad bi mogla raditi test je 9DPO ali u vecini slucajeva tada bude minus tek poslje plus. Jer cim se desi implantacija pocinje se luciti HCG hormon. E sad. Koliko ga trenutno bude i u kojoj koncentraciji kad radis urin test to se ne zna. Najbolje je cekat 14 dana jer toliko je vjek trajanja zutog tjela. Tada se ono raspada ukoliko nije doslo do oplodnje i pocinje M. Cini mi se da cemo imat opet kolektivno piskanje testa jer vidim i ti i jos par cura ne ocekuje M za 2 tjedna 🤣🤣. Tko je za nek se prijavi. Znaci da ga radimo 25.10 npr. Meni malo rano al nema veze ajd. Za mene mozda dan dva rano ali nema veze ko ga sljivi 🤣🤣🤣

✌️ Ja ne ocekujem M za dva tjedna, malo manje 😁 imala pik u utorak 😊

Mala

11. Listopad 2019. 19:12

zvjezdica37

Nemo

zvjezdica37

Ima netko iskustva sa visljom popodnevnom teperaturom?Inace pred M do 37.3 ali drugi dan zaredom ide do 37.6 pod pazuh i to samo popodne…🤷‍♀️❓❓

Meni je isto 5 dana do m.i jucer mi je bila 37,2,ali bazalna mi je 36,8 i tu ja racunam,a ovo popodne tek tako izmjerim,nju ne racunam

Ni ja ne racunam to mjerenje ali je evidentno kad dugo mjeris temp kao ja,primjetis te neke oscilacije u mjerenju.Ja recimo pod pazuhom isto mjerim tokomdana i kad pocne padat znam da stize M.Sta god da tvrde o takvom nacinu mjerenja i ispravnosti ,ja tocno znam kakve su moje temp.ujuteo i popodne zavisno od ciklus.

A kolika ti je bazalna temp.jedino ona povisena pokazuje promjene hormona u tijelu,ovulaciju ili trudnocu

Mika111
    11. Listopad 2019. 19:14

I ja bih rado s vama piškila, ali mislim da necu izdrzati tako dugo, do tada ce vec ili krenuti m, ili, nadam se biti plus☺☺

zvjezdica37
    11. Listopad 2019. 19:16

Martina1982

Hhhh bogme da ..sva sreca pa je M izrazi zelju za svaki dan pa nisam ocita. Inace za one koje ne znaju ja ne govorim svom M kad mi je pik niti da koristim trakice. Zna da idem ginici al ne zna za i inekciju i tak to. Zna da sam pila za O tablete. Jer ako mu kazem poznavajuci njega posto je sentimetalan dosta i sve ga dodirne onda bi ga to opterecivalo. A dovoljno je da se ja opterecujem time. 🤷‍♀️

Nevidim tu nista lose jer ako vi tako super funkcionirate onda je to samo znak da je sve u redu i da jako podrzavate jedno drugo te postujete medjusobne osjecaje.
    Predrasude su posvuda okolo,kao i primjer u kojem ocevi moraju sudjelovati nocu oko bebe kao i majke
    Ja kazem da ako se moze..mi tako nismo..moj m jako puno radi preko dana,nocu bi bilo nemoguce od njega ocekivati dodatno ustajanje.
    Ali sve su to primjeri sa nijansama...mi zene mozemo puno vise povuci nekih stvari i situacija...
    Ugl ja te skroz razumijem u ovom postu

11. Listopad 2019. 19:22

zvjezdica37

Martina1982

Hhhh bogme da ..sva sreca pa je M izrazi zelju za svaki dan pa nisam ocita. Inace za one koje ne znaju ja ne govorim svom M kad mi je pik niti da koristim trakice. Zna da idem ginici al ne zna za i inekciju i tak to. Zna da sam pila za O tablete. Jer ako mu kazem poznavajuci njega posto je sentimetalan dosta i sve ga dodirne onda bi ga to opterecivalo. A dovoljno je da se ja opterecujem time. 🤷‍♀️

Nevidim tu nista lose jer ako vi tako super funkcionirate onda je to samo znak da je sve u redu i da jako podrzavate jedno drugo te postujete medjusobne osjecaje.
    Predrasude su posvuda okolo,kao i primjer u kojem ocevi moraju sudjelovati nocu oko bebe kao i majke
    Ja kazem da ako se moze..mi tako nismo..moj m jako puno radi preko dana,nocu bi bilo nemoguce od njega ocekivati dodatno ustajanje.
    Ali sve su to primjeri sa nijansama…mi zene mozemo puno vise povuci nekih stvari i situacija…
    Ugl ja te skroz razumijem u ovom postu

E bas se slazem s tobom da. Moj M isto radi 12 sati.  Svaki dan osim vikenda. I to se dize u 5 ujutro i dolazi oko 19:30 i sad da ga ja jos opterecujem. Nema smisla. Ja znam da on u svojoj glavi isto o tome razmislja al ne treba razbijat glavu o tome dal je meni trakica tamnija ili ne. Dal mi je tem visoka ili niska. Itd. Isto tako ppdrzavam sve muzeve koji sudjeluju sa svojim zenam u tome jer to je jos jedan divan nacin medusobnog  povezivanja. Al slazem da svak radi kako kome pase. A istina je da da ima puno predrasuda okolo al Boze moj. Uvijek ce ih biti. Ja cu tako i tako na kraju napraviti po svome 😎🤣😉

zvjezdica37
    11. Listopad 2019. 19:34

Nemo

zvjezdica37

Nemo

zvjezdica37

A kolika ti je bazalna temp.jedino ona povisena pokazuje promjene hormona u tijelu,ovulaciju ili trudnocu

Moja zadnja trudnoca je prije 7godina bila...
    Tada nisam mjerila bazalnu vec pod pazuhom temp i vaginalno.Kad sam pred ocekivanu m izmjerila -bila je povisena i potvrdila sam testom😊
    A jos sam neko vrijeme pratila i bila je povisena stalno.A prije toga par mjeseci isto samo mi se desio spontani i temp.pocela padat par dana prije krvarenja.
    Ovaj mjesec ne mjerim bazalne jer sam se malo zasitila psihicki jel...mjerim samo popodne kad se sjetim i zasada nema naznake za T osim to malo sto skoci pa padne ..ali je jos uvijek preko 37 

Mika111
    11. Listopad 2019. 19:39

Zvjezdice koji ti je dc danas? Jel mozes ujutro neki testic napraviti?

11. Listopad 2019. 19:40

zvjezdica37

Nemo

zvjezdica37

Nemo

zvjezdica37

Moja zadnja trudnoca je prije 7godina bila…
    Tada nisam mjerila bazalnu vec pod pazuhom temp i vaginalno.Kad sam pred ocekivanu m izmjerila -bila je povisena i potvrdila sam testom😊
    A jos sam neko vrijeme pratila i bila je povisena stalno.A prije toga par mjeseci isto samo mi se desio spontani i temp.pocela padat par dana prije krvarenja.
    Ovaj mjesec ne mjerim bazalne jer sam se malo zasitila psihicki jel…mjerim samo popodne kad se sjetim i zasada nema naznake za T osim to malo sto skoci pa padne ..ali je jos uvijek preko 37

Ooo,super,daj Bože da bude plusic za 5 dana ..ja nikakvih simptoma nemam,malo me stomak zaboli kao da cu dobiti,grudi nista,al mene inace i je bole u pms- u,i ovaj mjesec pokusavam ne ocekivat t,jer sam se umorila od toga

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.