Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Travanj 2019. 09:27

annika

Martina, ja mislim da ipak trebaš vidjeti i sa svojom dr. Ne znači sve što ti je dr na hitnoj rekao da je i istina.
    Malla, ja ti držim fige da ne dođe.
    meni laganini već krenuo osjećaj mučnine. Ja inače povraćam u tridnoći do 5. mjeseca i nimalo se tome ne veselim.
    Ako sve bude ok, odradila bi još do kraja nastave ( radim u školi). Jedino me muči što bih trebala 14. 5. voditi djecu na izlet u Zagreb- sa istoka zemlje, hodanje cijeli dan. Nisam sigurna da mi je to pametno

Pa jest da. Reko je on ovo ja mislim i vidim trenutno. Morate kad se zavrsi krvarenje ponovno na ultrazvuk jer kao tokom ciklusa maternica mijenja oblik stalno. Pa cemo vidit. Ali i ako je ima i za to rjesenje. Uvijek ima rjesenje za sve 😉👍. Pa cuj s obzirom kako je i ja bi ti preporucila da mirujes. Kad ides kod ginekologice? Mozda da vidis s njom da ti napise zabranu rada ili kako to vec ovdje ide....Bit ce to sve ok :) 

annika
    24. Travanj 2019. 09:32

Ma joj Martina, moja ginekologica je na godišnjem. Tek od ponedjeljka se mogu naručiti a i nisam sigurna kakvu politiku ima, kod nje sam se svježe prebacila. Razmišljam da odem kod privatnice- ne ni na pregled- nego čisto na razgovor pa da vidim s njom.

[iimg]

24. Travanj 2019. 10:42

annika

Ma joj Martina, moja ginekologica je na godišnjem. Tek od ponedjeljka se mogu naručiti a i nisam sigurna kakvu politiku ima, kod nje sam se svježe prebacila. Razmišljam da odem kod privatnice- ne ni na pregled- nego čisto na razgovor pa da vidim s njom.

Pa gle ako se ti tako osjecas napravi tako. Onako kako ti mislis da je najbolje. To ti je najispravnije. Sve da bi sebi olaksala a ne da moras kroz glavu tisucu pitanja i sumnja provlaciti. Sad ste ti i mala dusica u tebi najbitniji. ❤❤

vuky
    24. Travanj 2019. 10:48

Martina1982

vuky

Mislim da smo pokrili ovulaciju … jedino se nadam da nije bilo prečesto 🤣☺️

Hhhhh ne vjerujem da precesto bas moze znatno utjecati…kazu bolje svaki drugi dan u prosjeku..al ja ipak mislim da je bolje pokriti sve dane 😎😄😉

Čekam 5.5. ☺️ Sve budem mirna do očekivanih stvari, onda se počnem ful nadati, vjerojatno smo većina takve 🙃

Mallla
    24. Travanj 2019. 11:55

Martina zar nisi imala ti neki porast temp. Ja sam više sve pobrkala 😣
    Al dobro šta god je rješit će se. 
    Ja sam skroz zaboravila na dane ciklusa tako što dam se usmjerila na dane poslije ovulacije. 
    Malo mi ovaj Fertility Friend radi pomutnju. On bi mi trebao olakšati a samo me više zbunio.
    Inače danas mi je 31dc trebala bi dobit a mislim da i hoću. 
    Anika o joj mučnine su i meni bile najteži dio još toliko dugo... Uuufff. Vidi kako ćeš se osjećati i što će ti gin. Reći za odlazak u ZG. 

Ja sam u promjenjivim radpoloženjima. Čas bi išla po test, čas sam sigurna u M. Čas bi odustala od praćenja a čas bi popratila sve... E pa nije se rodio tko bi mi ugodio. 

url=https://lilypie.com]

24. Travanj 2019. 12:29

vuky

Martina1982

vuky

Mislim da smo pokrili ovulaciju … jedino se nadam da nije bilo prečesto 🤣☺️

Hhhhh ne vjerujem da precesto bas moze znatno utjecati…kazu bolje svaki drugi dan u prosjeku..al ja ipak mislim da je bolje pokriti sve dane 😎😄😉

Čekam 5.5. ☺️ Sve budem mirna do očekivanih stvari, onda se počnem ful nadati, vjerojatno smo većina takve 🙃

Hhhhhh ma sve smo takve 🤭🤭😂😂😂

24. Travanj 2019. 12:33

Mallla

Martina zar nisi imala ti neki porast temp. Ja sam više sve pobrkala 😣
    Al dobro šta god je rješit će se.
    Ja sam skroz zaboravila na dane ciklusa tako što dam se usmjerila na dane poslije ovulacije.
    Malo mi ovaj Fertility Friend radi pomutnju. On bi mi trebao olakšati a samo me više zbunio.
    Inače danas mi je 31dc trebala bi dobit a mislim da i hoću.
    Anika o joj mučnine su i meni bile najteži dio još toliko dugo… Uuufff. Vidi kako ćeš se osjećati i što će ti gin. Reći za odlazak u ZG.

Ja sam u promjenjivim radpoloženjima. Čas bi išla po test, čas sam sigurna u M. Čas bi odustala od praćenja a čas bi popratila sve… E pa nije se rodio tko bi mi ugodio.

Ma jesam da al pitaj ti B...sta se tu izdesavalo. Sad u utorak bum ovoj svojoj sve pokazala. I tem u FF i kak je dosla u dan. Ajd dan ranije i sve. Ali ima jos jedna stvar. Ja pijem ASS 150 mg (aspirin) i reko mi da momentalno to prestanem piti. I da moram kontrolirat krv a to nisam od zadnjeg pobacaja koji je bio u 11 mj. Tak da ja mislim sklop svega je tu bio. A osjetila sam od kad ga pijem da nisu 😈 kak bi trrbale biti. Sve nes svijetlo jako i tak. Al dobro. Hhhhhh vjerujem ti za ovaj zadnji dio price u poruci. Mislim da je svima tak al nema odustajanja. Samo napred. Dok ne dobijes "rat" nema odustajanja. 🤝🤜💪💪😁....bus vidla kak ce biti ovih dana. Oces raditi test ak ne dode danas sutra? 

annika
    24. Travanj 2019. 12:50

Zvjezdive, jesi nam ti radila test?

[iimg]

Mallla
    24. Travanj 2019. 13:24

Ako ne dođe M napravit ću test da ne razbijam glavu kad će doć i hoće li. 

url=https://lilypie.com]

annika
    24. Travanj 2019. 13:51

Ja bi Malla na tvom mjestu napravila test svakako 

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.