Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • baby
    23. Travanj 2019. 15:06

Annika cestitam, to je prava crtica :)
     Kod mene izgleda pocela tamniti crtica na lh trakici, dosla sam s posla, zadnja 3 sata ni pila ni pisala pa reko da vidim, i stvarno vidim pomak, bit ce nesto..moram napasti muza :D

zvjezdica37
    23. Travanj 2019. 15:17

Mallla

Ma ja se isto ne želim previše nadat iako se nadam nemojmo se lagati. Graf mi jasno pokazuje pad. Probat ću do 25og bez ponavljanja testa jer mislim da će M doć.
    Grudi su mi velike ali to može i vrkuta biti. Ovaj put mi je temp. Pala ispod crte. I još je zanimljivo da se ponavlja obrazac… Pad temp izmwđu 9 i 11 dpo onda rast i onda dolazak M i pad.
    Iako nije temperatura Amen. Ona se ne smatra pouzdanom metodom ali evo meni do sad pokazuje točno

Ma ja vjerujem da nase tijelo sve govori ako ga naucimo citati.sve ostalo sto citamo dalje je skup nekakvog prosjeka od zene do zene.Nigdje ne pise sta je bas  tocno ili netocno za svakog pojedinacno.
    Doduse i meni su grudi od vekute velike ovaj ciklus.dok me jucer muz pitao -jesi zakacila mozda?Danas me vise ne bole jako ali su velike.Rekla sam vec da mi je danas bilo jako lose na poslu i skoro sam pala u nesvjest neko zlo...viroza i od tableta valjda i temperatura pala.
    Vratila se opet sad 37.1
    Posto mi je danas 29 dan ciklusa i temp jos ne pada imam tri opcije.
    Anovulacijski ciklus
    Viroza
    Mozda T
    E pa ljepo danas ja odem usput u ljekarnu i zavrsim sa time.
    Savjetujem i tebi da jos ne odustajes.

zvjezdica37
    23. Travanj 2019. 15:21

Lady_E

Meni cak i kad dode M, na pocetku dok je jos slaba ja se nadam 🤣 kao mozda je implantacija. Luda zenska glava. Onda kad krene curiti posteno i kad me grcevi napadnu, e onda se predam 🤣
    Jos 8 dana imam, bas mi sporo vrijeme ide 😣

Kod zena je odustajanje na zadnjem mjestu.
    😉😀

zvjezdica37
    23. Travanj 2019. 15:21

baby

Annika cestitam, to je prava crtica :)
    Kod mene izgleda pocela tamniti crtica na lh trakici, dosla sam s posla, zadnja 3 sata ni pila ni pisala pa reko da vidim, i stvarno vidim pomak, bit ce nesto..moram napasti muza :D

Navali narode😊😊👍🤞

• baby
    23. Travanj 2019. 15:26

Mogla bi biti za dva dana, pa najbolje da pokrijemo sad ovih par dana..pa sta bude, bude :) znala sam muzu reci da bi bilo lijepo da je lh trakica kad sam uhvatila pik, test za trudnocu, da su tak lijepe crtice

• miri85
    23. Travanj 2019. 17:17

Hej cure

Mallla
    23. Travanj 2019. 17:56

Zvjezdice slažem se!
    Anovulacijski može bit jer stvarno imaš konstantu temperature kroz cijeli ciklus.
    Lako može bit T jer je baš fina temp. U 29dc.
    U virozu baš ne vjerujem nekako niska temp za virozu osim ako je neka što se misli. 
    Ja cu se kladit u T. 
    Baby opaaa to se sprema pik... Već ti za 4h opet piški. 

url=https://lilypie.com]

• baby
    23. Travanj 2019. 20:06

Pokrili smo danas, sutra budem opet pisnula oko 15h kada dodem s posla pa budem usporedila..ova ovulacija bude mi kasnija, po aplikaciji je trebala biti jucer

vuky
    23. Travanj 2019. 21:36

Mislim da smo pokrili ovulaciju ... jedino se nadam da nije bilo prečesto 🤣☺️

23. Travanj 2019. 23:31

annika

Mislim da se sad bolje vidi

Ja sad tek vidlaaaaaa.....jejjjjjjj...superrrrr....nek si nam uljepsala ovaj mjesec....🥰🥰🥰🥰🥰....ma dobro sam ti ja...ak i nebudem budem....al pustimo to sad...kak si ti? ❤❤❤❤ cestitam od srcaaaa 💋💋💋

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.