Meni cak i kad dode M, na pocetku dok je jos slaba ja se nadam 🤣 kao mozda je implantacija. Luda zenska glava. Onda kad krene curiti posteno i kad me grcevi napadnu, e onda se predam 🤣
Jos 8 dana imam, bas mi sporo vrijeme ide 😣
Hahahhaha tak sam i ja isto...svaki se put nadala i banana onda...al nema veze...ipak mi je to sve slatko iscekivanje.. jest da nekad udari na zivce al boze moj...mora malo...🤭🤭😂😂😂
Annika cestitam, to je prava crtica :)
Kod mene izgleda pocela tamniti crtica na lh trakici, dosla sam s posla, zadnja 3 sata ni pila ni pisala pa reko da vidim, i stvarno vidim pomak, bit ce nesto..moram napasti muza :D
Superrr...sada akcija.....napadaj sa svih kutova 😂😂😂🤭🤭🤭
Ma ja se isto ne želim previše nadat iako se nadam nemojmo se lagati. Graf mi jasno pokazuje pad. Probat ću do 25og bez ponavljanja testa jer mislim da će M doć.
Grudi su mi velike ali to može i vrkuta biti. Ovaj put mi je temp. Pala ispod crte. I još je zanimljivo da se ponavlja obrazac… Pad temp izmwđu 9 i 11 dpo onda rast i onda dolazak M i pad.
Iako nije temperatura Amen. Ona se ne smatra pouzdanom metodom ali evo meni do sad pokazuje točno
Ma ja vjerujem da nase tijelo sve govori ako ga naucimo citati.sve ostalo sto citamo dalje je skup nekakvog prosjeka od zene do zene.Nigdje ne pise sta je bas tocno ili netocno za svakog pojedinacno.
Doduse i meni su grudi od vekute velike ovaj ciklus.dok me jucer muz pitao -jesi zakacila mozda?Danas me vise ne bole jako ali su velike.Rekla sam vec da mi je danas bilo jako lose na poslu i skoro sam pala u nesvjest neko zlo…viroza i od tableta valjda i temperatura pala.
Vratila se opet sad 37.1
Posto mi je danas 29 dan ciklusa i temp jos ne pada imam tri opcije.
Anovulacijski ciklus
Viroza
Mozda T
E pa ljepo danas ja odem usput u ljekarnu i zavrsim sa time.
Savjetujem i tebi da jos ne odustajes.
Joj ja ipak navijam da je to ono T...nikad ne znas....dok ne dode imas pravo da sumnjas pogotovo ak imas simptome..ja ti zelim jedan + i navijam.za to...🤞🤞🤞❤❤❤❤
Zvjezdice slažem se!
Anovulacijski može bit jer stvarno imaš konstantu temperature kroz cijeli ciklus.
Lako može bit T jer je baš fina temp. U 29dc.
U virozu baš ne vjerujem nekako niska temp za virozu osim ako je neka što se misli.
Ja cu se kladit u T.
Baby opaaa to se sprema pik… Već ti za 4h opet piški.
Da vis kak je meni bilo i sa tem i sa grafom..da bi mi na kraju ispalo da je anoovulacijski ciklus a ono sa maternicom je bio usput vidio. Al.vrag je to kad su isti simptomi za sve a mogu biti 3 ishoda. Iako ja tebi zelim da to bude zbog T stvarno.....🤞
Mislim da smo pokrili ovulaciju … jedino se nadam da nije bilo prečesto 🤣☺️
Hhhhh ne vjerujem da precesto bas moze znatno utjecati...kazu bolje svaki drugi dan u prosjeku..al ja ipak mislim da je bolje pokriti sve dane 😎😄😉
Zenice....eto ja malo zaposlena ovih dana.ali procitam ja sve pa onda kad sjednem pisem vama...😁🥰...vidim ima nekih novih curka...anika nam ima + wuhuuuuuuu ( nadam se da nas neces ostaviti sada 😔 ..ima tu i temperaturica nekih...mogucih +ica....sto me jako veseli...😄....imamo i pikova...sve u svemu bas lijepo drustvance....🤗🤗veseli me to nase drustvance.....kod mene eto "ovo" sta krvari ( sta god da je nemam pojma) ne znam ni dal pisem pod 😈 ili ne... jos uvijek krvari ali ne onak jako. Provera pomaze. Nadam se da nece biti poslje 10 dana koma. Al vidit cemo. U utorak sam narucena kod svoje ginice tako da cu znat vise o svemu sta mi je reko doktor tu.
Jutro, kod mene je jasno da M stiže. Doc ce ona danas ili Sutra. Temp. Je već drugi dan u padu tako da gđa stiže.
Pretpostavljam da je vrkuta utjecala malo na ove promjene (velike grudi, naleti vrućine)
Ova tvoja situacija Martina me tptalno zbunila. Znam da porast LH može biti a da ne bude O ali da baš može biti LH pik i porast temp. A da je anovulacijski to mi je baš zbunjujuće. Po tome ispada da nikako ne možemo znati jeli bila O ILI ne.
url=https://lilypie.com]
Martina, ja mislim da ipak trebaš vidjeti i sa svojom dr. Ne znači sve što ti je dr na hitnoj rekao da je i istina.
Malla, ja ti držim fige da ne dođe.
meni laganini već krenuo osjećaj mučnine. Ja inače povraćam u tridnoći do 5. mjeseca i nimalo se tome ne veselim.
Ako sve bude ok, odradila bi još do kraja nastave ( radim u školi). Jedino me muči što bih trebala 14. 5. voditi djecu na izlet u Zagreb- sa istoka zemlje, hodanje cijeli dan. Nisam sigurna da mi je to pametno
[iimg]
Jutro, kod mene je jasno da M stiže. Doc ce ona danas ili Sutra. Temp. Je već drugi dan u padu tako da gđa stiže.
Pretpostavljam da je vrkuta utjecala malo na ove promjene (velike grudi, naleti vrućine)
Ova tvoja situacija Martina me tptalno zbunila. Znam da porast LH može biti a da ne bude O ali da baš može biti LH pik i porast temp. A da je anovulacijski to mi je baš zbunjujuće. Po tome ispada da nikako ne možemo znati jeli bila O ILI ne.
O misa misa...nije jos dosla...tko zna 😁...pa u biti tako i je..jer je meni reko da mi je vjerojatno nastao porast ali da se O nije desila. To mi je tako sada prvi put u zivotu bilo. Nikad do sad mi se to nije desilo tak da mislim i ja da je to to bilo.
Sortiraj odgovore
Najstariji