Zvjezdice jesi bolje?
Martina, kakva je situacija kod tebe?
😘😘
Hvala Ljubicice na brizi,vratila sam se sa posla, kako ovih dana imam temperaturu i virozu jutros sam popila brufen i na poslu dodatno maxflu sto je rezultiralo mucninom i nesvjesticom...ne nije trudnicka😊
Navodno Maxflu sadrzi neki sastojak koji memi izgleda nije sjeo al eto,moja greska sto sam ga isla pit prvi put a nisam ocekivala reakciju.
I ovaj glupi pms dosao ...sastavilo me uf...
Ali ok lijepe vijesti nam stigle od Annike pa opet imamo o cemu razglabat.
I tako ništa od eventualnog +. Temp. Pala strmoglavo što znači M u dolasku. Idemo u novi krug samo da M dođđe
Danaas kod mene takodjer nagli pad temp.s tim da sam na lijekovima ...al to je to...stize M😩😉
Martina jel ti se zaustavilo krvarenje?
Curke, vidite li vi sto i ja?
Cek cek jel to test od danas?ili onaj sto je bio neg?
Joooj Zvjezdice tebi se baš sve sastalo, odamaraj sada, liječi se, napuni baterije pa da možemo dalje zajedno u borbe.
Pošto si pila lijekove, to znači da si skroz odustala od nadanja za + ovaj mjesec? 😑
A Annikin test je od jutros, onaj od 21.4. nije uspjela slikat, a bio je negativan.
Tako da, hvala Bogu, počelo je. Tako ćemo se mi sve, jedna po jedna, prebacivati na druge teme 😍
Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
👩🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
10/2020 biohemijska
12/2020 dugo čekani drugi plus
Zvjezdice- danas- znači prekjučer bo negativan, temp do 36,4. Možda je eventualno bila neka crtica i ona onom prvom ali to je vjerovatno trebalo gledati iz tkoz na kojeg kuta što se meni nije dalo jer sam bila uvjerena da od trudnoće ništa
[iimg]
Joooj Zvjezdice tebi se baš sve sastalo, odamaraj sada, liječi se, napuni baterije pa da možemo dalje zajedno u borbe.
Pošto si pila lijekove, to znači da si skroz odustala od nadanja za + ovaj mjesec? 😑
A Annikin test je od jutros, onaj od 21.4. nije uspjela slikat, a bio je negativan.
Tako da, hvala Bogu, počelo je. Tako ćemo se mi sve, jedna po jedna, prebacivati na druge teme 😍
A sto cu drugo ,temperatura pada stomak zeza al uz vrkutu je podnosljivo.
U svakoj trudnoci bih imala povisenu temp bilo kad u danu.Cemu se lagat da neceg ima ako nema.
Iako to redovno radim.Al onda pomislim ma budi sretna da ti dodje ,nedaj boze ciste ko prosle godine pa odlivi i duphastoni...uf...ma onda aj skuhaaj si kavu i obavi trgovinu i s mirom privedi ovaj blesavi dan kraju.ipak..life goes on..😎😊
Zvjezdice- danas- znači prekjučer bo negativan, temp do 36,4. Možda je eventualno bila neka crtica i ona onom prvom ali to je vjerovatno trebalo gledati iz tkoz na kojeg kuta što se meni nije dalo jer sam bila uvjerena da od trudnoće ništa
Super bas mi je drago ..javljaj novosti kad stignes😊🤞
Ma ja se isto ne želim previše nadat iako se nadam nemojmo se lagati. Graf mi jasno pokazuje pad. Probat ću do 25og bez ponavljanja testa jer mislim da će M doć.
Grudi su mi velike ali to može i vrkuta biti. Ovaj put mi je temp. Pala ispod crte. I još je zanimljivo da se ponavlja obrazac... Pad temp izmwđu 9 i 11 dpo onda rast i onda dolazak M i pad.
Iako nije temperatura Amen. Ona se ne smatra pouzdanom metodom ali evo meni do sad pokazuje točno
url=https://lilypie.com]
Meni cak i kad dode M, na pocetku dok je jos slaba ja se nadam 🤣 kao mozda je implantacija. Luda zenska glava. Onda kad krene curiti posteno i kad me grcevi napadnu, e onda se predam 🤣
Jos 8 dana imam, bas mi sporo vrijeme ide 😣
Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖
Je baš i meni ovaj ciklus spor nešto.
E tako i ja Lady budala se uvijek nada 😂
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji