Ja vam moram podijeliti svoje dubioze.
Jučer je bio minus ko kuća i pad temp. Popodne sam se osjećala ekstra loše i pripisala to nakupljenom umoru. Osjećala sam valove vrućine, umora i slabosti. Jutros temp ponovo u značajnom skoku, grudi i dalje napuhane, osjećaj da ću dobiti povremeno. Meni dan umoran i ponovo zamantan, do mjere da san osjećalada mi tlak nije najbolji i da sam zaspala popodne s malom (to ne radim inače). Sad dolazim sebi i osjećam opet vrućinu. Opet mi se probudila nada da bi ipak moglo nešto biti. Ne bi htjela gajiti lažne nade, al ova stanja me tjeraju da pomislim kako bi ipak nešto moglo biti ili će me kakva viroza posjetiti
url=https://lilypie.com]
Jučer je bio minus ko kuća i pad temp. Popodne sam se osjećala ekstra loše i pripisala to nakupljenom umoru. Osjećala sam valove vrućine, umora i slabosti. Jutros temp ponovo u značajnom skoku, grudi i dalje napuhane, osjećaj da ću dobiti povremeno. Meni dan umoran i ponovo zamantan, do mjere da san osjećalada mi tlak nije najbolji i da sam zaspala popodne s malom (to ne radim inače). Sad dolazim sebi i osjećam opet vrućinu. Opet mi se probudila nada da bi ipak moglo nešto biti. Ne bi htjela gajiti lažne nade, al ova stanja me tjeraju da pomislim kako bi ipak nešto moglo biti ili će me kakva viroza posjetiti
Prema opisanom zvuči da se imaš čemu nadat. Sad da ti kažem da ostaneš smirena dok ne budeš tačno znala o čemu je riječ, znam da je nemoguće 😊 Ja kad sam tako zbunjena, obično pišnem test opet, jedan je život 😀 A ti ako imaš strpljena, čekaj da vidiš hoće li se vještica pojavit 😁 😘
Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
👩🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
10/2020 biohemijska
12/2020 dugo čekani drugi plus
I namjeravam još jedan napravit kroz ovih par dana pogotovo ako temp. Ostane visoko.
Nemam testova inače bi ja odmah piš.
Ali probudilo mi je nadu jer sam u siječnju, na 27dc radila test i bio negativan, a ja pomislila na T baš zbog valova vrućine i jedan dan se osjećala kao da me boli a nisam bila bolesna. Jajnike osjećala cijelo vrijeme. Ponovila test za 4 dana i bio pozitivan. Zato mi je ovo sad pobudilo nadu. Ipak ne želim sad poletit visoko ali nadu gajim.
Mallla dok god ne dode M i uz takve simptome imas se zasto nadati. A ovo bas zvuci obecavajuce :)
Samo polako i smireno, dan po dan pa ces vidjeti sta ce biti. Poznata nam je svima ta nada, sama sebi kazem ma bit cu ravnodusna, ali ne ide mi bas 😁
Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖
Jaoooooo i meni ovo mirise na neki + 🤞🤞🤞 jao javljaj nam kak se odvija situacija.🤗🤗🤗 Wuhuuuuuu 🥰🥰
Danas sam saznala za jos jednu trudnicu u okolini, drago mi je zbog nje ali samo osjecam jos veci pritisak jer ja nisam :(
Meni je danas svekrva nabrojala tko kad ima rodit a ja 😎😐
Kod mene u okruzenju su 3 trudnice. Svaka sa pricom da je doslovno prosla kraj muzevih gaca i ostala trudna...i ja sam sretna radi njih, ali bas je frustrirajuce...
Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖
Danas sam saznala za jos jednu trudnicu u okolini, drago mi je zbog nje ali samo osjecam jos veci pritisak jer ja nisam :(
Znam kak je to. Imam ih i ja par oko sebe koje trebaju roditi ili su rodile nedavno. Al nemoj da ti to stvara pritisak. Bit ce bez brige. Samo polako. Stici ce i tebi bebica. Samo se strpi 🥰🥰🥰💋💋💋❤❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji