Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    18. Travanj 2019. 23:26

Ljubičica piškit ćemo mi za tebe 😂
    Ooo Pina to su lijepe vijesti, djeluje vrkuta... Superiška

url=https://lilypie.com]

zvjezdica37
    19. Travanj 2019. 06:23

annika

ajd zamisli da nekom drugom kažeš: gle, nisam trudnna ali moram se testirati, imam dogovor s nekim

Hahaha da 👍🙃

zvjezdica37
    19. Travanj 2019. 07:19

LjubičicaX

Cure, danas sam vas cijeli dan onak brzinski pratila, i uz vas je ovaj dan mnogo lakše prošao.
    Ova moja vještica me baš nervira, ukaže se samo pomalo s vremena na vrijeme, čisto da znam da je tu. 😈
    Annika, iistražila sam malo o ovom manjku progesterona, i sve što piše je 90% ja u zadnja dva ciklusa, tako da ću to obavezno da provjerim, hvala 😘
    A toliko mi je super ova naša solidarnost oko testova, da imam ogromnu želju da i ja radim test na dogovoreni datum bez obzira na svoje stanje 😀 Da ostanem dio tima 😊
    Sretno, izdržite normalne još ovo malo što je ostalo 😘

Slobodno nam se pridruzi,zasto da ne👍😁

zvjezdica37
    19. Travanj 2019. 07:21

Pina96

Curke, ja vas pratim izdaleka al ne stignem komentirat 😂 puno srece s grupnim piskenjem 🤞
    Da vam javim samo svoje dosadasnje dojmove o vrkuti, s vama sam ovdje pisala o njoj… ciklus mi je trajao 36 umjesto 33 dana. Simptomi pmsa, odnosno grcevi nesto blazi, krvarenje nesto jače. Inače traje dobrih 7 dana dok prode smedarenje i sve. Danas mi je 6dc i ulozak čist, znači skratilo je M, tako da sutra počinjem opet pit kapsule.

Pina kod mene je isto tako sa vrkutom.Ciklus malo duzi a menga obilnija s tim da vec za tri dana bude skoro gotova.Ja bih isto na tvom mjestu nastavila trositi vrkutu

Mallla
    19. Travanj 2019. 08:43

Jutro. Kako je danas kod vas?
    Kod mene 36.85 još solidna temp. Grudi i dalje velike i povremeno zaboluckaju. Drugo sve standardno

url=https://lilypie.com]

zvjezdica37
    19. Travanj 2019. 09:40

Jutro.A bome mene grudi jako bole al sinoc me nesto grlo peklo i stomak me tupo bolio pa nisam bila sigurna hocu moci zaspati i popila sam brufen za bolove.Opcenito mi jucer onako nije bilo dobro.
    Ma jos mi temp.ne pada al posto sam gotovo vec sigurna u pms izgleda ce se dest da ce na dan testa pasti🤭🙃🙃

19. Travanj 2019. 10:06

Jutro. Moja jutarnja 36.7...ali dobila sam svijetlo rozi iscjedak malo jaci. Nije bas kao prava 😈 I mislim da krece 😈. Bol je prisutna. Tako da mislim da i ja necu doc do toga da radim testic 🤨😑al dobr. E sad ne znam dal da brojim od danas ili cekam da krene pravo. 🤦‍♀️🥴 sta vi kazete? 

19. Travanj 2019. 10:06

zvjezdica37

Jutro.A bome mene grudi jako bole al sinoc me nesto grlo peklo i stomak me tupo bolio pa nisam bila sigurna hocu moci zaspati i popila sam brufen za bolove.Opcenito mi jucer onako nije bilo dobro.
    Ma jos mi temp.ne pada al posto sam gotovo vec sigurna u pms izgleda ce se dest da ce na dan testa pasti🤭🙃🙃

Nema veze. To sve moze biti i neki simptomicu. Dok ne dode drzimo 🤞💋❤

19. Travanj 2019. 10:07

Mallla

Jutro. Kako je danas kod vas?
    Kod mene 36.85 još solidna temp. Grudi i dalje velike i povremeno zaboluckaju. Drugo sve standardno

36.7 tem. Ali kao sto sam napisala dobila crveni iscjedak tak da mislim da je to to od mene za ovaj ciklus. 

19. Travanj 2019. 10:13

MALLLA   25.04.2019 - 5 dana jos
    ZVJEZDICA37  25.04.2019 - 5 dana jos
    LJUBICICAX    17.4.2019 - 2DC
    ANNIKA    22.ili 23.4.2019 - 2 ili 3 dana jos
    MARTINA1982    20.04.2019 - 1 dana jos
    LADY_E  01.05.2019 - 11 dana jos
    A do TEST dana imamo jos 2 dana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.