Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zvjezdica37
    18. Travanj 2019. 18:38

Da da dogovor cekamo pa kako god🙃😊👍👈

annika
    18. Travanj 2019. 18:43

ajd zamisli da nekom drugom kažeš: gle, nisam trudnna ali moram se testirati, imam dogovor s nekim

[iimg]

annika
    18. Travanj 2019. 18:46

meni ginekologinja izgleda na godišnjem do kraja mjeseca. pa neću dobiti termin do ljeta 

[iimg]

18. Travanj 2019. 19:05

annika

ajd zamisli da nekom drugom kažeš: gle, nisam trudnna ali moram se testirati, imam dogovor s nekim

annika

Ahahhahaha ova ti je d

annika

Ahhahahaha ova ti je dobraaaa 🤭🤭🤭😂😂😂😂

18. Travanj 2019. 19:05

annika

meni ginekologinja izgleda na godišnjem do kraja mjeseca. pa neću dobiti termin do ljeta

O bemu misa.....pa sta sada? Jel ima zamjenu? 

18. Travanj 2019. 19:11

Hhhh dogovor je dogovor 🤛🤜🤝 svida mi se ova zenska sloga 🤗

Lady_E
    18. Travanj 2019. 20:47

Martina1982

Dobro nam dosla i jos prije osla na drugu temu 😏😁😎😉. Po meni ulovila si pik. Sad akcija i onda cekanje 😈. Mjeris li bazalnu? Drzim fige za plusic. Ako zelis mogu te staviti na listu odbrojavnja do dolaska ili ne dolaska.😈 Mozda si vidla imamo jednu pa cisto da znamo ❤🥰🤗

Mjerim i bazalnu, jutros mi je još uvijek bika niska - 36,7. Obično mi nakon O bude iznad 37 pa ćemo vidjeti kako će biti sutra ujutro e može, stavi me na listu pa da strepimo zajedno  vještica bi trebala doći tj. ne doći 01.05. I bolje joj je da ne dođe na praznik rada 

zvjezdica37

Po meni je znak ovulacije i napetost grudi koja slijedi uslijed toga tako da mislim kako je to dobar znak.Jos ako ste pokrivali prije i za vrijeme pozitivne trakice super!

Podsjeti me da su Tvoji planovi bolji od mojih zelja 💖

annika
    18. Travanj 2019. 21:01

pa ima za 

annika

i

Martina1982

annika

O bemu misa…..pa sta sada? Jel ima zamjenu?

ima sa hitne slučajeve. a čekat ću da se vrati, nema mi druge. od dr. opće prakse sam dobila za štitnjaču. mislila sam odjednom sve obaviti jer se kod nas na vađenje krvi sata čeka  3 sata u podrumu gdje je laboratorij, ali otići ću onda riješiti štitnjaču

[iimg]

LjubičicaX
    18. Travanj 2019. 22:59

Cure, danas sam vas cijeli dan onak brzinski pratila, i uz vas je ovaj dan mnogo lakše prošao. 
    Ova moja vještica me baš nervira, ukaže se samo pomalo s vremena  na vrijeme, čisto da znam da je tu. 😈
    Annika, iistražila sam malo o ovom manjku progesterona, i sve što piše je 90% ja u zadnja dva ciklusa, tako da ću to obavezno da provjerim, hvala 😘
      A toliko mi je super ova naša solidarnost oko testova, da imam ogromnu želju da i ja radim test na dogovoreni datum bez obzira na svoje stanje 😀 Da ostanem dio tima 😊
    Sretno, izdržite normalne još ovo malo što je ostalo 😘

Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
    👩‍🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
    🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
    07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
    10/2020 biohemijska
    12/2020 dugo čekani drugi plus

18. Travanj 2019. 23:21

Curke, ja vas pratim izdaleka al ne stignem komentirat 😂 puno srece s grupnim piskenjem 🤞
    Da vam javim samo svoje dosadasnje dojmove o vrkuti, s vama sam ovdje pisala o njoj... ciklus mi je trajao 36 umjesto 33 dana. Simptomi pmsa, odnosno grcevi nesto blazi, krvarenje nesto jače. Inače traje dobrih 7 dana dok prode smedarenje i sve. Danas mi je 6dc i ulozak čist, znači skratilo je M, tako da sutra počinjem opet pit kapsule.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani