Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zvjezdica37
    18. Travanj 2019. 11:20

ja nisam navikla po grafu ocitavat stanje tako da se bas ne kuzim sta bi ovo znacilo.ovo je kalendar aplikacija sa cvijetom.mislim da ne pokazuje sam ovulaciju jer sam ja oznacila 10.4da je bila po lh trakicama

Mallla
    18. Travanj 2019. 11:56

zvjezdica37

ja nisam navikla po grafu ocitavat stanje tako da se bas ne kuzim sta bi ovo znacilo.ovo je kalendar aplikacija sa cvijetom.mislim da ne pokazuje sam ovulaciju jer sam ja oznacila 10.4da je bila po lh trakicama

Ono što mi je kod tebe zanimljivo je da su ti temp. Prije O i poslije O iste što mi nije baš jasno i općenito su visoke oko 37 koliko vidim. Ovaj pad temp. Oko Ovulacije je ok jer pred O temp. Padne pa naglo skoči. Skok temp. Uzrokuje progesteron. 
    Ovakav graf mi je čudan jer nisam nikad tako imala pa ni istraživala. 
    Možda utjecaj ima i temp. Mjerena u različita doba dana, neznam. 

url=https://lilypie.com]

18. Travanj 2019. 12:07

zvjezdica37

Da i meni malo cudan. Zapravo ova linija  vodoravna sredisnja plava je crta po kojoj bi se trebala ravnati. Prije M bi TEP.trebala biti ispod crte. Nakon i oko O bi trebala imat porast i pad tem.I nakon O bi trebala biti iznad crte sve do M kad onda opet pada. Ovih 36.7 je kao prosjek. Ali vjerojatno vrijeme ima neki ucinak na to. 

18. Travanj 2019. 12:08

Mallla

Martina tvoj graf još uvijek izgleda lijepo temp. Nije u opadanju nego u porastu. Ako sutrašnja temp bude u porastu ondasu šanse poprilično velike.

Pa bila mi jucer krenula padat i danas opet hop gore. Vidit cemo sutra da. A i blizi se TEST dan tako da 😉👍🤞❤🤗

Mallla
    18. Travanj 2019. 12:10

Da pojasnim grafove: na 47str je Martinin graf koji je obećavajući za sad. Prije O temp su niže, kada je nastupio skok to je 1 skok i potvrda da je bila O, onda iza ima još 2 značajna skoka od kojih je 1 danas na 11dpo. Što je jako pozitivno to se zove triphastic patern koji potvrđuje da je O stvarno bila i da je razina progesterona u porastu, idealno za trudnoću. Još joj graf pokazuje da test može raditi 20.4. E jedino neznam zašto joj je obojano zeleno možda i FF sluti nešto 😀

url=https://lilypie.com]

18. Travanj 2019. 12:12

LjubičicaX

Martina1982

LjubičicaX

Martina i Malla, hvala za podršku,
    Sad još više želim pluseve vas 4 ovdje i svih ostalih, treba mi sretan završetak 😊😘
    Nisam toliko tužna što je došla, mada bi bilo baš cool da smo uspjeli ovaj put jer je O bila na dan muževog rođendana, ali šta je tu je, idemo dalje. Sad me samo nervira kad narednu očekivati, opet za 27 dana ili ranije ili kasnije….Tako da ću ovaj mjesec stopirati sa svime, pogotovo sa macom, ona mi je totalna nepoznanica.
    Eto sretno cure i dalje vas pratim i jedva čekam sretne vijesti 😍😍😍

Sta ti kaze aplikacija? Kad ti inace dolazi?
    Hvala na lijepim zeljicama ali mislim da i meni dolazi za dan dva….hhhhhh….

Ciklus je na 27 dana, ali kada se ovako poremeti onda M traje duže od 6 dana nego obično, malo se oduži još koji dan ali da ni sebe i na vas sad ne zamaram sa tim. Sad ću strpljivo čekati da ode 😀 A ti se nemoj još predavati, sve dok ne bude zvanično, ima nade 💗

Da kuzim sta oces reci tak je i kod mene znalo biti. Zavisno koliko traje ciklus tak mi bude i M. Strpljen spasen. Otici ce ona a onda opet akcija 😉👍🤞 blago se nasim muzevima 🙈🤭

18. Travanj 2019. 12:13

Mallla

Da pojasnim grafove: na 47str je Martinin graf koji je obećavajući za sad. Prije O temp su niže, kada je nastupio skok to je 1 skok i potvrda da je bila O, onda iza ima još 2 značajna skoka od kojih je 1 danas na 11dpo. Što je jako pozitivno to se zove triphastic patern koji potvrđuje da je O stvarno bila i da je razina progesterona u porastu, idealno za trudnoću. Još joj graf pokazuje da test može raditi 20.4. E jedino neznam zašto joj je obojano zeleno možda i FF sluti nešto 😀

E to zeleno ti je on izracuno kad su mi bile prije ovulacije. Sad cu uslikat kazalo. 

18. Travanj 2019. 12:16

Rekla sam da sam uzela VIP membership sad imam sve. Ludakinja. Bar 3 mjeseca. Ali ovo su podaci od zadnjih 5 mj. Tak sam ukucala. Od prije nisam htjela jer se od 8 mj 2018 do 11.2018 izdesavalo svasta. Mogu i graf usporedivat sa drugim grafovima. 

18. Travanj 2019. 12:20

zvjezdica37

Martina1982

Evo moj rezime koji je ko tu koga j….:
    Jucer bol u trbuhu uzas
    Prist na ledima - obavezan prije dolaska😈
    Glavobolja - bila - obavezna prije dolaska.😈
    Smedi isjedak - oskudan al se pojavio - takoder obavezan prije 😈
    Nervoza - boze me sacuvaj
    Apetit - mogla bi i vas pojest
    DANASNJA BAZALNA 36.8 a jucer 36.6 🤷‍♀️
    Jos sam boljuckava. Osjecam da gorim. Nos sad poceo curiti. Grlo koma. Pod pazuhom normalna tem. 36.6 do 37.0 (zavisi)
    I sad ti budi pametan. Ja bum izludela.🙄🤯🥴
    Evo poslat cu i graf.

Kod tebe je bas misticno stanje i zaista cemo bit sa tobom u neizvjesnosti do zadnjeg trena.Ali moglo bi tu bit i pozitivnog plusa ipak👍🙃

Hahaha bogme je. Meni samoj takoder. Buahahhaha. Ali bas mi je zanimljiva ta neizvjesnost. Zapravo imam jedno pitanje bas za sve zene. Pisat cu ga odvojeno. 🙂🤞

18. Travanj 2019. 12:36

zvjezdica37

annika

Evo zvjezdice sad sam i tenperaturu mjerila zbog tebe- 36,8.

E sad probaj i danas u isto vrijeme mjerit pa sve do daljnjeg.Iako ovo bas nije pravilan nacin mjerenja opet ti i kroz ovaj nacin tijelo govori o dolasku ili ne dilasku M.
    Eto ovo sto si napravila je cisti primjer kako smo se solidarizirali i cinimo po malo stvari koje inace nebi.
    Grupa uvijek ima tu super moć da djeluje izmedju nas!

Slazem se zvjezdica37 super je kad se mozemo podrzavati i ukazivat na neke stvari. A i osjecaj da pricate s nekim ko vas razumije je super. A ne kad pricam s nekim pa ono sve aha aha a ne kuzi nis. 🤦‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.