Ja sam se isto danas napuhala koma.Sve cekam bolove koje sam malo osjetila juteos i od onda nista.Ali ….zato se nalivam vrkutom…pod pretpostavkom da nisam trudna.😏
Sad je vec strpljenje onako lagano pocelo pucat sto bi se reklo…pukni pusko vise da znam na cemu sam
Jedina jedina mala stvar koja je ovaj ciklus cudna ta sto mi je temp.pod pazuhom niza nego inace drugog dijela ciklusa a dovoljno viskoka za mogucnost T.
37.1 do2 je non stop kad god da mjerim zivinim toplomjerom.
Al ono…Kako god..
Martina kakva ti je popodnevna tem?
Dali jos krvaris?
Annika kod tebe?
Mallla jel ima neceg novog mozda?
Ljubicica dali si konacno dobila pravu M
🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Da fina ti je temperaturica. Jos jedan dan neizvjesnosti od vas curke.hhhhhhh...drzim figice za sutra. A ja kako sam napisala. Dosla 😈. 🤦♀️🥴😁
MALLLA 25.04.2019 - 4 dana jos
ZVJEZDICA37 25.04.2019 - 4 dana jos
LJUBICICAX 17.4.2019 - ….
ANNIKA 22.ili 23.4.2019 - 1 ili 2 dana jos
MARTINA1982 20.04.2019 - 2DC
LADY_E 01.05.2019 - 10 dana jos
A do TEST dana imamo jos 1 dana
🤞🤞🤞❤❤❤💋💋💋
Ajoj Martina, baš sam se nadala za tebe. Imala si jako lijep graf, al dobro najvažnije je to da je novi ciklus nova prilika. Brzo će M proć i bit će opet iščekivanje.
url=https://lilypie.com]
Martina, žao mi je draga ali drago mi je što si pozitivna. Ja se isto tako super osjećam jer sam ulovila O i još nisam dobila jer je bitno da je lutealna faza minimlano 12 dana. Osjećam kao da ću svaki trend dobiti, samo nek bude što kasnije. Ovaj ciklus me gudi kao bole kao nikad, stvarno grozna bol sa strane, boli me dok hodam. i lice mi je puno prištića. obično mi iskoči jedan a ovo je užas
[iimg]
Moja trakica ni danas ne tamni, vidjet cu sutra..ako sutra ne bude nikakvih znakova, vjerojatno nam je pobjegla il je sramezljiva pa se kriva :D
I da pitanje, piškamo li sutra ili? *Tko sve piška, a tko ne?
url=https://lilypie.com]
Ajoj Martina, baš sam se nadala za tebe. Imala si jako lijep graf, al dobro najvažnije je to da je novi ciklus nova prilika. Brzo će M proć i bit će opet iščekivanje.
Ma da bas tako i ja kazem. 😁🤗👍😎Ma ja pretpostavljam sta bi mogo biti uzrok. Idem sad ovaj ciklus na folikulometriju pa cemo pratiti sve
Martina, žao mi je draga ali drago mi je što si pozitivna. Ja se isto tako super osjećam jer sam ulovila O i još nisam dobila jer je bitno da je lutealna faza minimlano 12 dana. Osjećam kao da ću svaki trend dobiti, samo nek bude što kasnije. Ovaj ciklus me gudi kao bole kao nikad, stvarno grozna bol sa strane, boli me dok hodam. i lice mi je puno prištića. obično mi iskoči jedan a ovo je užas
Hhhhhh mozda je to sve dobar znak prema necemu 🤭😁👍🤞. Ma da vis meni je dosla 13 dan od prve pozitivne trakice. To je dobro. Ovo mi je dosta kratak ciklus. 33 dana. Pa se nadam da ce sljedeci biti dobitan 🤭🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji