Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Travanj 2019. 14:07

Pa bas to. Nit vrit ni mimo. E to je ono sta mene izludi. Nije to ni - na testu toliko nego to kad treba stici a nje nema. E pa pojela bi se onda. Al aj vidit cemo jos za koji dan. Inace imam sam neke srednje grcice. Tem je trenutno na 37.0 a jutarnja bila 36.7 ...za 0.1 manje neg jucer....Uglavnom...ludilo...🤦‍♀️🥴😁🤭😎

19. Travanj 2019. 14:08

baby

Cure drzim fige da ipak ne dobijete :)

💋👍❤

19. Travanj 2019. 14:11

LjubičicaX

Martina1982

Al ajd sad vi meni recite od kada brojite prvi DC? Eto meninsad svijetlo rozo. I sta sad da cekam da krene pravo ili da pisem danas prvi dan. Jer nije mi potrevan pravi ulozak neg onaj dnevni. I to je bas svijetli. 🙈🙄. Zbunjena sam skroz…Nije mi bas ovak bilo. Uvijek mi je bio smedi onak tamni pa je onda krenulo jako. Jel bi prehlada imala.veze s tim mozda?

Martina identičan slučaj kao moj, 17. 4.na večer tako krenulo i samo se malo pojavljuje, od jutros sam i bez uloška mogla, nigdje ništa, još nikako pravo da lrene, očekujem da će tek na dan očekivane M 22.4. krenut pravo. U svakom slučaju, tek kad krene pravo ja ću to računati kao 1 DC.
    A možda tebi neće ni krenuti pravo, to možda nešto malo se ukazuje dok M ne skonta da si trudna i ode 😊
    Odužio se ovaj 21. nikad doći 😀 Ja tolio željno čekam vaše plusiće 😘

Hhhhh bome da. Zadnji dan dva nikad da dodu hhhh...Tak cu i ja onda racunat. Bas kad krene pravo. Jer ginekolog mi reko da kad dobim prvi dan da ga nazovem. Pa da se dogovorimo za folikulometriju. 

19. Travanj 2019. 14:11

zvjezdica37

Martina1982

Mallla

Oa pa nije valjda da cemo svi dobit prije testa 😂😂 ušteda.
    Ja sam imala živčani ispad bezbezni što isto znači dobro došla u PMS. Ništa ako trebamo dobit nek dođe na vrime pa da smo mirne

Hhhhhh a je nam krenulo 🤭🤭🤭 ali zato mi nikad lakse nije bilo proc kroz te danr nego sad sto sam ovaj mjesec s vama na forumu. 👍👍👍😁😁😁😁❤❤❤❤

Tako se i ja osjecam🤗🤗😉

💋❤🤗

annika
    19. Travanj 2019. 15:29

kad smedjari onda ne brojite da je to početak ali za ovo svijetlo rozo nemam pojma.
    kod mene nema iscjetka nikakvog ali već smo ustanovil s mojom temperaturom da ništa od toga. mislim da sam ovaj ciklus dobila 2 kg- nisam trudna, ali zato izgledam trudno

[iimg]

Mallla
    19. Travanj 2019. 15:53

Ja to rozo naznačim kao spoting čisto da znam da sam krvaruckala, a 1dc računam kad baš krene. 
    Mene toliko drži napetost i osjećaj da ću procuriti svaki tren. Imam osjećaj da bi ovaj put mogla ranije stić. 

url=https://lilypie.com]

annika
    19. Travanj 2019. 17:01

Mallla

Ja to rozo naznačim kao spoting čisto da znam da sam krvaruckala, a 1dc računam kad baš krene.
    Mene toliko drži napetost i osjećaj da ću procuriti svaki tren. Imam osjećaj da bi ovaj put mogla ranije stić.

Ja se sjećam kad sam prvi put ostala trudna- neplanirano totalno, da sam imala osjećaj kao da ću procuriti svaki tren, bila uvjerena da imam neku upalu jer kasni a ja sve simptome M imam.

[iimg]

zvjezdica37
    19. Travanj 2019. 19:39

Ja sam se isto danas napuhala koma.Sve cekam bolove koje sam malo osjetila juteos i od onda nista.Ali ....zato se nalivam vrkutom...pod pretpostavkom da nisam trudna.😏
    Sad je vec strpljenje onako lagano pocelo pucat sto bi se reklo...pukni pusko vise da znam na cemu sam
    Jedina jedina mala stvar koja je ovaj ciklus cudna ta sto mi je temp.pod pazuhom niza nego inace drugog dijela ciklusa a dovoljno viskoka za mogucnost T.
    37.1 do2 je non stop kad god da mjerim zivinim toplomjerom.
    Al ono...Kako god..
    Martina kakva ti je popodnevna tem?
    Dali jos krvaris?
    Annika kod tebe?
    Mallla jel ima neceg novog mozda?
    Ljubicica dali si konacno dobila pravu M
    🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

zvjezdica37
    19. Travanj 2019. 19:43

baby

Cure drzim fige da ipak ne dobijete :)

Hvala baby

annika
    19. Travanj 2019. 20:09

zvjezdica37

Ja sam se isto danas napuhala koma.Sve cekam bolove koje sam malo osjetila juteos i od onda nista.Ali ….zato se nalivam vrkutom…pod pretpostavkom da nisam trudna.😏
    Sad je vec strpljenje onako lagano pocelo pucat sto bi se reklo…pukni pusko vise da znam na cemu sam
    Jedina jedina mala stvar koja je ovaj ciklus cudna ta sto mi je temp.pod pazuhom niza nego inace drugog dijela ciklusa a dovoljno viskoka za mogucnost T.
    37.1 do2 je non stop kad god da mjerim zivinim toplomjerom.
    Al ono…Kako god..
    Martina kakva ti je popodnevna tem?
    Dali jos krvaris?
    Annika kod tebe?
    Mallla jel ima neceg novog mozda?
    Ljubicica dali si konacno dobila pravu M
    🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

napisala već gore -kod mene nema iscjetka nikakvog ali već smo ustanovil s mojom temperaturom da ništa od toga. mislim da sam ovaj ciklus dobila 2 kg- nisam trudna, ali zato izgledam trudno

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.