Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LjubičicaX
    19. Travanj 2019. 22:25

zvjezdica37

Ja sam se isto danas napuhala koma.Sve cekam bolove koje sam malo osjetila juteos i od onda nista.Ali ….zato se nalivam vrkutom…pod pretpostavkom da nisam trudna.😏
    Sad je vec strpljenje onako lagano pocelo pucat sto bi se reklo…pukni pusko vise da znam na cemu sam
    Jedina jedina mala stvar koja je ovaj ciklus cudna ta sto mi je temp.pod pazuhom niza nego inace drugog dijela ciklusa a dovoljno viskoka za mogucnost T.
    37.1 do2 je non stop kad god da mjerim zivinim toplomjerom.
    Al ono…Kako god..
    Martina kakva ti je popodnevna tem?
    Dali jos krvaris?
    Annika kod tebe?
    Mallla jel ima neceg novog mozda?
    Ljubicica dali si konacno dobila pravu M
    🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

Draga Zvjezdice, ima nade za tvoj + ovaj mjesec itekako, samo još malo strpljenja, sve dok se vještica ne  pojavi imaš se pravo nadat. A moje prave vještice još nema, malo joj što mi je donijela minus nego me baš odlučila nervirato ovaj mjesec 😕 A trakice spremne čekaju da opet love pik 😁

Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
    👩‍🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
    🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
    07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
    10/2020 biohemijska
    12/2020 dugo čekani drugi plus

LjubičicaX
    19. Travanj 2019. 22:28

Martina1982

LjubičicaX

Martina1982

Al ajd sad vi meni recite od kada brojite prvi DC? Eto meninsad svijetlo rozo. I sta sad da cekam da krene pravo ili da pisem danas prvi dan. Jer nije mi potrevan pravi ulozak neg onaj dnevni. I to je bas svijetli. 🙈🙄. Zbunjena sam skroz…Nije mi bas ovak bilo. Uvijek mi je bio smedi onak tamni pa je onda krenulo jako. Jel bi prehlada imala.veze s tim mozda?

Martina identičan slučaj kao moj, 17. 4.na večer tako krenulo i samo se malo pojavljuje, od jutros sam i bez uloška mogla, nigdje ništa, još nikako pravo da lrene, očekujem da će tek na dan očekivane M 22.4. krenut pravo. U svakom slučaju, tek kad krene pravo ja ću to računati kao 1 DC.
    A možda tebi neće ni krenuti pravo, to možda nešto malo se ukazuje dok M ne skonta da si trudna i ode 😊
    Odužio se ovaj 21. nikad doći 😀 Ja tolio željno čekam vaše plusiće 😘

Hhhhh bome da. Zadnji dan dva nikad da dodu hhhh…Tak cu i ja onda racunat. Bas kad krene pravo. Jer ginekolog mi reko da kad dobim prvi dan da ga nazovem. Pa da se dogovorimo za folikulometriju.

Pošto je to u pitanju, ja bih onda definitivno računala kad ono pravo krene da je prvi DC. Al čuvam fige da ne krene 😉😘

10/2020 biohemijska

• baby
    19. Travanj 2019. 22:32

Moja trakica nije ni danas bila tamnija, sutra opet pisam pa cu vidjeti..

LjubičicaX
    19. Travanj 2019. 22:41

Annika i Malla, dok testovi ne kažu svoje nema odustajanja, iako sam svjesna da vam  je strpljenje pri kraju 😘
    Baby samo piški i prati, možda će ti baš ovaj ciklus ovulacija biti kasnije, tvoje je da ne odustaješ 😊

10/2020 biohemijska

• baby
    19. Travanj 2019. 22:45

Po aplikaciji na mobitelu trebala bi biti u pon, vecinom aplikacija zna tak da pratim i dalje, samo da ju uhvatim ako vec nije bila :D 

• baby
    19. Travanj 2019. 22:46

I da, imam pa sigurno 5, 6 testiva na trudnocu di sam dobila uz trakice, tko ce izdrzat da ih ne iskoristi kad dode vrijeme m 🤣 

Mallla
    20. Travanj 2019. 07:32

Jutro, jel tko procurio? Nadam se da nije nitko.
    Meni jutros temp. U porastu 36.93 e sad ako ovako bude i sutra i na dalje onda su šanse velike. Ovo mi budi nadu ito baš. Približio se i taj 21....još malo i kolektivni piš piš 

url=https://lilypie.com]

20. Travanj 2019. 09:38

baby

I da, imam pa sigurno 5, 6 testiva na trudnocu di sam dobila uz trakice, tko ce izdrzat da ih ne iskoristi kad dode vrijeme m 🤣

Hhh biti ce tesko oduprijeti se tome hhhhh al mozes ti to 👍😊🤭😁

20. Travanj 2019. 09:42

E ovako zenice...ja sam vam 😈 jucer navecer dobila. U svakom smislu te rijeci. Drago mi je da je stigla u roku kako treba. To je dobar znak i jos je bio 33 DC. Sto je za moje cikluse odlicno. Prvi put sam se osjetila jucer kao da sam normalna zena sa normalnim ciklusima koji idu po PSu kako treba. Takoder mi nikad nije u zivotu bilo lakse podnjeti njen dolazak i razocarrnje jer znam da se imam kome povjeriti i tko ce me razumiti. Hvala vam na tome od ❤. Ostale zenice koje jos cekate zelim vam sutra ogromne + i da nas obradujete. 🤗🥰❤💋. Odbrojavanje i dalje pisem 🤗

20. Travanj 2019. 09:43

Mallla

Jutro, jel tko procurio? Nadam se da nije nitko.
    Meni jutros temp. U porastu 36.93 e sad ako ovako bude i sutra i na dalje onda su šanse velike. Ovo mi budi nadu ito baš. Približio se i taj 21….još malo i kolektivni piš piš

Ja ti zelim da ti bude + sutra. Drzim 🤞 a temperaturica je obecavajucaaaaa 😁😁😁🤞🤞🤞❤❤❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.