Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • baby
    18. Travanj 2019. 14:18

Danas budem oko 18 h pisnula i sutra oko 12h..nadam se da ide k ovulaciji :)  ne znam di sam pogrijesila prosle dane, nadam se da bude mi sad razumljivo hh

• baby
    18. Travanj 2019. 14:33

Pracenje bazalne temp mi je zanimljivo ali nazalost radim i nocne i tesko bi mi bilo pratiti posto nebi imala vjerodostojne rezultate...

Mallla
    18. Travanj 2019. 15:43

Baby mogla bi ako bi imala volje. Ima sistem za bazalnu kad se rade noćne. 
    Bit je zapravo 5h sna u komadu. Pa ako popodne odspavaš ili ujutro kad dođeš s noćne mjeriš kad se probudiš. 

url=https://lilypie.com]

• baby
    18. Travanj 2019. 16:08

Ahaaa, a ja mislila da samo ujutro mora biti nakon prospavane noci

18. Travanj 2019. 16:51

Mallla

Da dodam i FF se misli oće ti M 21 ili 22….al ja mislim da bi + mogao stići.

🤗❤💋

18. Travanj 2019. 16:53

baby

Danas budem oko 18 h pisnula i sutra oko 12h..nadam se da ide k ovulaciji :) ne znam di sam pogrijesila prosle dane, nadam se da bude mi sad razumljivo hh

Budes polovila. Polako. Nisam ni ja odmah skuzila. A zavisi od mjeseca do mjeseca i ciklusa. Ali mislim da O stize uskoro 👍👍👍

• baby
    18. Travanj 2019. 17:03

već sam prije ulovila pik rozim trakicama, sad se privikavam na zelene :) dr mi je rekao da nakon ovog zahvata di sam bila postoji veća mogućnost trudnoće pa me zato ovaj ciklus nekak veseli i nadam se da budemo uspjeli sve ljepo uloviti

annika
    18. Travanj 2019. 17:56

koji test ćete vi koristiti 21.?
    ja znam da ovog mjeseca ništa pa mi se nikako ne daje neka lova a ovi jeftini pokazuju plus nakon kašnjenja M- ja trebam dobiti 22. ili 23. 
    21. piškim samo iz solidarnosti s vama

[iimg]

zvjezdica37
    18. Travanj 2019. 18:11

Ooo annika super da ovo čujem od tebe i na neki način sam se vec htjela i sama ovdje javiti i reci kako me od danas trbuh poceo boliti i imam preatrasne valunge ujutro,takoreci najavljuje mi se M i ne umisljam si .Morala sam si skuhat jos casu vrkute jer osjecam da ce krenut bolovi i samo jos cekam pad temperature .
    Ja cu isto onako napraviti test zbog dogovora ako so tad vec ne dobijem M.
    Planiram gravignost mini po 15kn

Mallla
    18. Travanj 2019. 18:37

Ja radim duchase ili kako se piše iz Millera od 13kn. Trebam dobit 25og pa ne očekujem + al dogovor je dogovor

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.