Oa pa nije valjda da cemo svi dobit prije testa 😂😂 ušteda.
Ja sam imala živčani ispad bezbezni što isto znači dobro došla u PMS. Ništa ako trebamo dobit nek dođe na vrime pa da smo mirne
url=https://lilypie.com]
Ima da do21.4 pootpadamo ko kuglice sa bora hahahah
A nista cekamo dalje situaciju
Ja sam imala živčani ispad bezbezni što isto znači dobro došla u PMS. Ništa ako trebamo dobit nek dođe na vrime pa da smo mirne
Hhhhhh a je nam krenulo 🤭🤭🤭 ali zato mi nikad lakse nije bilo proc kroz te danr nego sad sto sam ovaj mjesec s vama na forumu. 👍👍👍😁😁😁😁❤❤❤❤
Al ajd sad vi meni recite od kada brojite prvi DC? Eto meninsad svijetlo rozo. I sta sad da cekam da krene pravo ili da pisem danas prvi dan. Jer nije mi potrevan pravi ulozak neg onaj dnevni. I to je bas svijetli. 🙈🙄. Zbunjena sam skroz...Nije mi bas ovak bilo. Uvijek mi je bio smedi onak tamni pa je onda krenulo jako. Jel bi prehlada imala.veze s tim mozda?
Al ajd sad vi meni recite od kada brojite prvi DC? Eto meninsad svijetlo rozo. I sta sad da cekam da krene pravo ili da pisem danas prvi dan. Jer nije mi potrevan pravi ulozak neg onaj dnevni. I to je bas svijetli. 🙈🙄. Zbunjena sam skroz…Nije mi bas ovak bilo. Uvijek mi je bio smedi onak tamni pa je onda krenulo jako. Jel bi prehlada imala.veze s tim mozda?
Martina identičan slučaj kao moj, 17. 4.na večer tako krenulo i samo se malo pojavljuje, od jutros sam i bez uloška mogla, nigdje ništa, još nikako pravo da lrene, očekujem da će tek na dan očekivane M 22.4. krenut pravo. U svakom slučaju, tek kad krene pravo ja ću to računati kao 1 DC.
A možda tebi neće ni krenuti pravo, to možda nešto malo se ukazuje dok M ne skonta da si trudna i ode 😊
Odužio se ovaj 21. nikad doći 😀 Ja tolio željno čekam vaše plusiće 😘
Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
👩🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
10/2020 biohemijska
12/2020 dugo čekani drugi plus
Hhhhhh a je nam krenulo 🤭🤭🤭 ali zato mi nikad lakse nije bilo proc kroz te danr nego sad sto sam ovaj mjesec s vama na forumu. 👍👍👍😁😁😁😁❤❤❤❤
Potpisujem. I meni je uz vas bilo lakše i pratit, a posebno poraz podnijet 💜💜💜💜💜💜
Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
👩🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
10/2020 biohemijska
12/2020 dugo čekani drugi plus
Tako se i ja osjecam🤗🤗😉
Al ajd sad vi meni recite od kada brojite prvi DC? Eto meninsad svijetlo rozo. I sta sad da cekam da krene pravo ili da pisem danas prvi dan. Jer nije mi potrevan pravi ulozak neg onaj dnevni. I to je bas svijetli. 🙈🙄. Zbunjena sam skroz…Nije mi bas ovak bilo. Uvijek mi je bio smedi onak tamni pa je onda krenulo jako. Jel bi prehlada imala.veze s tim mozda?
Ako je implatacijsko trajat ce dan dva i stati.inace je mozda hormonski disbalans ili zbog prehlade.
Na navijam za ovo prvo!dali ti pada temp ili jos stoji?
Jutro. Moja jutarnja 36.7…ali dobila sam svijetlo rozi iscjedak malo jaci. Nije bas kao prava 😈 I mislim da krece 😈. Bol je prisutna. Tako da mislim da i ja necu doc do toga da radim testic 🤨😑al dobr. E sad ne znam dal da brojim od danas ili cekam da krene pravo. 🤦♀️🥴 sta vi kazete?
Sacekaj do sutra.iskrwno ni sama nisam znala lako da brojim kada sam imala smedjkarenja prije prave m.
Sortiraj odgovore
Najstariji