Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    19. Travanj 2019. 10:19

Oa pa nije valjda da cemo svi dobit prije testa 😂😂 ušteda. 
    Ja sam imala živčani ispad bezbezni što isto znači dobro došla u PMS. Ništa ako trebamo dobit nek dođe na vrime pa da smo mirne

url=https://lilypie.com]

zvjezdica37
    19. Travanj 2019. 10:21

Ima da do21.4 pootpadamo ko kuglice sa bora hahahah
    A nista cekamo dalje situaciju 

• baby
    19. Travanj 2019. 10:49

Cure drzim fige da ipak ne dobijete :)

19. Travanj 2019. 11:24

Mallla

Ja sam imala živčani ispad bezbezni što isto znači dobro došla u PMS. Ništa ako trebamo dobit nek dođe na vrime pa da smo mirne

Hhhhhh a je nam krenulo 🤭🤭🤭  ali zato mi nikad lakse nije bilo proc kroz te danr nego sad sto sam ovaj mjesec s vama na forumu. 👍👍👍😁😁😁😁❤❤❤❤

19. Travanj 2019. 11:28

Al ajd sad vi meni recite od kada brojite prvi DC? Eto meninsad svijetlo rozo. I sta sad da cekam da krene pravo ili da pisem danas prvi dan. Jer nije mi potrevan pravi ulozak neg onaj dnevni. I to je bas svijetli. 🙈🙄. Zbunjena sam skroz...Nije mi bas ovak bilo. Uvijek mi je bio smedi onak tamni pa je onda krenulo jako. Jel bi prehlada imala.veze s tim mozda? 

LjubičicaX
    19. Travanj 2019. 12:04

Martina1982

Al ajd sad vi meni recite od kada brojite prvi DC? Eto meninsad svijetlo rozo. I sta sad da cekam da krene pravo ili da pisem danas prvi dan. Jer nije mi potrevan pravi ulozak neg onaj dnevni. I to je bas svijetli. 🙈🙄. Zbunjena sam skroz…Nije mi bas ovak bilo. Uvijek mi je bio smedi onak tamni pa je onda krenulo jako. Jel bi prehlada imala.veze s tim mozda?

Martina identičan slučaj kao moj, 17. 4.na večer tako krenulo i samo se malo pojavljuje, od jutros sam i bez uloška mogla, nigdje ništa, još nikako pravo da lrene, očekujem da će tek na dan očekivane M 22.4. krenut pravo. U svakom slučaju, tek kad krene pravo ja ću to računati kao 1 DC.
    A možda tebi neće ni krenuti pravo, to možda nešto malo se ukazuje dok M ne skonta da si trudna i ode 😊
    Odužio se ovaj 21. nikad doći 😀 Ja tolio željno čekam vaše plusiće 😘

Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
    👩‍🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
    🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
    07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
    10/2020 biohemijska
    12/2020 dugo čekani drugi plus

LjubičicaX
    19. Travanj 2019. 12:17

Martina1982

Mallla

Hhhhhh a je nam krenulo 🤭🤭🤭 ali zato mi nikad lakse nije bilo proc kroz te danr nego sad sto sam ovaj mjesec s vama na forumu. 👍👍👍😁😁😁😁❤❤❤❤

Potpisujem. I meni je uz vas bilo lakše i pratit, a posebno poraz podnijet 💜💜💜💜💜💜

Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
    👩‍🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
    🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
    07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
    10/2020 biohemijska
    12/2020 dugo čekani drugi plus

zvjezdica37
    19. Travanj 2019. 12:48

Martina1982

Mallla

Hhhhhh a je nam krenulo 🤭🤭🤭 ali zato mi nikad lakse nije bilo proc kroz te danr nego sad sto sam ovaj mjesec s vama na forumu. 👍👍👍😁😁😁😁❤❤❤❤

Tako se i ja osjecam🤗🤗😉

zvjezdica37
    19. Travanj 2019. 12:53

Martina1982

Al ajd sad vi meni recite od kada brojite prvi DC? Eto meninsad svijetlo rozo. I sta sad da cekam da krene pravo ili da pisem danas prvi dan. Jer nije mi potrevan pravi ulozak neg onaj dnevni. I to je bas svijetli. 🙈🙄. Zbunjena sam skroz…Nije mi bas ovak bilo. Uvijek mi je bio smedi onak tamni pa je onda krenulo jako. Jel bi prehlada imala.veze s tim mozda?

Ako je implatacijsko trajat ce dan dva i stati.inace je mozda hormonski disbalans ili zbog prehlade.
    Na navijam za ovo prvo!dali ti pada temp ili jos stoji?

zvjezdica37
    19. Travanj 2019. 12:56

Martina1982

Jutro. Moja jutarnja 36.7…ali dobila sam svijetlo rozi iscjedak malo jaci. Nije bas kao prava 😈 I mislim da krece 😈. Bol je prisutna. Tako da mislim da i ja necu doc do toga da radim testic 🤨😑al dobr. E sad ne znam dal da brojim od danas ili cekam da krene pravo. 🤦‍♀️🥴 sta vi kazete?

Sacekaj do sutra.iskrwno ni sama nisam znala lako da brojim kada sam imala smedjkarenja prije prave m.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.