Ako kome treba info o folikulometriji upravo se vratila s pregleda.uz mimimalnu dozu smo dobili 5folikula koji bi mogli vec u nedjelju stimulirati stopericom pa smo kupili i ceka u ambulanti za sljedeci pregled.to je ekstra brzo jer sam danas 7.dan ciklusa
Doduse itekako osjecam bolove u trbuhu a sto mi je i doktor potvrdio da je zbog velike reakcije jajnika.
Kaze da sam odlicno reagirala …iako ne odobrava bas 5folikula.odmah ukinite tablete za stimulaciju
Daj zezas…7 DC i vec vidi???Ides…kako to sve ide…joj drzim 🤞 da uspije od prve….a sto ne odobrava 5 folikula?
Koliko sam vidila jucer su bili 1.3cm ..a zasto ne 5?da nebi sazreli svih 5 hahahahha pa sta cemo onda😂😂
Kako rastu izgleda u nedjelju vec treba izazvat O
Nemam neki osjecaj da bi sad uspjelo...mislim nakon toliko godina pokusavanja onako...drzim rezervu..
Hej curke,evo mene malo…Mallla stvarno mi je zao sto sam ovo sve procitala,znam da ti nije lako,ja sam to prosla prije 2 i pol mjeseca i jos uvijek mi je tesko kada se toga sjetim,ali vjerujem da je to sve od Onoga gore i da vjerojatno nesto ne bi bilo u redu kada se priroda pobrinula za to na taj nacin,barem se u neku ruku i tjesim na taj nacin.
Inace sto se mene tice,evo 10. Dan je ciklusa,za par dana slijedi ovulacija makar sumnjam da cu uopce koristiti trakice,a stiglo je novih 20kom dok sam jos bila na GO,ali ubrzo mi se blizi rodendan,muz me pitao sto zelim za rodendan,nekako vristi iz mene da mu kazem da opet pocnemo raditi na tome ali opusteno iako je rekao da on mozda ne bi zbog nekih prica i stvari koje su se izdogadale,ali ja bi htjela lezerno bez brige voditi ljubav sa svojim muskarcem i ako se dogodi,super,ako ne,ha Boze moj,jednom hoce…Samo se nekako bojim njegove reakcije ako mu kazem da je to moja zelja za rodendan 🙈
A uvijek za sve postoje neki razlozi ko ce ga znati...
Samo stalno ucimo prihvacati i dobro i lose-vjerujem da se svi trudimo opustiti kada radimo na bebi...ali mislis da stvarno mozemo to?Iskreno...zelja podsvjesna je uvijek tu i barem ja se nikad nisam opustila maksimalno da ne pomislim.
Jos se opteretim sa tim da se moram opustiti pa budem nervozna.
Naravno da ciljam kad su plodni dani da to bude cesce jer kako drugacije povecati sansu...nekako sam pustila te price -opusti se...da ali nikad skroz🙃
Neznam tocno razlog zbog cega jos cekate ali razgovor rjesava pola problema...znas vec svog muza pa ces naci neki moment da mu izrazis zelju.
Ja kad nisam mogla preko usta prevalit nesto ,posaljem mu kao poruku kad ode nekud tako da i on ima vremena razmislit sto ce reci i tako....stvarno ti zelim da ti se sto prije ostvari redom ono sto bi voljela
Da da mala pametna dječica su toliko pametna da često ostanem 🙄 Ali sve sam joj zapisala, kada naraste dobit će moj trudnički dnevnik sa svim detaljima.
Oooopa zvjezdiceee 5 folikula. Navijamo da ovaj ciklus bude The ciklus. Baš me veseli čitati razvoj situacije.
Martina hop cup na kalup, akcija počinje…. Navijamoooo.
Tera ne odustajem od pozitivnih misli dok ne prijaviš M.
Crnerupe ❤️ tako se i ja utješim, to je život.
A da kao mlađa sam i ja imala više "komadića" sad su tu i tamo. Inače ovaj put mi M nije bolna, valjda je to Maca uredila.
Što se folikulometrije tiče, sad ću se naručiti kod gin. Za pregled pa ću pitati a ako me otkanta onda ću potražiti info o privatnom gin.
Ej bas mi je drago da krenes i ti na pregled da cujemo nesto konkretnije.
Jutro curke hvala na lijepim rijecima,ok sam!Ne bih ni kukala ali omaklo mi se onako da i ja prospem sto mi je na dusi jer nekako u zadnje vrijeme je tempo lud a ja kao idem na godisnji i to pod upitnikom dali cu se uopce maknuti od kuce par dana.Naime imamo posla puno u nasoj firmi kod kuce i mislim da ovu sezonu mogu prekriziti.
Ali nekako cu prezivjeti jer to nam je za egzistenciju vazno.
Pocela sam ici na te folikulometrije i neznam zasto moram skoro svaki dan?Gdje god citam pise na odredjene dane ciklusa ali ok.Jucer smo kao trebali imati odnos i mi se naravno zakacimo i ja odem spavat🙄
I to sve zbog pritiska ostalih stvari.
Svaki dan 40km moram vozit zbog pregleda sto znaci i troskova.Pa nije bas neka prilika za kukanje za novce ali ima i do toga,ne zivimo bas samo od ljubavi hehe.
Uglavnom nadam se da ce se za par dana situacija smiriti i koliko toliko doci u normalu a sad kad sam se izjadala 🤪🤪👍
Pa dajte da cujem kakvo je stanje kod vas.
Ljubicice doci ce i tvojih 5minuta -ostani sa nama do tada😘
Ma Zvjezdice neka si olakšala dušu malo, kome ćeš ako ne nama 😘 U potpunosti te razumijem, kolila god je želja za bebom, ipak toj bebi treba nešto obezbjediti i pripremit se u koliko-toliko normalnim financijskim uslovima je dočekat. Na žalost, zbog toga se mora nešto žrtvovati, u tvom slučaju GO, ali eto folikulometrije su krenule super, pa možda za mjesec-dva sa sretnim vjestima odeš bar na mini GO i odmoriš od svega, sretnija nego ikad :* 😘😘😘😘😘
E hvala na lijepim rijecima ...vjerujem da ce sve doci na svoje🥰🥰🥰
Kod mene ,tebe,svih nas🙃🙃🙃🤞🤞🤞
IV ODBROJAVANJE
IVANA1810 - 19.7.2019♡➕
Tera_ - 1 dan - 28.7.2019♡
EmilijaJ - 3 dana - 30.7.2019♡
V obrojavanje 2019
Vuky - 3.8.2019 - 7 dana ☆
Anastazija136 - 6.8.2019 - 10 dana☆
Tockicaa - 11.08.2019 - 15 dana☆
Martina1982 - 12.8.2019 - 16 dana☆
Lalla - 12.8.2019 - 16 dana☆
Zvjezdica37 - 17.8.2019 - 21 dana ☆
Monalisa - 23.8.2019 - 28 dana☆
Ako kome treba info o folikulometriji upravo se vratila s pregleda.uz mimimalnu dozu smo dobili 5folikula koji bi mogli vec u nedjelju stimulirati stopericom pa smo kupili i ceka u ambulanti za sljedeci pregled.to je ekstra brzo jer sam danas 7.dan ciklusa
Doduse itekako osjecam bolove u trbuhu a sto mi je i doktor potvrdio da je zbog velike reakcije jajnika.
Kaze da sam odlicno reagirala …iako ne odobrava bas 5folikula.odmah ukinite tablete za stimulaciju
Daj zezas…7 DC i vec vidi???Ides…kako to sve ide…joj drzim 🤞 da uspije od prve….a sto ne odobrava 5 folikula?
Koliko sam vidila jucer su bili 1.3cm ..a zasto ne 5?da nebi sazreli svih 5 hahahahha pa sta cemo onda😂😂
Kako rastu izgleda u nedjelju vec treba izazvat O
Nemam neki osjecaj da bi sad uspjelo…mislim nakon toliko godina pokusavanja onako…drzim rezervu..
Aha...daj zamisli ono petorke dobis....🤣🤣🤣🤣...ma ja imam neki dobar osjecaj i vezi tebe za ovaj ciklus 😉😉....drzim fige ( 5 figa ) 🤣🤣🤣🤣😘😘🤗🤗
Zvjezdice- znaci bit ce jos jedan pregled prije stoperice? Pretpostavljam da su odnosi zabranjeni zbog 5 folikula? Mene to ceka u 9 mjesecu i malo sam zbunjena tim redoslijedom jer kao ako bude previse folikula onda se smanji doza i ne smije bit odnosa. Valjda. Nemam pojma 🙄
Gea123
Jutros mi je krenula tamniti lh trakica, nije još uvijek tamnija od kontrolne ali uskoro će, možda već navečer bude ili sutra, ja sam toliki ovisnik o pisanju trakica da je meni ovo prezabavno 😂 hahaha
E sad pitanje je jel najbolje da imamo odnose odmah cim mi potamni trakica ili možda dan poslje jer čula sam da ovulacija slijedi za dan, dan ipo nakon pika..
Cim potamni taj dan i sutra dan pq poztvrdite gradivo, pa dan pauze i onda opet akcija :)
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Dan curke :)
Crijeva su se smirila, jucer me samo prepqlo to preznojavanje jer to mi se nikad nije desilo u takvoj kolicini da sam bila bijela kao krpa nakon toga spavala 2h... danas grudi kao da ce eksplodirat, bole bas jako :/
Zvjezdice ajd drzim fige za blizance
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Dan curke :)
Crijeva su se smirila, jucer me samo prepqlo to preznojavanje jer to mi se nikad nije desilo u takvoj kolicini da sam bila bijela kao krpa nakon toga spavala 2h… danas grudi kao da ce eksplodirat, bole bas jako :/
Zvjezdice ajd drzim fige za blizance
Jao nemoj molim te blizance fala ako ikako moze samo jedno🤪😊
Te viroze su vise iscrpljujuce nego ista i normalno je da ti se spava.kupis neki rehidromix i polako popi da nakupis opet elekteolite.sretno i da ti vec danas bude bolje
Sortiraj odgovore
Najstariji