Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zvjezdica37
    26. Srpanj 2019. 12:49

Gea123

Zvjezdice- znaci bit ce jos jedan pregled prije stoperice? Pretpostavljam da su odnosi zabranjeni zbog 5 folikula? Mene to ceka u 9 mjesecu i malo sam zbunjena tim redoslijedom jer kao ako bude previse folikula onda se smanji doza i ne smije bit odnosa. Valjda. Nemam pojma 🙄

Znaci ovako-meni je izgleda od letrozola malo uranjeni znak ovulacije,tj vec na 10 dan ciklusa bi ispalo da su oko 18-20mm kako rastu.sto znaci da u nedjelju ujutro svakako moram na folikulometriju pa da se vidi jesu li spremni za štopericu...Nije mi zasad rekao da brani odnose,a cuj...mozda ispadne samo jedan ili dva vodeca...ali po tome kako je rekao ispada da se svi razvijaju...inace su mi ciklusi 29dana-ovo bi bilo ekstra brza ovulacija ali tako sam valjda reagirala.S tim da mi je dao najmanju od najmanje doze i desilo se ovo cudo folikula...
    Znat cu u nedjelju sve pa cu opet pisati

• Gea123
    26. Srpanj 2019. 12:59

Hvala ti puno Zvjezdice!

Gea123

tera_
    26. Srpanj 2019. 13:35

zvjezdica37

tera_

Dan curke :)
    Crijeva su se smirila, jucer me samo prepqlo to preznojavanje jer to mi se nikad nije desilo u takvoj kolicini da sam bila bijela kao krpa nakon toga spavala 2h… danas grudi kao da ce eksplodirat, bole bas jako :/
    Zvjezdice ajd drzim fige za blizance

Jao nemoj molim te blizance fala ako ikako moze samo jedno🤪😊
    Te viroze su vise iscrpljujuce nego ista i normalno je da ti se spava.kupis neki rehidromix i polako popi da nakupis opet elekteolite.sretno i da ti vec danas bude bolje

I ja tako uvjek govorim, a imam predispozicije za blizance ali me toga strah, tako da mislim da ce mi se to i desit :D
    Danas sam kao nova :)

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

• tinchy-_-
    26. Srpanj 2019. 14:20

Imam jedno pitanje možda malo glupo ali boze moj😉😉😉 jučer mi je bio zadnji dan M..i imala sam odnos i sjecka me već dva dana u jajnicima.. mozda se šta primi ..šta mislite..jer znam dosta njih koje su zatrudnile zadnji dan M🤞🤣🤣

Mallla
    26. Srpanj 2019. 15:32

Tinchy ja uvijek kažem i vjerujem da je sve moguće, apsolutno moguće. Nikad ne znaš. 
    A može ti i bit da te bocka ovulacija ili priprema za nju.... Pratiš li ijednom metodom O?
    Meni je 3dc i bezveze sam uradila trakicu i prilično je tamna, al ove su neke bezveze trakice koje se nekako često prukažu tamnima a Van vremena O. 

url=https://lilypie.com]

26. Srpanj 2019. 15:48

tera_

Dan curke :)
    Crijeva su se smirila, jucer me samo prepqlo to preznojavanje jer to mi se nikad nije desilo u takvoj kolicini da sam bila bijela kao krpa nakon toga spavala 2h… danas grudi kao da ce eksplodirat, bole bas jako :/
    Zvjezdice ajd drzim fige za blizance

Ajd super kad je tako....nemoj sam dehidrirat...pij dosta tekucine...mozda su bolneee grudi dobar znak necega 😉🤞❤

26. Srpanj 2019. 15:49

tinchy-_-

Imam jedno pitanje možda malo glupo ali boze moj😉😉😉 jučer mi je bio zadnji dan M..i imala sam odnos i sjecka me već dva dana u jajnicima.. mozda se šta primi ..šta mislite..jer znam dosta njih koje su zatrudnile zadnji dan M🤞🤣🤣

Kako kaze Malla sve je moguce. Od mog M rodica tvrdi da je zadnji dan M zatrudnila. Jer su tad imali odnos, a prije i poslje ne. Tako da....

26. Srpanj 2019. 15:52

Mallla

Tinchy ja uvijek kažem i vjerujem da je sve moguće, apsolutno moguće. Nikad ne znaš.
    A može ti i bit da te bocka ovulacija ili priprema za nju…. Pratiš li ijednom metodom O?
    Meni je 3dc i bezveze sam uradila trakicu i prilično je tamna, al ove su neke bezveze trakice koje se nekako često prukažu tamnima a Van vremena O.

Tebi tamne bar...meni ni da se pokrene da tamni bar malo....a boli me dolje i osjecam neki pritisak i ziganje. 9DC sam... I onak sam sva mokra. Kao da sam se upiskila (a nije od znoja 🤭🤭) A obicno bas bolne O i nisu neke...al ajd vidit cemo...jbg...jos 6 dana pa krecem sa progesteronom opet pa cemo vidit..

vuky
    26. Srpanj 2019. 16:08

Nisam si mogla pomoći i 8 dan nakon O sam testirala lh trakicu i ona opet tamni, sad jel znaci nešto ili se normalno opet podiže lh, ne znam, no eto, probudilo mi malu nadu...

• tinchy-_-
    26. Srpanj 2019. 16:18

Mallla

A može ti i bit da te bocka ovulacija ili priprema za nju…. Pratiš li ijednom metodom O?

Da trakicama ali eto potrošila prošli mj..i zaboravila naručiti..mislim da ću ovaj mjesec opušteno..bez stresa a nadam se najboljem..hvalaaa curke 🌹

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.