Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nadalica11
    27. Srpanj 2019. 02:11

Evo lovimo se pik i ja već 10 dana i uvijek je nekako crta bila blijedunjava. Danas popodne kad sam radila test bila je otprilike boje kao i kontrolna a onda 3 sata nakon je bila za nijansu slabija. Pretpostavljam da bi da sam je radila još jednom unutar ta 3 sata bila čak i tamnija od kontrolne. Uglavnom mislim da je danas bio pik pa me zanima kad je najbolje imat odnos? Kasno sinoć smo imali dok još nisam ni znala za pik pa nekako mislim da je bolje preskočiti veceras i baciti se na posao sutra jer kažu da je kvaliteta sperme lošija ako su odnosi dan za danom, a i sama ovulacija bi prema trakicama trebala uslijediti za 24h tj. sutra. Kakavog ste vi cure mišljenja? Svaki savjet je dobrodošao 😊 ee da, pokušavam učitati sliku al nikako ne uspijevam 🤷😔

zvjezdica37
    27. Srpanj 2019. 09:58

Anastazija136

Evo lovimo se pik i ja već 10 dana i uvijek je nekako crta bila blijedunjava. Danas popodne kad sam radila test bila je otprilike boje kao i kontrolna a onda 3 sata nakon je bila za nijansu slabija. Pretpostavljam da bi da sam je radila još jednom unutar ta 3 sata bila čak i tamnija od kontrolne. Uglavnom mislim da je danas bio pik pa me zanima kad je najbolje imat odnos? Kasno sinoć smo imali dok još nisam ni znala za pik pa nekako mislim da je bolje preskočiti veceras i baciti se na posao sutra jer kažu da je kvaliteta sperme lošija ako su odnosi dan za danom, a i sama ovulacija bi prema trakicama trebala uslijediti za 24h tj. sutra. Kakavog ste vi cure mišljenja? Svaki savjet je dobrodošao 😊 ee da, pokušavam učitati sliku al nikako ne uspijevam 🤷😔

Moje misljenje je da nije jos pik ali tijelo pokusava ovulirati.Trebala bi tamna linija biti barem jedan dan,nastavi sa piskanjem i mozda saznas da ces ovulirati

zvjezdica37
    27. Srpanj 2019. 09:59

Pitanje je dali sada u momentu kada sam u procesu pokusavanja trudnoce,tableta folikulometrija injekcija i svega,smijem podizati malo imunitet recimo sa maticnom mlijeci ili prepararima.Zaglavila sam sa antibioticima i uplom grla pa sam malo skenjana od svega…PLIZ savjet!!!!

27. Srpanj 2019. 10:49

IV ODBROJAVANJE 
    IVANA1810 - 19.7.2019♡➕
    Tera_ - 0 dana - 28.7.2019♡
    EmilijaJ - 2 dana - 30.7.2019♡
    V obrojavanje 2019
    Vuky - 3.8.2019 - 6 dana ☆
    Anastazija136 - 6.8.2019 - 9 dana☆
    Tockicaa - 11.08.2019 - 14 dana☆
    Martina1982 - 12.8.2019 - 15 dana☆
    Lalla - 12.8.2019 - 15 dana☆
    Zvjezdica37 - 17.8.2019 - 20 dana ☆
    Monalisa - 23.8.2019 - 27 dana☆

27. Srpanj 2019. 10:50

zvjezdica37

Pitanje je dali sada u momentu kada sam u procesu pokusavanja trudnoce,tableta folikulometrija injekcija i svega,smijem podizati malo imunitet recimo sa maticnom mlijeci ili prepararima.Zaglavila sam sa antibioticima i uplom grla pa sam malo skenjana od svega…PLIZ savjet!!!!

Mislim da mozes. Ne bi trebalo smetati ali mozda bolje da se posavjetujes sa ginicem prije nego ista uzmes? 

27. Srpanj 2019. 11:48

Anastazija136

U svakom slucaju akcijajte ovih dana...a trakice piski jos ako ih imas pa ces vidit kakve ce biti...sretno 😉😉🤞🤞

Mallla
    27. Srpanj 2019. 13:17

Zcjezdice nemoj dizati umunitet, kreni s imunitetom kad saznaš da si T. Jer ako nabildaš organizam on se može boriti protiv T. Nekim curana su dr. Na MPO namjerno rušili imunitet da bi zatrudnile. To sam naučila tu na forumu. Nekada je dobar imunitet prepreka. Ali ono što možeš je jesti puno cikle i piti sok od cikle da ti se endometrij zadeblja fino (to sam isto tu naučila).
    Moja M u slabljenju al me danas piči raspoloženje kao da tek trebam dobit. Ugl. Jajnike i dalje malo malo osjećam. Baš me zanima šta će na pregledu reć dr. Idući mjesec. 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    27. Srpanj 2019. 13:18

Anastazija radje pokrit svaki dan po jednom nego gatati kada je zapravo O. 

url=https://lilypie.com]

tera_
    27. Srpanj 2019. 14:19

Imate li prijedlog kako ublazit bol i zarenje u sikama, osim tusiranjem? Nepodnosljivo je sinoc kao otisli na pice na kraju se zalomio izlazak do jutarnjih sati, u 8mi je pocela radna akcija na kuci, mislim da spavam na nogama, totalno premorena tako da nemam nikakve pms simptome, osim sika koje nisu normalne 

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

vuky
    27. Srpanj 2019. 14:45

Nikad me bas tako ne bole cice, ali moze su male, pa i u PMS-u ne smeta porast za broj... možda da makneš grudnjak da te ništa dodatno ne smeta i grije....

Zvjezdice nemoj sada boostati imunitet, i ja sam čitala da je bolje da je slabiji... pusti sada... isto sam za ciklu čula, i ananas... sad svaki dan po cikli u ogromnim količinama 😀
    Boli me trbuh malo od jutros, osjetim ko da ću dobiti, samo manje boli... valjda krenuo PMS...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.