Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zvjezdica37
    25. Srpanj 2019. 20:13

Ako kome treba info o folikulometriji upravo se vratila s pregleda.uz mimimalnu dozu smo dobili 5folikula koji bi mogli vec u nedjelju stimulirati stopericom pa smo kupili i ceka u ambulanti za sljedeci pregled.to je ekstra brzo jer sam danas 7.dan ciklusa 
    Doduse itekako osjecam bolove u trbuhu a sto mi je i doktor potvrdio da je zbog velike reakcije jajnika.
    Kaze da sam odlicno reagirala ...iako ne odobrava bas 5folikula.odmah ukinite tablete za stimulaciju

25. Srpanj 2019. 20:17

tera_

Ja sam pokupila neku virozu, preznojavanje i piskim na guzu, koma…samo mi je to sad trebalo

O jojjj...aj drz se...

25. Srpanj 2019. 20:18

Hej curke,evo mene malo...Mallla stvarno mi je zao sto sam ovo sve procitala,znam da ti nije lako,ja sam to prosla prije 2 i pol mjeseca i jos uvijek mi je tesko kada se toga sjetim,ali vjerujem da je to sve od Onoga gore i da vjerojatno nesto ne bi bilo u redu kada se priroda pobrinula za to na taj nacin,barem se u neku ruku i tjesim na taj nacin.
    Inace sto se mene tice,evo 10. Dan je ciklusa,za par dana slijedi ovulacija makar sumnjam da cu uopce koristiti trakice,a stiglo je novih 20kom dok sam jos bila na GO,ali ubrzo mi se blizi rodendan,muz me pitao sto zelim za rodendan,nekako vristi iz mene da mu kazem da opet pocnemo raditi na tome ali opusteno iako je rekao da on mozda ne bi zbog nekih prica i stvari koje su se izdogadale,ali ja bi htjela lezerno bez brige voditi ljubav sa svojim muskarcem i ako se dogodi,super,ako ne,ha Boze moj,jednom hoce...Samo se nekako bojim njegove reakcije ako mu kazem da je to moja zelja za rodendan 🙈

25. Srpanj 2019. 20:19

zvjezdica37

Ako kome treba info o folikulometriji upravo se vratila s pregleda.uz mimimalnu dozu smo dobili 5folikula koji bi mogli vec u nedjelju stimulirati stopericom pa smo kupili i ceka u ambulanti za sljedeci pregled.to je ekstra brzo jer sam danas 7.dan ciklusa
    Doduse itekako osjecam bolove u trbuhu a sto mi je i doktor potvrdio da je zbog velike reakcije jajnika.
    Kaze da sam odlicno reagirala …iako ne odobrava bas 5folikula.odmah ukinite tablete za stimulaciju

Daj zezas...7 DC i vec vidi???Ides...kako to sve ide...joj drzim 🤞 da uspije od prve....a sto ne odobrava 5 folikula?

25. Srpanj 2019. 20:23

crnerupe

Hej curke,evo mene malo…Mallla stvarno mi je zao sto sam ovo sve procitala,znam da ti nije lako,ja sam to prosla prije 2 i pol mjeseca i jos uvijek mi je tesko kada se toga sjetim,ali vjerujem da je to sve od Onoga gore i da vjerojatno nesto ne bi bilo u redu kada se priroda pobrinula za to na taj nacin,barem se u neku ruku i tjesim na taj nacin.
    Inace sto se mene tice,evo 10. Dan je ciklusa,za par dana slijedi ovulacija makar sumnjam da cu uopce koristiti trakice,a stiglo je novih 20kom dok sam jos bila na GO,ali ubrzo mi se blizi rodendan,muz me pitao sto zelim za rodendan,nekako vristi iz mene da mu kazem da opet pocnemo raditi na tome ali opusteno iako je rekao da on mozda ne bi zbog nekih prica i stvari koje su se izdogadale,ali ja bi htjela lezerno bez brige voditi ljubav sa svojim muskarcem i ako se dogodi,super,ako ne,ha Boze moj,jednom hoce…Samo se nekako bojim njegove reakcije ako mu kazem da je to moja zelja za rodendan 🙈

Hhhh a ludice...ma ja vjerujem da on zna sta bi ti za rodendan...samo opusteno...neka svako akcijanje bude iz ljubavi i zelje...a kad se desi desit ce se...🤗🤗🤗🤗❤❤❤❤

tera_
    25. Srpanj 2019. 20:44

zvjezdica37

tera_

Ja sam pokupila neku virozu, preznojavanje i piskim na guzu, koma…samo mi je to sad trebalo

tera_

Odmaraj i nemoj jesti jaku hranu.Ako sam dobro shbatila imas crijevnu virozu?
    Drz se wc a i polako…

Da muz je imao prije 2dana sad ja... proco ce brzo..

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

tera_
    25. Srpanj 2019. 21:47

Martina1982

tera_

O jojjj…aj drz se…

Dobro je dok nema temp..

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

Mallla
    25. Srpanj 2019. 22:38

Da da mala pametna dječica su toliko pametna da često ostanem 🙄 Ali sve sam joj zapisala, kada naraste dobit će moj trudnički dnevnik sa svim detaljima.
    Oooopa zvjezdiceee 5 folikula. Navijamo da ovaj ciklus bude The ciklus. Baš me veseli čitati razvoj situacije. 
    Martina hop cup na kalup, akcija počinje.... Navijamoooo. 
    Tera ne odustajem od pozitivnih misli dok ne prijaviš M. 
    Crnerupe ❤️ tako se i ja utješim, to je život. 
    A da kao mlađa sam i ja imala više "komadića" sad su tu i tamo. Inače ovaj put mi M nije bolna, valjda je to Maca uredila. 
    Što se folikulometrije tiče, sad ću se naručiti kod gin. Za pregled pa ću pitati a ako me otkanta onda ću potražiti info o privatnom gin. 

url=https://lilypie.com]

LjubičicaX
    26. Srpanj 2019. 06:44

Martina1982

LjubičicaX

zvjezdica37

Martina1982

LjubičicaX

zvjezdica37

Omg!ja vidim crtu!!!!🤞🤞🤞🤞
    Popodne ako imas opet pisni!taman se sjena poklapa sa ranijim testiranjem!!!
    Jooj ovo bi moglo biti dobitno-kakve su ti tempice …uh ko da je moj plussss

Joooj da Zvjezdice, mislim da sam se i ja obradovala kao da sam svoju drugu crticu vidjela 💜
    Mallla uz tebe smo, čuvamo fige da nadalje bude sve u najboljem redu 💜😍😍😍😍

Ejjjjj a kako si nam ti? 🤗

Daaa i mene zanima kako si sta ima novog🙃

Heeej cure moje, ja sam nekako skupila snage i prihvatila znakove od Boga da sada nije moje vrijeme. Smirila se, posvetila poslu i istražujem kako nabildati jajne stanice i uopšte hormone malo sredit, u nadi da ću povećati šanse kad opet tamo u 3 ili 4 mjesecu 2020. opet budemo pokušavali. Mjerim temp da se uhodam i s njom :) Muž će ubrzo na spermiogram, ako tu bude šta trebalo popravljati… Uglavnom pripreme za nove pokušaje :) A do tada pratim i bodrim vas i veselim se vašim pikovima, simptomima, plusevima 💜💝❤💜

Super. Pozitivna i dalje sto mi se jako svida. Kazu sve ima svoje vrijeme i mjesto pa tako i to. Zelim ti sve dobro i na poslu. I ako naides na kakav zanimljiv savjet za nabildat js javi nam.😉😘🤗❤

Hvala Martina mnogo :* A budem se ubrzo javila za savjete oko ovih ideja za bildanje js, da mi pomognete napravit plan da ☺ 😘😘

Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
    👩‍🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
    🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
    07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
    10/2020 biohemijska
    12/2020 dugo čekani drugi plus

LjubičicaX
    26. Srpanj 2019. 06:51

zvjezdica37

Jutro curke hvala na lijepim rijecima,ok sam!Ne bih ni kukala ali omaklo mi se onako da i ja prospem sto mi je na dusi jer nekako u zadnje vrijeme je tempo lud a ja kao idem na godisnji i to pod upitnikom dali cu se uopce maknuti od kuce par dana.Naime imamo posla puno u nasoj firmi kod kuce i mislim da ovu sezonu mogu prekriziti.
    Ali nekako cu prezivjeti jer to nam je za egzistenciju vazno.
    Pocela sam ici na te folikulometrije i neznam zasto moram skoro svaki dan?Gdje god citam pise na odredjene dane ciklusa ali ok.Jucer smo kao trebali imati odnos i mi se naravno zakacimo i ja odem spavat🙄
    I to sve zbog pritiska ostalih stvari.
    Svaki dan 40km moram vozit zbog pregleda sto znaci i troskova.Pa nije bas neka prilika za kukanje za novce ali ima i do toga,ne zivimo bas samo od ljubavi hehe.
    Uglavnom nadam se da ce se za par dana situacija smiriti i koliko toliko doci u normalu a sad kad sam se izjadala 🤪🤪👍
    Pa dajte da cujem kakvo je stanje kod vas.
    Ljubicice doci ce i tvojih 5minuta -ostani sa nama do tada😘

Ma Zvjezdice neka si olakšala dušu malo, kome ćeš ako ne nama 😘 U potpunosti te razumijem, kolila god je želja za bebom, ipak toj bebi treba nešto obezbjediti i pripremit se u koliko-toliko normalnim financijskim uslovima je dočekat. Na žalost, zbog toga se mora nešto žrtvovati, u tvom slučaju GO, ali eto folikulometrije su krenule super, pa možda za mjesec-dva sa sretnim vjestima odeš bar na mini GO i odmoriš od svega, sretnija nego ikad :* 😘😘😘😘😘

Za bebu br. 2 trudimo se od 1/2019
    👩‍🦰 1984., mali dermoid na lijevom jajniku, mali miom, ne utiče na začeće
    🧔 1989., oligoastenoteratozoospermija, varicocela I stupanj
    07/2020 operacija varicocele, terapija profertil + vitamin E,
    10/2020 biohemijska
    12/2020 dugo čekani drugi plus

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.