http://a63.tinypic.com/1z2j5nq.jpg
Cure ja mislim da sam ja uhvatila svoj PIK.. šta mislite , jel mora biti još tamnije?
Točkice ovo super izgleda..meni je isto otprilike tako bilo jučer pa smo se danas popodne bacili u akciju. Nadam se da će se uhvatiti jer već sam poludjela prateći sve te puste simptome i trakice 😂😂
Anastazija koliko dugo pokušavate? Tek sad slijedi iščekivanje... ja bi najradje odmah test da budem na miru i znam jel je ili nije 🤣
Jutro curke, evo meni je krenulo jucer lagano smedkasti iscjedak kad se brisem, nadala sam se mozda impl., medutim jutros je procurilo🙈dva dana je dosla prije,crvena jaka je krv tako da vjerujem da je M. Nista idemo dalje sta rec, jedino mi je zao sto sam na moru na godisnjem pa od kupanja danas i sutra nista😏poslje se pokusat maksumalno opustit. Kako mi zene kad pisemo glumimo hrabrost a u sebi se raspadamo kad vidimo krv, ali eto tako je kako je😪moete me stavit u odbrojavanje 27.8.
IV ODBROJAVANJE
IVANA1810 - 19.7.2019♡➕
Tera_ -... dana - 28.7.2019♡
V obrojavanje 2019
Vuky - 3.8.2019 - 5 dan ☆
Anastazija136 - 6.8.2019 - 8 dana☆
Tockicaa - 11.08.2019 - 13 dana☆
Martina1982 - 12.8.2019 - 14 dana☆
Lalla - 12.8.2019 - 14 dana☆
Zvjezdica37 - 17.8.2019 - 19 dana ☆
Monalisa - 23.8.2019 - 26 dana☆
EmilijaJ - 27.8.2019. - 29 dana ☆
Točkice ta trakica u 21h je definitivno Pik, sad akcija i sretno.
Mi smo otvorili sezonu vratolomija jer je M prošla ali pratit ćemo kad će pik.
Emilija iako je teško prihvatit da je opet došla M, gledaj na nju kao na novu priliku.
Danas kod nas svakako nema kupanja, oblačno, puše a i kiša će
url=https://lilypie.com]
Jutro curke, evo meni je krenulo jucer lagano smedkasti iscjedak kad se brisem, nadala sam se mozda impl., medutim jutros je procurilo🙈dva dana je dosla prije,crvena jaka je krv tako da vjerujem da je M. Nista idemo dalje sta rec, jedino mi je zao sto sam na moru na godisnjem pa od kupanja danas i sutra nista😏poslje se pokusat maksumalno opustit. Kako mi zene kad pisemo glumimo hrabrost a u sebi se raspadamo kad vidimo krv, ali eto tako je kako je😪moete me stavit u odbrojavanje 27.8.
O misa mu....dobro je da su ti ciklusi uredni sa urednim danima...sad odmorko malo pa onda opet na akciju...da nazalost takve smo mi zene i moramo i mozemo mi puno toga. Saljem puno 🤗🤗🤗🤗
Točkice ta trakica u 21h je definitivno Pik, sad akcija i sretno.
Mi smo otvorili sezonu vratolomija jer je M prošla ali pratit ćemo kad će pik.
Emilija iako je teško prihvatit da je opet došla M, gledaj na nju kao na novu priliku.
Danas kod nas svakako nema kupanja, oblačno, puše a i kiša će
Hahahha nemojte se izvratolomit 🤣🤣🤣🤣🤣hahaha....a da i kod nas vrijeme nikakvo...al pase malo hladnoce nakon ovih dana...
Da vas pitam nes...sta mislite?.Zadnja dva dana tem 36.4...trakice blijede....imam vodeno mljecni iscjedak ( vise vodeniji ) i probadanja sa jedne i druge strane..pritisak lagani....e sta sad misliti? Stavit cu graf. Ali moram naglasiti da M zadnja dva dana spava sa mnom jer je doso sa terena.
Da vas pitam nes…sta mislite?.Zadnja dva dana tem 36.4…trakice blijede….imam vodeno mljecni iscjedak ( vise vodeniji ) i probadanja sa jedne i druge strane..pritisak lagani….e sta sad misliti? Stavit cu graf. Ali moram naglasiti da M zadnja dva dana spava sa mnom jer je doso sa terena.
Pa meni to zvuci kao da ide prema O..stavi graf :)
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji