E da vas još pitam..osjećam blagu bol u jajnicima, tj. kao pred M ali blaže. Da li je i to mogući znak da slijedi ovulacija?
Anastazija mene u O boli slično ko kad imam M, samo manjeg intenziteta i osjetim jedan jajnik vise... tako da vjerojatno je to to ... akcija i onda sljedi čekanje....
Anastazija mene u O boli slično ko kad imam M, samo manjeg intenziteta i osjetim jedan jajnik vise… tako da vjerojatno je to to … akcija i onda sljedi čekanje….
Napadamo onda pa što bude 😁
Nikad me bas tako ne bole cice, ali moze su male, pa i u PMS-u ne smeta porast za broj… možda da makneš grudnjak da te ništa dodatno ne smeta i grije….
Zvjezdice nemoj sada boostati imunitet, i ja sam čitala da je bolje da je slabiji… pusti sada… isto sam za ciklu čula, i ananas… sad svaki dan po cikli u ogromnim količinama 😀
Boli me trbuh malo od jutros, osjetim ko da ću dobiti, samo manje boli… valjda krenuo PMS…
Inace mrzim grudnjak ali kad mi je ovako, lakse mi je s njim :)

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Nikad me bas tako ne bole cice, ali moze su male, pa i u PMS-u ne smeta porast za broj… možda da makneš grudnjak da te ništa dodatno ne smeta i grije….
Zvjezdice nemoj sada boostati imunitet, i ja sam čitala da je bolje da je slabiji… pusti sada… isto sam za ciklu čula, i ananas… sad svaki dan po cikli u ogromnim količinama 😀
Boli me trbuh malo od jutros, osjetim ko da ću dobiti, samo manje boli… valjda krenuo PMS…
Inace mrzim grudnjak ali kad mi je ovako, lakse mi je s njim :)
Nisam od pomoći :)
Cure hvala na pomoci svakoj od vas!!!!
Mogla bi malo piti eto cikle i jesti ananasa😘😘😘
Tera meni bude lakse.sa grudnjakom no nema pomoci za koju ja znam kada cice bole i griju
Cure hvala na pomoci svakoj od vas!!!!
Mogla bi malo piti eto cikle i jesti ananasa😘😘😘
Tera meni bude lakse.sa grudnjakom no nema pomoci za koju ja znam kada cice bole i griju
Pomogne meni topla voda iz tusa, ali ne mogu cijeli dan stat u tusu nepamtim da su ovako jako boljele, kao jaka upala misica+kao da sve gori unutra+ nesmijem pipnut

Kbc St
Tera kod mene su škarice tako da nisam upoznala takve boli čak ni u Trudnoći ni tijekom dojenja. Možda da hodaš po kući golih grudi i staviš raštike na njih ako di nađeš (to su ideje još od dojenja).

url=https://lilypie.com]
Tera kod mene su škarice tako da nisam upoznala takve boli čak ni u Trudnoći ni tijekom dojenja. Možda da hodaš po kući golih grudi i staviš raštike na njih ako di nađeš (to su ideje još od dojenja).
Da mama mi je rekla da stavim list kupusa, probati cu, hvala :)

Kbc St
http://a63.tinypic.com/1z2j5nq.jpg
Cure ja mislim da sam ja uhvatila svoj PIK.. šta mislite , jel mora biti još tamnije?
Nekad nocas ce mozda jos malo biti jaca ali od sutra racunaj da ide ovulacija
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji