E da vas još pitam..osjećam blagu bol u jajnicima, tj. kao pred M ali blaže. Da li je i to mogući znak da slijedi ovulacija?
Anastazija mene u O boli slično ko kad imam M, samo manjeg intenziteta i osjetim jedan jajnik vise... tako da vjerojatno je to to ... akcija i onda sljedi čekanje....
Anastazija mene u O boli slično ko kad imam M, samo manjeg intenziteta i osjetim jedan jajnik vise… tako da vjerojatno je to to … akcija i onda sljedi čekanje….
Napadamo onda pa što bude 😁
Nikad me bas tako ne bole cice, ali moze su male, pa i u PMS-u ne smeta porast za broj… možda da makneš grudnjak da te ništa dodatno ne smeta i grije….
Zvjezdice nemoj sada boostati imunitet, i ja sam čitala da je bolje da je slabiji… pusti sada… isto sam za ciklu čula, i ananas… sad svaki dan po cikli u ogromnim količinama 😀
Boli me trbuh malo od jutros, osjetim ko da ću dobiti, samo manje boli… valjda krenuo PMS…
Inace mrzim grudnjak ali kad mi je ovako, lakse mi je s njim :)
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Nikad me bas tako ne bole cice, ali moze su male, pa i u PMS-u ne smeta porast za broj… možda da makneš grudnjak da te ništa dodatno ne smeta i grije….
Zvjezdice nemoj sada boostati imunitet, i ja sam čitala da je bolje da je slabiji… pusti sada… isto sam za ciklu čula, i ananas… sad svaki dan po cikli u ogromnim količinama 😀
Boli me trbuh malo od jutros, osjetim ko da ću dobiti, samo manje boli… valjda krenuo PMS…
Inace mrzim grudnjak ali kad mi je ovako, lakse mi je s njim :)
Nisam od pomoći :)
Cure hvala na pomoci svakoj od vas!!!!
Mogla bi malo piti eto cikle i jesti ananasa😘😘😘
Tera meni bude lakse.sa grudnjakom no nema pomoci za koju ja znam kada cice bole i griju
Cure hvala na pomoci svakoj od vas!!!!
Mogla bi malo piti eto cikle i jesti ananasa😘😘😘
Tera meni bude lakse.sa grudnjakom no nema pomoci za koju ja znam kada cice bole i griju
Pomogne meni topla voda iz tusa, ali ne mogu cijeli dan stat u tusu nepamtim da su ovako jako boljele, kao jaka upala misica+kao da sve gori unutra+ nesmijem pipnut
Kbc St
Tera kod mene su škarice tako da nisam upoznala takve boli čak ni u Trudnoći ni tijekom dojenja. Možda da hodaš po kući golih grudi i staviš raštike na njih ako di nađeš (to su ideje još od dojenja).
url=https://lilypie.com]
Tera kod mene su škarice tako da nisam upoznala takve boli čak ni u Trudnoći ni tijekom dojenja. Možda da hodaš po kući golih grudi i staviš raštike na njih ako di nađeš (to su ideje još od dojenja).
Da mama mi je rekla da stavim list kupusa, probati cu, hvala :)
Kbc St
http://a63.tinypic.com/1z2j5nq.jpg
Cure ja mislim da sam ja uhvatila svoj PIK.. šta mislite , jel mora biti još tamnije?
Nekad nocas ce mozda jos malo biti jaca ali od sutra racunaj da ide ovulacija
Sortiraj odgovore
Najstariji