Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    25. Srpanj 2019. 10:58

Tera taman prave cicke za na plažu 😂😂

url=https://lilypie.com]

tera_
    25. Srpanj 2019. 10:59

Martina1982

tera_

Martina1982

tera_

Cure, kako ste mi danas?
    Ja sam kao zombi, cilu noc sam se budila, sike rasturaju od bola i teske su, ima da me izmuce ova 3dana…

A joj 🙈…a kakva ti tem?

Neznam, ne pratim ovaj mjesec nista…prekjucer sam ju izmjerila sam da vidim kakva je i bila je 36.8…ali kod mene ionako temp bude super i dan kad trebam procurit padne tako da..
    Sike jesu bolne, ali mi se svidjaju jer izgledaju kao da sam ih napumpala

Da da poslje sam se sjetila da si napisala da odmarad o mjerenja itd. Da vis a meni bas padne prije M. Bar sam tak uocila kroz ovih nekoliko mjeseci. Meni je sada na 8DC bila 35.8 🙄 ali mi je bilo hladnije kad sam se jutros probudila u odnosu na predhodne dane. Inace mi je ovih dana bila 36 - 36.2. (to je bilo za vrijeme M.)

Da zbog pohladjenosti ti je bila niza...prosli.mjesec je bila 37- 36.9 i dan kad sam dobila pala na 36.6..tako je to kod mene..
    Ma nenadam se ovaj mjesec... Da danas cekam m bez majice 
    Jesu ti pocele tamnit lh trakice?

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

tera_
    25. Srpanj 2019. 11:01

Mallla

Tera taman prave cicke za na plažu 😂😂

Mislim da bi mi trebala nudisticka pa da se i ja divim kakve su na suncu 

Kbc St

zvjezdica37
    25. Srpanj 2019. 11:07

Mallla

Uvijek vesela naša tema 😊
    Ja sam vam uvijek sklona racionalizaciji stvari.. Pa tako i sada. Je da bi ja htjela sad i odmah i je da mi je krivo al udahnem duboko i guram dalje, skupa s vama je lakše. Doći će vrijeme kada ćemo sve mi tu imati plusiće i biti na drugim temama.
    Pratim vas dalje da vidimo hoće tko uloviti speedya 😂 a ja javim za listu kad ulovim O. Počela sam opet mjerit temp. Pa polako.
    Ova M je jarko crvena s komadićima a jedino što osjećam je pritisak u leđima i jajnici…. Tako da sam i ovakvu M upoznala 😂
    Inače se borim s ovom mojom gospođicom kojoj su 2. 5 godine i koja sada ima svoje mišljenje za sve 🙄🙄

E sad ti krece zanimljivo razdoblje jer imas ravnopravnog clana u kuci koji zeli i izrazava svoje misljenje stavove ,i nedaj boze nikad nije krivo za nista i te male djecije glavice uvijek izvale takve provale da se pitas po kojem principu oni zakljucuju i iznose stvari kad mi u njihovim godinama nismo znali za nist drugo osim za prasinu loptu i ganjanje po asfaltu.
    Inace i meni je M bila crvena ovaj ciklus a poneka zna imati i te ljuske.Kad sam bila mladja tek tada sam znala imati ugruske ajme.Sad rjedje ali ih bude.
    Ja sam danas dosla na posao ali su me uhvatili pms bolovi od terapije pa sam ipak popila tabletu.
    Gledam da izvucem najbolje i da si nekako malo dignem raspolozenej🙄
    A jesi razmisljala da krenes na folikulometeiju

25. Srpanj 2019. 18:36

Mallla

Ja sam vam uvijek sklona racionalizaciji stvari.. Pa tako i sada. Je da bi ja htjela sad i odmah i je da mi je krivo al udahnem duboko i guram dalje, skupa s vama je lakše. Doći će vrijeme kada ćemo sve mi tu imati plusiće i biti na drugim temama.
    Pratim vas dalje da vidimo hoće tko uloviti speedya 😂 a ja javim za listu kad ulovim O. Počela sam opet mjerit temp. Pa polako.
    Ova M je jarko crvena s komadićima a jedino što osjećam je pritisak u leđima i jajnici…. Tako da sam i ovakvu M upoznala 😂
    Inače se borim s ovom mojom gospođicom kojoj su 2. 5 godine i koja sada ima svoje mišljenje za sve 🙄🙄

Hhh sve bi htjele da je odmah i sad ali tako nejde nazalost. Zato treba imat strpljenja 😉. Doci ce i nase vrijeme onda se selimo na druge teme da 🤭. Ej meni su ti takve M od kad znam za sebe. Uvijek imam te neke komadice..ugruske....navikne se covjek na sve s vremenom...hhhhh a velis gospodica mala je krenula sa svojim misljenjem....🤣🤣🤣..mogu misliti kako je samo slatka🤭🤭🤭 🤗🤗🤗..u toj su mi dobi najsladi

25. Srpanj 2019. 18:39

tera_

Martina1982

tera_

Martina1982

tera_

Cure, kako ste mi danas?
    Ja sam kao zombi, cilu noc sam se budila, sike rasturaju od bola i teske su, ima da me izmuce ova 3dana…

A joj 🙈…a kakva ti tem?

Neznam, ne pratim ovaj mjesec nista…prekjucer sam ju izmjerila sam da vidim kakva je i bila je 36.8…ali kod mene ionako temp bude super i dan kad trebam procurit padne tako da..

Da da poslje sam se sjetila da si napisala da odmarad o mjerenja itd. Da vis a meni bas padne prije M. Bar sam tak uocila kroz ovih nekoliko mjeseci. Meni je sada na 8DC bila 35.8 🙄 ali mi je bilo hladnije kad sam se jutros probudila u odnosu na predhodne dane. Inace mi je ovih dana bila 36 - 36.2. (to je bilo za vrijeme M.)

Da zbog pohladjenosti ti je bila niza…prosli.mjesec je bila 37- 36.9 i dan kad sam dobila pala na 36.6..tako je to kod mene..
    Ma nenadam se ovaj mjesec… Da danas cekam m bez majice

Vjerojatno da. Pa nisu. Evo jucer i danas blijede. Krenuo je i neki bijeli iscjedak..al onako oskudan. Mislim da mozda i bude nes od O ovaj ciklus. M se vraca sutra a onda svaki dan akcija..e pa da vidimo 🤷‍♀️

25. Srpanj 2019. 18:41

zvjezdica37

Mallla

E sad ti krece zanimljivo razdoblje jer imas ravnopravnog clana u kuci koji zeli i izrazava svoje misljenje stavove ,i nedaj boze nikad nije krivo za nista i te male djecije glavice uvijek izvale takve provale da se pitas po kojem principu oni zakljucuju i iznose stvari kad mi u njihovim godinama nismo znali za nist drugo osim za prasinu loptu i ganjanje po asfaltu.
    Inace i meni je M bila crvena ovaj ciklus a poneka zna imati i te ljuske.Kad sam bila mladja tek tada sam znala imati ugruske ajme.Sad rjedje ali ih bude.
    Ja sam danas dosla na posao ali su me uhvatili pms bolovi od terapije pa sam ipak popila tabletu.
    Gledam da izvucem najbolje i da si nekako malo dignem raspolozenej🙄
    A jesi razmisljala da krenes na folikulometeiju

Bit ce to sve i redu 👍👍👍Covjek je sebi sam najbolji prijatelj a i neprijatelj 😘😘😘

tera_
    25. Srpanj 2019. 19:41

Martina1982

tera_

Martina1982

tera_

Martina1982

tera_

Cure, kako ste mi danas?

A joj 🙈…a kakva ti tem?

Da zbog pohladjenosti ti je bila niza…prosli.mjesec je bila 37- 36.9 i dan kad sam dobila pala na 36.6..tako je to kod mene..
    Ma nenadam se ovaj mjesec… Da danas cekam m bez majice

Vjerojatno da. Pa nisu. Evo jucer i danas blijede. Krenuo je i neki bijeli iscjedak..al onako oskudan. Mislim da mozda i bude nes od O ovaj ciklus. M se vraca sutra a onda svaki dan akcija..e pa da vidimo 🤷‍♀️

Drzim fige da uhvatis zeca 

Kbc St

tera_
    25. Srpanj 2019. 19:44

Ja sam pokupila neku virozu, preznojavanje i piskim na guzu, koma...samo mi je to sad trebalo

Kbc St

zvjezdica37
    25. Srpanj 2019. 20:06

tera_

Ja sam pokupila neku virozu, preznojavanje i piskim na guzu, koma…samo mi je to sad trebalo

tera_

Ja sam pokupila neku virozu, preznojavanje i piskim na guzu, koma…samo mi je to sad trebalo

Odmaraj i nemoj jesti jaku hranu.Ako sam dobro shbatila imas crijevnu virozu?
    Drz se wc a i polako...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.