Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • justagirl2201
    15. Siječanj 2020. 18:36

Koja pikčinaaaa Martinaa!! Drzim fige da ovaj hcg test izgleda i ovak nakon 2 tjedna 😊❤💪

15. Siječanj 2020. 18:37

ana.b.

Martina1982

Evo da vam pokazem moj pik i moj HCG test 🤣🤣🤣🤣….trudna sam…imaginarno 🤣🤣🤣🤣…eh kad bi tako ostalo i do 14 dana bilo bi odlicno. Svaki dan cu objaviti test i koji je dan testiranja. Cisto da imamo za usporedbu. Takoder cu nastaviti testirat i LH trakice jer me bas zanima usporedba. Sva sreca pa ih imam. 🤣🤣🤣. I btw. Cekam M u zasjedi za akciju 🙈

Baš lijepo vidjeti tako tamne crtice na testu iako su još nerealne 😂 ali držim 🤞🏼 pa da budu 😁

Da bas to. Sad sam imaginarno trudna 🤣🤣🤣🤣🤣...al bas mi je uzbudljivo to sada. Iako znam da cu se mozda i razocarat na kraju al ko ga sljivi. Jednon se zivi. Prezivit cu i to. Nit prvo a bogme ni zadnje razocarenje. 💪💪

Slee
    15. Siječanj 2020. 18:39

Justagirl i ja vidim! Ja sad kad gledam svoju onu prvu sjenu ni ne vidim je, a tad mi je bila najveca sjena ikad!
    Breskva, uzasno mi je zao zbog tebe, ne mogu ti opisati. Ja sam bila sigurna za tebe. Mozda da odes kod gon, neobicno da ti bas svaki put vise testova pokaze sjenu. Mozda stvarno dode do necega i onda tijelo taman odbaci zbog necega. Mozda je nesto banalno u pitanju. 
    Ja sam se prijavila u jesenske bebe, ali mi je tako neobicno bez vas! Dodite sto prije! Prvo sam htjela procekat s prijavom tamo, ali nekako sam htjela ici pozitivno od prve i odmah se prijaviti!
    Martina, navijam da tako ostane pozitivno! Sto se sve izdogadjalo ovaj mjesec, zasluzila si!

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

15. Siječanj 2020. 18:40

E da i da vam kazem. Bas imam bolove dolje. Sve je nekako napeto. Pulsira. Probada. Steze. Pa na tren pecne. I sve to prelazi i na leda i dolje na guzu i na zdjelicu. I ne znam kak bum se akcijala 🤦‍♀️ I jos uvijek imam smedi iscjedak. 🤔Ali nista nije na to reko ginic. Valjda bi sta reko da nije dobro. 

• justagirl2201
    15. Siječanj 2020. 19:36

Slee falis nam!! Ali uzivaj u svojim jesenskim bebama...zasluzujes to! A mi ti se uskoro pridruzujemo ❤
    Kinezić isto baca neku sjenicu ak vidite:
    https://ibb.co/cgdjnQv
    Uf ovo čekanje izluđuje...iako piskim i sve, ne znam zasto al imam osjecaj da ovo nije moj mj.

15. Siječanj 2020. 19:38

Justgirl rano je😂😂
    Martina 1982 bas drzim fige (ti si moja skoro generacija ipak😂😂)
    Ana b muz pije cink a ja sve ovo sto si navela za zene😂

• justagirl2201
    15. Siječanj 2020. 19:42

Marinalin znaaaam 😂 al zato ste vi tu da lovimo skupa i budemo lude i nestrpljive❤

• Ninuska
    15. Siječanj 2020. 20:15

Pozdrav 😊
    Ja sam nova tu, u iscekivanju pusica 😊
    Ima li koja od zena problem sa ne redovnim mjesecnicama. Imam dva menstrualna kalendara, jedan pokazuje da bih sutra trebala dobiti mjesecnice, a drugi tek u nedjelju. 
    Ja od simptoma nemam nista, osim iscjedaka, koji kako se susi ostavlja zuti trag na gacicama. I osjetljive grudi, ali ne bolne, a bolne grudi su mi glavni simptom nadolazeće mjesecnice. 
    Veliki pozdrav i veselim se nasem druzenje tu 👋

• justagirl2201
    15. Siječanj 2020. 20:19

Dobrodosla Ninuska!!! ❤ Pa ja ti isto imam neredovite M al po O znam kad trebam dobit...jel znas kad ti je bila O?

15. Siječanj 2020. 20:22

Ninuska dobro dosla jos brze otisla👍
    Ja nekad imam osjecaj citajuci vas da jedino ja imam tocnu M u minutu 
    Tocno na 28 dan😱😱
    Vama stvarno nekima su dugi ciklusi ili neznate kad ce doc😱

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.