Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Siječanj 2020. 14:27

justagirl2201

Crnerupe koji ti ono dpo? Malo sam se pogubila :/ al citala sam da bijeli iscjedak (kremasti, vise kao losion) moze biti znak trudnoce, jer se tako dolje sve cisti i stiti se od potencijalnih bakterija…i da je to cest znak rane T vec nakon zaceca…samo ne mora nuzno bit naravno…ako ga inace imas u pms-u, onda tesko razlucit, al ak ti je novo - onda je dobar znak!

Pa inace to nemam zato i pitam,a trebala bi dobit danas ili sutra,nema nekih znakova da ce ubrzo tak da sam zbunjena 😕

15. Siječanj 2020. 14:28

Slee

Beza 59,4 na 13 dpo. Je to premalo :(

Pa onih dana ti je ocito bila implantacija,napravi prekosutra opet i ako ce biti okej brojka,makar mislim da je ovo dobra obzirom na dane 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

• justagirl2201
    15. Siječanj 2020. 15:18

Tak je...meni je bila impl.11dpo...zato je beta na 14dpo bila 44...da se pravilno duplala bilo bi sve ok...al za taj ciklus i tu impl.je to bilo ok

• justagirl2201
    15. Siječanj 2020. 15:18

Tockica kada ces se testirati? Ja dolazim u napast a tek je 6 ili 7 dpo 😂

Nova19
    15. Siječanj 2020. 15:27

Breskva

Nova19,nije rano… ja sam citala di su cure imale cak na 5 dpo i ostale trudne normalno i sve.
    Ugl to je dobar znak za tebe 😉 po meni je to impl.

Breskva joj iz tvojih usta u božje uši 🤞🏻 Ja se nekako nadam jer mi je ta žilica bas pozitivni poticaj da bi se moglo nešto uloviti... grudi bole, puno bijelog iscjetka (više nego inače), probadanje u lijevom jajniku i tupa bol u trbuhu kao da ću dobiti (a to mi bude dan prije M, ne ovako rano)... vidjet ćemo, puškom u ponedjeljak ako ne dođe do tada...
    Slee čestitam !!!! Mislim da je to lijepa beta. Ponovi za 2 dana 👌👌

• justagirl2201
    15. Siječanj 2020. 15:34

Ja sam isto uzaaaaasno nestrpljiva i mislim da cu dns nakon posla da vidim oce se sta ukazat iako znam da je prerano!!! I da se impl.nije jos ni dogodila al eto...nemrem si pomoc...to je jace od mene...kad sam bila T isto sam piskila od 6 dpo sve do 14dpo...iako mi je impl.bila 11dpo svugdje se vidjela sjena pa se nadam da ce i sad....bas nam zelim svima kisu plusica ❤

Breskva
    15. Siječanj 2020. 15:37

Ja sam danas dobila,eto toliko o tome.
    Meni neide u glavu jer REALNO da ja kad usporedim i sa curama koje ostanu T imam iste crte i stalno sjene,cak su znale biti i tamnije od nekih koje su T i cak do te mjere da budu i roze i plave,a da ja svaki put dobim mengu. Meni to neide u glavu. Znate i same koliko slika sam stavila i vide se uvijek te crte i na kraju dobim mengu. Sjecam se prije 3 mjeseca cca imala sam 4 testa i svaki je bio pozitivan.Ja neznam sta da vise mislim. Dali su to bile kemij. Trudnoce ili sta ja znam.. eto nemogu vjerovat i nikad necu saznat.
    Bas sam razocarana u sve to i umorna od svega.
    Slee,drago mi je da si T zelim ti svu srecu,sad se opusti i uzivaj i da nas ne zaboravis❤️💋

LeLa2807
    15. Siječanj 2020. 15:50

Breskva

Ja sam danas dobila,eto toliko o tome.
    Meni neide u glavu jer REALNO da ja kad usporedim i sa curama koje ostanu T imam iste crte i stalno sjene,cak su znale biti i tamnije od nekih koje su T i cak do te mjere da budu i roze i plave,a da ja svaki put dobim mengu. Meni to neide u glavu. Znate i same koliko slika sam stavila i vide se uvijek te crte i na kraju dobim mengu. Sjecam se prije 3 mjeseca cca imala sam 4 testa i svaki je bio pozitivan.Ja neznam sta da vise mislim. Dali su to bile kemij. Trudnoce ili sta ja znam.. eto nemogu vjerovat i nikad necu saznat.
    Bas sam razocarana u sve to i umorna od svega.
    Slee,drago mi je da si T zelim ti svu srecu,sad se opusti i uzivaj i da nas ne zaboravis❤️💋

Vjeerujem da ti je teškoo, ali sam sigurna da ćemo sve dočekati svoj trenutak sreće. Meni kad je minus, samo kažem nema veze - ako to znači da kad bude plus će i T biti uredna onda potpisujem.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Anitor
    15. Siječanj 2020. 16:17

LeLa2807

Lilo23

LeLa2807

Lilo23

LeLa2807

Lilo23

Lela jesi me nasmijala ovo da je od poze haha 😂
    Neki dan je kod mene dosla kcer od kolegice trudna je i ima prekrasan trbuh a ja sam je ko budala pocela ispitivat sve zivo sve sta mi je palo na pamet zena dosla na wc a ja ju napala ko inspektor o simptomima o tome kak joj je sad pa kak joj je s mucninama znaci strasno i onda jos sta je najgore sam ju pitala jel joj smijem pipnut trbuh haha 😂 dobro da že mije opalila haha

Hahahhahaha, tako ti ja frendicu svaki mjesec ispitujem ista pitanja ee a kako si ti znala, kakve si simptome imala, kad si test radila. Nes ti sve to znam, ali opet volim cut.
    Jedino ona i zna da radimo na bebi nismo nikome rekli da nemam dodatno opterećenje sa pitanjima kad ce kad ce…
    U subotu idemo na djecji rodjendan mom kumcetu - prvi, a ja uzbudjena kao da idem ne znam gdje.. Kad ju nosim i hranim bas me napuni pozitivnom energijom..

Ja sam i svoju sestru ispitivala sve zivo pa jel s lh trakicama pratila ma sve sta mi je palo na pamet
    A necake kad god vidim poprave mi cijeli dan ma taman da mi je bio najgori dan oni me oraspoloze u sekundi 😁

Ja ne pratim trakicama jer nema smisla kad nismo skupa svaki dan… :(
    Ti si pocela pratit?
    Uzimas li jos st

ja noćurak ne smijem piti jer sam prije dvije godine operirala dojku i on povećava estrogen - time meni i nedaj Bože šansu da mi nešto opet nastane. Pijem vrkutu i folnu.
    Kad sam to prošle godine bila na kontroli našli su mi mali miom (manji od 1 cm) i tada je doktor rekao da je sa vanjske strane maternice i da ne bi trebao biti nikakav problem u trudnoći - e sad ne znam kakva je situacija trenutno, tako da ako ovaj mjesec ne bude + ionako planiram na kontrolu pa ću se detaljnije raspitati. U svakom slučaju mi je tada rekao samo da pratimo i da ne treba vaditi niti vidi problem za trudnoću samo nisam tad bila zagrižena za bebu pa nisam puno pitanja niti postavljala.

Znaci nocurak poveceva estrogen? Onda samim tim djeluje i na endometrij. Nisam ga do sad pila a s obzirom da zbog klomifen imam tanki endometrij mogla bi probati. Sad me zanima da li on moze sa vrkutom jer mi je ona pak dobra za cervikalnu sluz

Nova19
    15. Siječanj 2020. 16:24

Breskva žao mi je da je vještica stigla... ali jednom neće vjeruj mi! Vjerujem da te tvoja sreća uskoro čeka i da će doći baš kad  treba... neka ti M brzo prođe, hopsajte i volite se i neka se tvoj plusić što prije pokaže 🤞🏻💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.