Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    15. Siječanj 2020. 22:13

Anitor

crnerupe

Update: isla na tusiranje i uzasno mi se pisalo pa reko hajde kad ih imam na bacanje da napravim jedan…i ni 10min nakon toga…znaci na samom svjetlu se slabo vidi crtica,ali kad ju sklonim od svjetla ko da je u malo tamnijem prostoru,vidi se jasnije…e sad vec vam ju 5 minuta pokusavam slikati da vam pokazem,ali nema sanse to uslikati…znaci ili je sve gotovo,ili ima nesto sto se pokusava mozda zadrzati? Nemam pojma 🤨

Ja vjerujem i u snagu molitve. I molim da vec sutra ugledas plus bez trazenja sjene. Jos uz sve je danas sv. Stosija kojoj se molimo svi koji zele postati roditelji. Mozda je to dobar znak 😁

Moje kršteno ime <3

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Anitor
    15. Siječanj 2020. 22:17

LeLa2807

Anitor

crnerupe

Update: isla na tusiranje i uzasno mi se pisalo pa reko hajde kad ih imam na bacanje da napravim jedan…i ni 10min nakon toga…znaci na samom svjetlu se slabo vidi crtica,ali kad ju sklonim od svjetla ko da je u malo tamnijem prostoru,vidi se jasnije…e sad vec vam ju 5 minuta pokusavam slikati da vam pokazem,ali nema sanse to uslikati…znaci ili je sve gotovo,ili ima nesto sto se pokusava mozda zadrzati? Nemam pojma 🤨

Ja vjerujem i u snagu molitve. I molim da vec sutra ugledas plus bez trazenja sjene. Jos uz sve je danas sv. Stosija kojoj se molimo svi koji zele postati roditelji. Mozda je to dobar znak 😁

Moje kršteno ime &lt;3

Pa neka je sretan, najsretniji 😊

LeLa2807
    15. Siječanj 2020. 22:18

Anitor

LeLa2807

Anitor

crnerupe

Moje kršteno ime &amp;lt;3

Pa neka je sretan, najsretniji 😊

Hvala nek nam svima bude na radost <3

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Tonia♥️
    15. Siječanj 2020. 22:37

sanja0508

E cure moje da se i ja izjadam malo.
    Zove me kolegica sa posla, trudna je ima 45 godina.
    I sreca radi nje je velika, ali tuga koju osjetim je ogromna. Zbog sebe (znam da je sebicno) odmah sam se rasplakala, posvadala sa MM (hvala Bogu da je razuman pa me vise smirio nego se svadao samnom) i sada mi se place od svega.
    Kako nekim sve uspije tako lako, neplanski u tim godinama i sa stresnim zivotom. Dok ja nema sta ne mjerim, pazim se, umirem vise od okusa vrkute, u "najboljim sam godinama" i eto i dalje nista i nista.
    Mrzim ovaj osjecaj i fali mi ono vrijeme kada sam na neciju objavu trudnoce vristala od srece, a ne plakala od tuge.

Sanja0508 razumijem te u potpunosti. Ista sam takva. I onda sam ljuta na sebe jer ispadam ljubomorna i sebična a ne mogu si pomoć. Period od 2g našeg pokušavanja, u tih dvije godine nema tko oko mene nije ostao trudan, bilo da su htjeli ili nisu, radili na tome ili ne, svi su ostali trudni u treptaju oka... I onda postanem jadna jer osjećam da sam kažnjena radi neceg. Isto tako plačem mužu a on tiješi. Pa se sama sa sobom dogovorim da ne smijem biti takva i onda neko vrijeme držim u sebi i naravno puknem nakon određenog perioda. 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Mallla
    15. Siječanj 2020. 22:47

Opaaa crnerupe ima nade još.... Navijam ❤️
    Sanja0508 eee da mislim da svi manje više u nekom trenutku ponislimo isto "kako drugima ide tako lako, a nama ne". Naučili smo imati pojašnjenje za sve a nemamo ga. 
    Ja se moram pohvaliti da mi je stiglo 100 lh trakica, ovaj put zelenih pa me zanima kakvo će mi iskustvo biti s njima. 

url=https://lilypie.com]

sanja0508
    15. Siječanj 2020. 22:53

Hvala vam cure. Mrzim taj osjecaj srece i tuge u isto vrijeme. Docekati cemo valjda i mi taj dan. 
    MM i ja dogovorili da idemo skupa na kontrolu, tako da cu to pokusati sto prije provesti u realizaciju. 
    Crnerupe javljaj sutra, drzim fige. 😍

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Mallla
    15. Siječanj 2020. 23:03

E vidiš sanja skupa ćete na pregled, to je lijepo, ako ništa stvaramo ovako skupa jače veze i dijelimo dublju intimu s našim muževima. Pa ako će nam ovo biti najveći životni problemi neka budu, izaći ćemo jači iz ovog i držati naše male smotuljke. Jednom će ova borba biti iza nas a vodit ćemo neke nove borbe. 
    Duboko vjerujem da je ova godina naša! 

url=https://lilypie.com]

16. Siječanj 2020. 05:36

E pa drage moje mogu se ja truditi koliko hocu. Pikat se ici ljecnicima pit tabelete kad moj M sve hebe. Naime nakon 3 data hopsanja ja sam rekla ne da mi se vise. Odmor. A on nikako da obavi do kraja. Naime on ima problem sro se suzdrzava nekoliko puta i onda na kraju ne moze. Odmorili mi i ispricam ja njemu sta je bilo kod doktora reko potruditi ce se. Legli mi ja malo dala do znanja a on meni onak hladno nista od toga veceras. Sutra cemo. Ja reko al sutra ce biti kasno. Kaze on e hebiga ne. I zaspe. Ja sam zaspala poslje u suzama i sad mi se place. Toliko se trudim i sve za sta. I da bi stvar bila jos bolja ne znam koji mi je klinac imam temeraturi 38.5 i preznojavam se cijelu noci i boli me svaka koscica. Mislim da odustajen od svega. Ovo me dotuklo. Jel se mogu od tuge razboliti? Ma nisam od tuge povlacim neki kasalj vec 3 tjedna i vise. Valjda je ekaliralo sad. Odo na bolovanje. Nemrem ja to tako. 😢😢😢 i sad ujutro pokazem da imam temperaturu i cuje kako ripam i sve. I mislite da ce biti akcije. Naravno da ne. I sta da covjek kaze? Pa eto nemrem vise.

Anchyy
    16. Siječanj 2020. 05:59

..jutro cure moje.  Moj updejt nakon jucerasnjeg smeđeg iscjetka i crvene sjenice na testu iz Mullera.. a prekjucer plus na Clear Blue..
    ...ugl, sad sam se probudila, i pođela luđački krvarit, očito opet biokemijska...
    .....idemo u nove borbe, ne testiram se vise minimalno nakon 2 izostanka, i mislim slušat svoje tijelo i ne se oslanjat na trake..
    ...prvi puta kad sam prestala razmišljat o trudnoči, niti sam ju imala na pameti desilo se moje malo čudo, koje danas ima 4.5 godine ❤
    ...sve u svemu čestitam svima na plusičima, i neka bude kiša novih... a ja počinjem s meditacijom i hopsanjem u revijalnom tonu...
    ...pratim Vas i dalje, i javljam , naravno... pusaaaa ❤😘
    .......odem kavu kuhat

16. Siječanj 2020. 05:59

1. ODBROJAVANJE 2020 .
    Nemo ➕
    Zvjezdica37 - 12.1.2020 - 🤞
    Anchyy - 12.1.2020. - kasni 4 dana 🤞
    Brunoibrankica - 15.1.2020. - kasni 1 dan🤞
    Slee - 16.1.2020 - ➕
    Sanja0508 - 17.1.2020 - 1 dan🤞
    Tommyfame - 20.1.2020 - 4 dana🤞
    Anaid - 20.1.2020 - 4 dana 🤞
    Nova19 - 22.1.2020 - 8 dana🤞
    Mrvica2019 - 22.1. 2020. - 6 dana🤞 
    Tockicaaa - 23.1.2020 - 7 dana🤞
    Anitor - 25.1.2020 - 9 dana 🤞
    Vuky - 26.1.2020. - 10 dana🤞
    Lilo23 - 27.1.2020. - 11 dana🤞
    Lela2807 - 27.1.2020 - 11 dana 🤞
    Martina1982 - 29.1.2020 - 13 dana 🤞
    2. Odbrojavanje 2020.
    Tera - 3.2.2020. - 18 dana 🤞
    Marinalin - 3.2.2020. - 18 dana 🤞
    Mallla - 9.2.2020. - 24 dana🤞
    Breskva - 10.2.2020 - 25 dana 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.