Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    15. Siječanj 2020. 17:46

Mene donji dio leđa i dalje rastura i čak me sad već i cijele noge bole...(Ne stojim na poslu)
    I osjećam se baš slabašno (ne umorno, nego onako virozno slabašno - ali opet ne osjećam da sam bolesna, ne znam kako bi objasnila). Temp nisam mjerila, ali je sigurno malo viša nego uobičajeno, ali kako si ne pratim bazalnu temperaturu nema mi ni smisla sad mjeriti, kad nemam s čime usporediti.

Uglavnom, prerano je još za ikakve simptome - ali, nedam se i tješim "aha to je znak, ovo je znak" xD

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

LeLa2807
    15. Siječanj 2020. 17:51

LeLa2807

Lilo23Lela jesi me nasmijala ovo da je od poze haha 😂
    Neki dan je kod mene dosla kcer od kolegice trudna je i ima prekrasan trbuh a ja sam je ko budala pocela ispitivat sve zivo sve sta mi je palo na pamet zena dosla na wc a ja ju napala ko inspektor o simptomima o tome kak joj je sad pa kak joj je s mucninama znaci strasno i onda jos sta je najgore sam ju pitala jel joj smijem pipnut trbuh haha 😂 dobro da že mije opalila haha

Hahahhahaha, tako ti ja frendicu svaki mjesec ispitujem ista pitanja ee a kako si ti znala, kakve si simptome imala, kad si test radila. Nes ti sve to znam, ali opet volim cut.
    Jedino ona i zna da radimo na bebi nismo nikome rekli da nemam dodatno opterećenje sa pitanjima kad ce kad ce…
    U subotu idemo na djecji rodjendan mom kumcetu - prvi, a ja uzbudjena kao da idem ne znam gdje.. Kad ju nosim i hranim bas me napuni pozitivnom energijom..

Ja sam i svoju sestru ispitivala sve zivo pa jel s lh trakicama pratila ma sve sta mi je palo na pamet
    A necake kad god vidim poprave mi cijeli dan ma taman da mi je bio najgori dan oni me oraspoloze sekundi
    Sad si mi bas uljepsala dan 😁😁😁😁 odmah budem kupila i sljedeći ciklus krenula. Ovaj ciklus sam bila dobila 3 dobra folikula, ali endometrij mi je bio koma. Nakon ovulacije sam pocela piti i estrofem ali bi rade probala i prirodno prije probati. Tako da ne polazem nade u ovaj ciklus. Zeznuo me i endometrij a i prehlada koja vec 7 dana traje

Želim ti puno sreće i javljaj daljnji tijek :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Anitor
    15. Siječanj 2020. 17:57

LeLa2807

LeLa2807

Lilo23Lela jesi me nasmijala ovo da je od poze haha 😂
    Neki dan je kod mene dosla kcer od kolegice trudna je i ima prekrasan trbuh a ja sam je ko budala pocela ispitivat sve zivo sve sta mi je palo na pamet zena dosla na wc a ja ju napala ko inspektor o simptomima o tome kak joj je sad pa kak joj je s mucninama znaci strasno i onda jos sta je najgore sam ju pitala jel joj smijem pipnut trbuh haha 😂 dobro da že mije opalila haha

Hahahhahaha, tako ti ja frendicu svaki mjesec ispitujem ista pitanja ee a kako si ti znala, kakve si simptome imala, kad si test radila. Nes ti sve to znam, ali opet volim cut.
    Jedino ona i zna da radimo na bebi nismo nikome rekli da nemam dodatno opterećenje sa pitanjima kad ce kad ce…
    U subotu idemo na djecji rodjendan mom kumcetu - prvi, a ja uzbudjena kao da idem ne znam gdje.. Kad ju nosim i hranim bas me napuni pozitivnom energijom..

Ja sam i svoju sestru ispitivala sve zivo pa jel s lh trakicama pratila ma sve sta mi je palo na pamet
    A necake kad god vidim poprave mi cijeli dan ma taman da mi je bio najgori dan oni me oraspoloze sekundi
    Sad si mi bas uljepsala dan 😁😁😁😁 odmah budem kupila i sljedeći ciklus krenula. Ovaj ciklus sam bila dobila 3 dobra folikula, ali endometrij mi je bio koma. Nakon ovulacije sam pocela piti i estrofem ali bi rade probala i prirodno prije probati. Tako da ne polazem nade u ovaj ciklus. Zeznuo me i endometrij a i prehlada koja vec 7 dana traje

Želim ti puno sreće i javljaj daljnji tijek :)

Hvalaaa.  Naravno pratimo se :) 

Aneee
    15. Siječanj 2020. 18:23

Marinalin i breskva znači ne smijemo previše stvari miješati ali najbitnije je folna, jod, vitamin c i željezo 😅 i da moramo iz glave izbaciti stres 😂😂 i za muške kao što smo i ovdje pisali cink je dobar 😅 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    15. Siječanj 2020. 18:27

I naravno ja kao uvijek imam citavu apoteku doma i pored svega toga nađem ove tablete koje sam naručila još prije 4 mj ali ih nisam nikad uzela a na kraju u njima je sve ovo što sam nabrojala 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

15. Siječanj 2020. 18:28

Breskva a miskeca mu. Ne znam sta bi rekla za testove. Mozda imas nes u sebi sta detektira testic. Citala sam da moze reagirat na protein, krv i jos neke stvari u urinu. Tko ce ga znati 🤷‍♀️. Proc ce i dani M i krenut ces u lov na pik i uskoro dobiti ➕. ❤

• justagirl2201
    15. Siječanj 2020. 18:29

Točkice jesi piškila? Ja jesam i nekaa sjeeeeenina sjeneee bez boje...gotovo nemoguce uhvatit fotkom al eto mozd uspijete:
    https://ibb.co/Stm6nJS
    Nije kinez i 6 ili 7 dpo...luda zena 😂

Aneee
    15. Siječanj 2020. 18:30

justagirl2201

Točkice jesi piškila? Ja jesam i nekaa sjeeeeenina sjeneee bez boje…gotovo nemoguce uhvatit fotkom al eto mozd uspijete:
    https://ibb.co/Stm6nJS
    Nije kinez i 6 ili 7 dpo…luda zena 😂

Joj ja ništa još ne vidim a malo je i rano 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

15. Siječanj 2020. 18:31

Evo da vam pokazem moj pik i moj HCG test 🤣🤣🤣🤣....trudna sam...imaginarno 🤣🤣🤣🤣...eh kad bi tako ostalo i do 14 dana bilo bi odlicno. Svaki dan cu objaviti test i koji je dan testiranja. Cisto da imamo za usporedbu. Takoder cu nastaviti testirat i LH trakice jer me bas zanima usporedba. Sva sreca pa ih imam. 🤣🤣🤣. I btw. Cekam M u zasjedi za akciju 🙈

Aneee
    15. Siječanj 2020. 18:33

Martina1982

Evo da vam pokazem moj pik i moj HCG test 🤣🤣🤣🤣….trudna sam…imaginarno 🤣🤣🤣🤣…eh kad bi tako ostalo i do 14 dana bilo bi odlicno. Svaki dan cu objaviti test i koji je dan testiranja. Cisto da imamo za usporedbu. Takoder cu nastaviti testirat i LH trakice jer me bas zanima usporedba. Sva sreca pa ih imam. 🤣🤣🤣. I btw. Cekam M u zasjedi za akciju 🙈

Baš lijepo vidjeti tako tamne crtice na testu iako su još nerealne 😂 ali držim 🤞🏼 pa da budu 😁

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani