Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    15. Siječanj 2020. 17:51

LeLa2807

Lilo23Lela jesi me nasmijala ovo da je od poze haha 😂
    Neki dan je kod mene dosla kcer od kolegice trudna je i ima prekrasan trbuh a ja sam je ko budala pocela ispitivat sve zivo sve sta mi je palo na pamet zena dosla na wc a ja ju napala ko inspektor o simptomima o tome kak joj je sad pa kak joj je s mucninama znaci strasno i onda jos sta je najgore sam ju pitala jel joj smijem pipnut trbuh haha 😂 dobro da že mije opalila haha

Hahahhahaha, tako ti ja frendicu svaki mjesec ispitujem ista pitanja ee a kako si ti znala, kakve si simptome imala, kad si test radila. Nes ti sve to znam, ali opet volim cut.
    Jedino ona i zna da radimo na bebi nismo nikome rekli da nemam dodatno opterećenje sa pitanjima kad ce kad ce…
    U subotu idemo na djecji rodjendan mom kumcetu - prvi, a ja uzbudjena kao da idem ne znam gdje.. Kad ju nosim i hranim bas me napuni pozitivnom energijom..

Ja sam i svoju sestru ispitivala sve zivo pa jel s lh trakicama pratila ma sve sta mi je palo na pamet
    A necake kad god vidim poprave mi cijeli dan ma taman da mi je bio najgori dan oni me oraspoloze sekundi
    Sad si mi bas uljepsala dan 😁😁😁😁 odmah budem kupila i sljedeći ciklus krenula. Ovaj ciklus sam bila dobila 3 dobra folikula, ali endometrij mi je bio koma. Nakon ovulacije sam pocela piti i estrofem ali bi rade probala i prirodno prije probati. Tako da ne polazem nade u ovaj ciklus. Zeznuo me i endometrij a i prehlada koja vec 7 dana traje

Želim ti puno sreće i javljaj daljnji tijek :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Anitor
    15. Siječanj 2020. 17:57

LeLa2807

LeLa2807

Lilo23Lela jesi me nasmijala ovo da je od poze haha 😂
    Neki dan je kod mene dosla kcer od kolegice trudna je i ima prekrasan trbuh a ja sam je ko budala pocela ispitivat sve zivo sve sta mi je palo na pamet zena dosla na wc a ja ju napala ko inspektor o simptomima o tome kak joj je sad pa kak joj je s mucninama znaci strasno i onda jos sta je najgore sam ju pitala jel joj smijem pipnut trbuh haha 😂 dobro da že mije opalila haha

Hahahhahaha, tako ti ja frendicu svaki mjesec ispitujem ista pitanja ee a kako si ti znala, kakve si simptome imala, kad si test radila. Nes ti sve to znam, ali opet volim cut.
    Jedino ona i zna da radimo na bebi nismo nikome rekli da nemam dodatno opterećenje sa pitanjima kad ce kad ce…
    U subotu idemo na djecji rodjendan mom kumcetu - prvi, a ja uzbudjena kao da idem ne znam gdje.. Kad ju nosim i hranim bas me napuni pozitivnom energijom..

Ja sam i svoju sestru ispitivala sve zivo pa jel s lh trakicama pratila ma sve sta mi je palo na pamet
    A necake kad god vidim poprave mi cijeli dan ma taman da mi je bio najgori dan oni me oraspoloze sekundi
    Sad si mi bas uljepsala dan 😁😁😁😁 odmah budem kupila i sljedeći ciklus krenula. Ovaj ciklus sam bila dobila 3 dobra folikula, ali endometrij mi je bio koma. Nakon ovulacije sam pocela piti i estrofem ali bi rade probala i prirodno prije probati. Tako da ne polazem nade u ovaj ciklus. Zeznuo me i endometrij a i prehlada koja vec 7 dana traje

Želim ti puno sreće i javljaj daljnji tijek :)

Hvalaaa.  Naravno pratimo se :) 

Aneee
    15. Siječanj 2020. 18:23

Marinalin i breskva znači ne smijemo previše stvari miješati ali najbitnije je folna, jod, vitamin c i željezo 😅 i da moramo iz glave izbaciti stres 😂😂 i za muške kao što smo i ovdje pisali cink je dobar 😅 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    15. Siječanj 2020. 18:27

I naravno ja kao uvijek imam citavu apoteku doma i pored svega toga nađem ove tablete koje sam naručila još prije 4 mj ali ih nisam nikad uzela a na kraju u njima je sve ovo što sam nabrojala 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

15. Siječanj 2020. 18:28

Breskva a miskeca mu. Ne znam sta bi rekla za testove. Mozda imas nes u sebi sta detektira testic. Citala sam da moze reagirat na protein, krv i jos neke stvari u urinu. Tko ce ga znati 🤷‍♀️. Proc ce i dani M i krenut ces u lov na pik i uskoro dobiti ➕. ❤

• justagirl2201
    15. Siječanj 2020. 18:29

Točkice jesi piškila? Ja jesam i nekaa sjeeeeenina sjeneee bez boje...gotovo nemoguce uhvatit fotkom al eto mozd uspijete:
    https://ibb.co/Stm6nJS
    Nije kinez i 6 ili 7 dpo...luda zena 😂

Aneee
    15. Siječanj 2020. 18:30

justagirl2201

Točkice jesi piškila? Ja jesam i nekaa sjeeeeenina sjeneee bez boje…gotovo nemoguce uhvatit fotkom al eto mozd uspijete:
    Nije kinez i 6 ili 7 dpo…luda zena 😂

Joj ja ništa još ne vidim a malo je i rano 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

15. Siječanj 2020. 18:31

Evo da vam pokazem moj pik i moj HCG test 🤣🤣🤣🤣....trudna sam...imaginarno 🤣🤣🤣🤣...eh kad bi tako ostalo i do 14 dana bilo bi odlicno. Svaki dan cu objaviti test i koji je dan testiranja. Cisto da imamo za usporedbu. Takoder cu nastaviti testirat i LH trakice jer me bas zanima usporedba. Sva sreca pa ih imam. 🤣🤣🤣. I btw. Cekam M u zasjedi za akciju 🙈

Aneee
    15. Siječanj 2020. 18:33

Martina1982

Evo da vam pokazem moj pik i moj HCG test 🤣🤣🤣🤣….trudna sam…imaginarno 🤣🤣🤣🤣…eh kad bi tako ostalo i do 14 dana bilo bi odlicno. Svaki dan cu objaviti test i koji je dan testiranja. Cisto da imamo za usporedbu. Takoder cu nastaviti testirat i LH trakice jer me bas zanima usporedba. Sva sreca pa ih imam. 🤣🤣🤣. I btw. Cekam M u zasjedi za akciju 🙈

Baš lijepo vidjeti tako tamne crtice na testu iako su još nerealne 😂 ali držim 🤞🏼 pa da budu 😁

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

15. Siječanj 2020. 18:33

justagirl2201

Točkice jesi piškila? Ja jesam i nekaa sjeeeeenina sjeneee bez boje…gotovo nemoguce uhvatit fotkom al eto mozd uspijete:
    Nije kinez i 6 ili 7 dpo…luda zena 😂

Ko da vidim neku sjenu sjene ali se moram dobro napeti. Svakako cemo da krene tamniti 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.