Dobrodosla Ninuska!!! ❤ Pa ja ti isto imam neredovite M al po O znam kad trebam dobit…jel znas kad ti je bila O?
Imam strah da me je mozda cak ovaj mjesec i preskovili, nisam je mogla prepoznati po bočnim jajnicima i iscjedku, a nisam je ni trakicama pratila 🧐
Točkice smeđarenje je najčešće znak niskog progesterona, e sad jel ti to ili nešto treće ne možemo znati prije pretraga!
Martina1982 znamo što radiš večeras 😂😂 go girl.
Justagirl2201 mislim da je 7 i 8 dpo idealan za vadit progesteron jer npr. 14+7=21 u idealnom ciklusu al ako ti je O bila 21dc onda je plus 7 jednako 28dc kao dan za vadit progesteron.
Breskva svjedoci smo tvojih crta. Nego jesi kad probala napravit test prije Ovulacije, čisto kao provjera što je s tim HCG om kod tebe. Evo jabte razumijem mi ciljamo već godinu ipo a ništa se ne događa kao da pucamo u prazno, ne mogu razumjeti zašto nekom ide kao od šale a nekom nikako.
url=https://lilypie.com]
Ninuška dobrodošla. Ja imam redovne ali nepravilne cikluse, mogu jedino pratit ovulaciju pa po njoj kad ću dobiti.
Justagirl2201 moram ti reći da ti kinezi koje imaš meni su se pokazali odlični nikad ni sjene ni blizu pa ja vjerujem da bi to moglo bit to.
Slee čestitam i uživaj u jesenskim bebama pa nam se javi koji put 😘
Kod mene 8dc a ja kod brisanja imam još crvenkast iscjedak. Sad kad sam tu čitala da noćurak povećava estrogen, možda su ti moji simptomi čudni samo estrogen.
url=https://lilypie.com]
E cure moje da se i ja izjadam malo.
Zove me kolegica sa posla, trudna je ima 45 godina.
I sreca radi nje je velika, ali tuga koju osjetim je ogromna. Zbog sebe (znam da je sebicno) odmah sam se rasplakala, posvadala sa MM (hvala Bogu da je razuman pa me vise smirio nego se svadao samnom) i sada mi se place od svega.
Kako nekim sve uspije tako lako, neplanski u tim godinama i sa stresnim zivotom. Dok ja nema sta ne mjerim, pazim se, umirem vise od okusa vrkute, u "najboljim sam godinama" i eto i dalje nista i nista.
Mrzim ovaj osjecaj i fali mi ono vrijeme kada sam na neciju objavu trudnoce vristala od srece, a ne plakala od tuge.
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Ali cekaj mozda je ona u tim godinama isla na umjetnu?mucila se i patila da bi zatrudnila!
Neznas cjelu pozadinu iza toga a mozda nece ni da kaze .
Al bas da je iz vedra neba ostala trudna hm.
Ali cekaj mozda je ona u tim godinama isla na umjetnu?mucila se i patila da bi zatrudnila!
Neznas cjelu pozadinu iza toga a mozda nece ni da kaze .
Al bas da je iz vedra neba ostala trudna hm.
Ma kako ne bi znala cijelu pozadinu, svaki dan provodimo skupa 😋 nije isla na umjetnu, dogodilo se odjednom. I ona je šokirana. Jer ima vec cetvero klinaca. U razmaku od 10 do 14. I taman je pricala da napokon ima vremena za sebe jer su oni veliki. I eto samo tako odjednom.
Neka beba sto vise, bas sam sretna. Samo bi htjela da bar svima nama ovdje bude tako lako kao i njima
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Update: isla na tusiranje i uzasno mi se pisalo pa reko hajde kad ih imam na bacanje da napravim jedan...i ni 10min nakon toga...znaci na samom svjetlu se slabo vidi crtica,ali kad ju sklonim od svjetla ko da je u malo tamnijem prostoru,vidi se jasnije...e sad vec vam ju 5 minuta pokusavam slikati da vam pokazem,ali nema sanse to uslikati...znaci ili je sve gotovo,ili ima nesto sto se pokusava mozda zadrzati? Nemam pojma 🤨
Update: isla na tusiranje i uzasno mi se pisalo pa reko hajde kad ih imam na bacanje da napravim jedan…i ni 10min nakon toga…znaci na samom svjetlu se slabo vidi crtica,ali kad ju sklonim od svjetla ko da je u malo tamnijem prostoru,vidi se jasnije…e sad vec vam ju 5 minuta pokusavam slikati da vam pokazem,ali nema sanse to uslikati…znaci ili je sve gotovo,ili ima nesto sto se pokusava mozda zadrzati? Nemam pojma 🤨
Ajme javljaj!!! Drzim fige iz sveg srca!!!
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Update: isla na tusiranje i uzasno mi se pisalo pa reko hajde kad ih imam na bacanje da napravim jedan…i ni 10min nakon toga…znaci na samom svjetlu se slabo vidi crtica,ali kad ju sklonim od svjetla ko da je u malo tamnijem prostoru,vidi se jasnije…e sad vec vam ju 5 minuta pokusavam slikati da vam pokazem,ali nema sanse to uslikati…znaci ili je sve gotovo,ili ima nesto sto se pokusava mozda zadrzati? Nemam pojma 🤨
Ja vjerujem i u snagu molitve. I molim da vec sutra ugledas plus bez trazenja sjene. Jos uz sve je danas sv. Stosija kojoj se molimo svi koji zele postati roditelji. Mozda je to dobar znak 😁
I naravno sve ostale. Da te skupimo snagu i strpljenje dok se ne pokaze +
Sortiraj odgovore
Najstariji