Martina nemoj pričaj s njim pokaži mu ovu sliku
Možda ga to malo baci na razmišljanje. Jučer kad sam ja to pročitala i prevela suprugu oboje smo tom činjenicom bili šokirani. Uvijek misliš a ima vremena. Ali godina je duga ali prilika malo...tako da se trebamo malo u glavi opustiti i morate pričati sa suprugom o svojim problemima i kočnicama u glavi, ja ne mogu da svom suprugu nešto ne kažem ili precutim, ja bih pukla ko kokica kad bi morala nešto da mu precutim. I vjeruj mi meni je puno lakše kad zajedno pričamo o tome ili kad zajedno čekamo na test šta će se pokazati dali je O ili nije. Jer ti kad sve sama u sebi nosiš to ti je samo veći teret...I naravno da je još teže za tebe, a on će zaspati bez problema jer on ne zna kako je to teško
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ja jutros rano radila test i nema nikakve crtice,izgleda da je mozda bila neka cista il nesto cim je bila crtica i kasni...😔
MalaD ja mislim da ti je O! Ne vidim ništa na prve tri slike... mislim da bi trebali akcijati i neka je sa srećom!!
Martina znam kako se osjećaš! Imali smo i mi takve faze “umoran sam, puno sam radio, ne ide to samo tako, budemo malo kasnije (naravno nije ništa bilo kasnije)” i onda sam shvatila da ni ja ne želim tako dijete “na silu” (mislim da je bilo akcije ne bi rekla ne hahaha)... svaki put kada smo se ulovili “na silu” dobila M točnu u danu... svaki put kada bi se “opustila” ja ostala trudna... ali do tog “opuštanja” mi je baš morao doći neki klik... znam tu tvoju frustraciju i ljutnju i tada bi razmišljala “ma zašto se ja uopće trudim?!” Ili bi njemu rekla “ako hoćeš dijete to je sada” ili “da želiš stvarno drugo dijete ne bi se ovako ponašao”!
Ali čitajući tu na forumu sam vidjela da i druge cure imaju taj “problem”, da je muškima to jako veliki pritisak i da ih to “pravljenje bebe” jako frustrira i štopa...
ja dalje uzela trakice, pratim njih i svoje tijelo... i kada dođe O ne kažem mu nego ga navučem na keks bez pritiska... pa možda tako upali... svakako nam je lakše i bolje oboji...
Drži se draga, hvala Bogu pa postoji idući ciklus... pričajte puno i reci mu sve kako se osjećaš... Nadam se i vjerujem da će ti sreća uskoro pokucati na vrata 💕
Meni je dns 7 ili 8dpo...ovo je od jutros:
https://ibb.co/YpfY4Qw
Nesto laaaaagano se vidi uživo...ne znam vidite li vi al smatram ovo neg. Vidjet cemo za par dana.
Jucer nisam imala uopce iscj.a evo sad se vratio opet bas obilno i kremasto...sise nekak manje bole isto...ko ce ga znat 😑
E Lilo3 točnobti je svaka na mjestu! Oni napravili, možeš mislit kako su se namučili!
Ja opet kažem svog sam M doslovno prisilila na djete a sad mu nije žao i neda reć da sam ga prisilila a jesam. U nekom tremutku života smo akcijali ljuti ja jer on neće ili ne može završit, on jer mu ja žugam i akcijam preko volje…. Al cilj je postignut. Čak ga potjerala na spermiogram uz svakodnevne svađe…. Tek kad je vidio da to sve mene jako muči pristao je na moju igru. Ja se nadam da će njima svima brzo doć do glave!
Pa da kuzis nit se trude nit se zamaraju s tim kad bude bude i onda kad dode dijete to je tata pravio. Ma pravili su oni vraga a mi gubimo zdrav razum pa forumi pa pazi na prehranu jedi zdravo pij vitamine svako malo kod ginekologa pa trakice svaki mjesec iscekivanja i razocaranhe ako nema plusa. Strasno je to jebe lud zbunjenog
Lilo koliko imaš godina i koliko pokusavate? Oprosti mi, mozda si negdje vec napisala, mozda cak meni negdje odgovorila, ali sam se pogubila.
22 godine imam u 4 mj 23 a dragi ima 34,a pokusavamo od 5mj prosle godine i nikad nikakva ni sjena na testu ni nista do sad nije bilo zato sam rekla od ove gpdine da cu krenut s trakicama sa nocurkom i vrkutom. Folacin pijem vec 2 mj. Ginekologica kaze da je sve uredu papa uredan ona koliko vidi sve je dobro na svakom pregledu i rekla je da ako do 6 mj ne bude nista da cemo onda radit daljnje preglede i sve ostalo
Ja imam 26 (uskoro 27 - ali ne dodajem dok ne navršim :D), on 32. Ja sam inače hipohondar i meni je na ginekološkom bilo sve ok, papa uredna i onda mi jedna dr. usputno kaže kao pa ako je papa uredna ne znači da nemam bubam klamidiju ureoplazmu itd, a ja ono wtf? zašto me niste testirali jer čitam da su sve te bakterije i virusni jako opasni u ranoj trudnoći. Ugl, ne očekujem M 27/28, ako dobijem idem PRVO na sva bakteriološka testiranja i briseve za HPV, mokraću i krv za sva ta *ranja i onda ću se bacit na posao dalje.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ja imam 26 (uskoro 27 - ali ne dodajem dok ne navršim :D), on 32. Ja sam inače hipohondar i meni je na ginekološkom bilo sve ok, papa uredna i onda mi jedna dr. usputno kaže kao pa ako je papa uredna ne znači da nemam bubam klamidiju ureoplazmu itd, a ja ono wtf? zašto me niste testirali jer čitam da su sve te bakterije i virusni jako opasni u ranoj trudnoći. Ugl, ne očekujem M 27/28, ako dobijem idem PRVO na sva bakteriološka testiranja i briseve za HPV, mokraću i krv za sva ta *ranja i onda ću se bacit na posao dalje.
Ja moram krajem 2 mj kod ginekologice tako mi je rekla da dodem pa cemo vidjet sta dalje i kako ce ona odluciti jer mi je stvarno dobra ginekologica na sva pitanja lijepo odgovori i bas je super objasni mi sve sta me zanima tako da ja njoj dosta vjerujem
To je najvažnije da si zadovoljna. Ja nisam baš zadovoljna pa ću morati tražiti dalje. Ako sam dobro povezala ti isto ne trebaš dobiti 27? O ti je bila u ponedjeljak? Imaš li kakve simptome?
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Evo ovdje se mozda bolje vidi...zumirala sam...neka UZASNO slaba sjenina sjene:
https://ibb.co/5n3rjX5
Ne polazem nade...kak bude bude! Kad je suđeno, bit će :)
Točkica to bi mogao bit dobar znak! Drzim fige za + !!! 😊
Drage cure,bome ste se raspisale...
Martina nemoj biti tuzna i razocarana, vjerujem da ti je tesko ali nemas nista od toga da se zbog sveg tog stresa i plakanja jos i razbolis!
Jako mi je zao sto pored tolikog truda i borbe jos vodis dodatnu "borbu"i sa suprugom koji ocito nije shvatio ozbiljnost situacije!
Vidim da ima jos cura koje spominju slicno,i nadam se od srca da ce sve doci na svoje cim prije i da ce se muski uozbiljiti,jer kako se opustiti i uzivati u planiranju bebice ako se morate nositi sa muzevima koji se ponasaju kao derista!
Ne zelim da sad bude da se hvalim ili nesto slicno,ali moj je suprug divan po tom pitanju!
Otvoreno razgovaramo o svemu i nemamo tajni,zna kakve vitamine pijem,zna da pisam trakice,odradio je spermiogram bez rijeci kad sam mu rekla da bi mozda bilo dobro da i on vidi na cemu je i ogromna mi je podrska jer na kraju krajeva imamo isti cilj-bebu😊
Da se samo njega pitalo,i prije nego sto smo se vjencali poceli bi raditi na bebici,ali evo,ja sam htjela cekati da sve ide po redu i sad nemate pojma koliko se kajem!
Neki dan sam mu u svom usranom raspolozenju pocela kukati da ocito ja imam neki problem,jer njegov spermiogram je savrsen,na to me odmah prekinuo i rekao da to nije samo moj problem nego nas i da smo zajedno u ovome!
Zna se i nama dogoditi da nam se uopce ne da seksati jer smo umorni i zato sto to ne zelimo samo obavljati kao da je neki posao,taj dan se onda ni ne forsiramo jer mislim da i to nema smisla!
Dogodilo se i nama 2-3 puta da nije mogao svrsiti i razumijem,nisam se naljutila,nisam plakala,nisam bila tuzna...nisu ni oni roboti i koliko god mi mislili da je to njima dvije minute posla stvari su ipak kompliciranije od toga!
Razgovarali smo i o MPO ako nam prirodno ne uspije,pricala sam mu o tome kako ide postupak,o silnim pretragama,injekcijama,hormonima,bolovima,simptomima,prepricala iskustva par cura koje iza sebe imaju hrpu neuspjelih postupaka i on je rekao ako prirodno ne bude islo,da mozemo pokusati MPO 1,2,ili 3 postupka kad/ako ja to budem htjela i da on nece forsirati nista jer shvaca koliko je to sve tesko,bolno pa cak i opasno!
On ce biti divan otac jer zna s klincima i svi ga obozavaju a ja cu dati sve od sebe da mu ispunim tu zelju,ali meni je lako jer je on razuman i podrzava me u svemu!
Justagirl, opet vidim neku jaaako blijedu sjenicu sjene.
Drzim 🤞🏻 da to uskoro postane plus!
E da, ja sam jucer na 8dpo imala svijetlosmeđi iscjedak cijeli dan pomalo i onda navecer je krenuo neki zuti i danas mi je iscjedak žut kao da sam žutom bojicom presla po gacama. Eto to je nesta novo kod mene sad, nisam to imala nikad. Ne smrdi, ne boli i ne pecka, mislim da nebi trebala biti nikakva upala. I lagano me probada u maternici al laagano, nista jako..
Meni miriši na dobro :D :D
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Ja moram krajem 2 mj kod ginekologice tako mi je rekla da dodem pa cemo vidjet sta dalje i kako ce ona odluciti jer mi je stvarno dobra ginekologica na sva pitanja lijepo odgovori i bas je super objasni mi sve sta me zanima tako da ja njoj dosta vjerujem
To je najvažnije da si zadovoljna. Ja nisam baš zadovoljna pa ću morati tražiti dalje. Ako sam dobro povezala ti isto ne trebaš dobiti 27? O ti je bila u ponedjeljak? Imaš li kakve simptome?
U utorak je bila ovulacija. I da isto bi 27 po aplikaciji trebala dobit a vecinom je aplikacija uvijek tocno pokazala mozda dan kasnije al vecinom mi dode kak pise u aplikaciji. Nemam jos nista jucer sam povratila jednom ne znam zasto al mislim da nema veze sa simptomima mozda neka viroza 🤷♀️
Uglavnom test mislim radit tek kad mi zakasni ako uspijem izdrzat da ne radim ranije haha
Ja mislim da je meni bila pon jer me tad probadao jajnik, nisam radila trakice pa su to sve moja nagađanja, ali sam nekako poprilično sigurna. Kad mi desni jajnik ovulira to osjetim, a kad lijevi to nikad. Mene i dalje donji dio leđa kolje, rekla sam mu da mijenjamo pozu sad za vikend da se oporavim malo hahaha, a vraćamo se ako nedaj bože dođe M opet na ovu staru jer je navodno najbolja za raditi bebu iako ju i ja obožavam. Dakle leđa k o m a hahaha, osjetim da nešto iz mene curka, ali ništa dramatično tu i tamo neki grčić u lijevom pa desnom, ali to jer baš osluškujem, a da nisam fokusirana ne bi ni zamijetila haha. Cicke iste....Ja razmišljam 26 u nedjelju napraviti mada slažem se da je pametnije sačekati da dođe.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji