Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    15. Siječanj 2020. 16:26

Anitor

LeLa2807

Lilo23

LeLa2807

Lilo23

LeLa2807

Lilo23

Lela jesi me nasmijala ovo da je od poze haha 😂
    Neki dan je kod mene dosla kcer od kolegice trudna je i ima prekrasan trbuh a ja sam je ko budala pocela ispitivat sve zivo sve sta mi je palo na pamet zena dosla na wc a ja ju napala ko inspektor o simptomima o tome kak joj je sad pa kak joj je s mucninama znaci strasno i onda jos sta je najgore sam ju pitala jel joj smijem pipnut trbuh haha 😂 dobro da že mije opalila haha

Hahahhahaha, tako ti ja frendicu svaki mjesec ispitujem ista pitanja ee a kako si ti znala, kakve si simptome imala, kad si test radila. Nes ti sve to znam, ali opet volim cut.
    Jedino ona i zna da radimo na bebi nismo nikome rekli da nemam dodatno opterećenje sa pitanjima kad ce kad ce…
    U subotu idemo na djecji rodjendan mom kumcetu - prvi, a ja uzbudjena kao da idem ne znam gdje.. Kad ju nosim i hranim bas me napuni pozitivnom energijom..

Ja sam i svoju sestru ispitivala sve zivo pa jel s lh trakicama pratila ma sve sta mi je palo na pamet
    A necake kad god vidim poprave mi cijeli dan ma taman da mi je bio najgori dan oni me oraspoloze u sekundi 😁

Ja ne pratim trakicama jer nema smisla kad nismo skupa svaki dan… :(
    Ti si pocela pratit?
    Uzimas li jos st

ja noćurak ne smijem piti jer sam prije dvije godine operirala dojku i on povećava estrogen - time meni i nedaj Bože šansu da mi nešto opet nastane. Pijem vrkutu i folnu.
    Kad sam to prošle godine bila na kontroli našli su mi mali miom (manji od 1 cm) i tada je doktor rekao da je sa vanjske strane maternice i da ne bi trebao biti nikakav problem u trudnoći - e sad ne znam kakva je situacija trenutno, tako da ako ovaj mjesec ne bude + ionako planiram na kontrolu pa ću se detaljnije raspitati. U svakom slučaju mi je tada rekao samo da pratimo i da ne treba vaditi niti vidi problem za trudnoću samo nisam tad bila zagrižena za bebu pa nisam puno pitanja niti postavljala.

Znaci nocurak poveceva estrogen? Onda samim tim djeluje i na endometrij. Nisam ga do sad pila a s obzirom da zbog klomifen imam tanki endometrij mogla bi probati. Sad me zanima da li on moze sa vrkutom jer mi je ona pak dobra za cervikalnu sluz

Dada noćurak ga povećava :) pa vidim na forumu da ga žene piju u kombinaciji :) sretnoo :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• justagirl2201
    15. Siječanj 2020. 16:38

Breskva zao mi je :( ali meni to isto nije jasno! Bila sam uvjerena za tebe i bas su se vidjele sjene i jasne crte kasnije!! Jel ti jako ide M? Da nije impl.ili hematom? Zbilja mi nije jasno i kuzim da te to frustira...i ja stalno neke sjene i uvijek M dode tak da vise ne polazem nade ...mislim znam da bi bilo najpametnije cekat da bas kasni al ja sam prenestrpljiva i uvijek cu lovit sjene...i onda je razocaranje vece znam...al ne mozemo si pomoc...glavu gore, ugledat ces i ti svoj plus...mozda je stvarno biokemijska...a onda mozda i bolje da nije uspjelo jer to ipak propada s razlogom (los spermij, genetska greska, kromosomska itd.) Budi hrabra i ustrajna i bit ce sve dobro! 😚

• Anitor
    15. Siječanj 2020. 16:46

LeLa2807

Anitor

LeLa2807

Lilo23

LeLa2807

Lilo23

LeLa2807

Lilo23

Lela jesi me nasmijala ovo da je od poze haha 😂
    Neki dan je kod mene dosla kcer od kolegice trudna je i ima prekrasan trbuh a ja sam je ko budala pocela ispitivat sve zivo sve sta mi je palo na pamet zena dosla na wc a ja ju napala ko inspektor o simptomima o tome kak joj je sad pa kak joj je s mucninama znaci strasno i onda jos sta je najgore sam ju pitala jel joj smijem pipnut trbuh haha 😂 dobro da že mije opalila haha

Hahahhahaha, tako ti ja frendicu svaki mjesec ispitujem ista pitanja ee a kako si ti znala, kakve si simptome imala, kad si test radila. Nes ti sve to znam, ali opet volim cut.
    Jedino ona i zna da radimo na bebi nismo nikome rekli da nemam dodatno opterećenje sa pitanjima kad ce kad ce…
    U subotu idemo na djecji rodjendan mom kumcetu - prvi, a ja uzbudjena kao da idem ne znam gdje.. Kad ju nosim i hranim bas me napuni pozitivnom energijom..

Ja sam i svoju sestru ispitivala sve zivo pa jel s lh trakicama pratila ma sve sta mi je palo na pamet
    A necake kad god vidim poprave mi cijeli dan ma taman da mi je bio najgori dan oni me oraspoloze u sekundi 😁

Ti si pocela pratit?
    Uzimas li jos st

ja noćurak ne smijem piti jer sam prije dvije godine operirala dojku i on povećava estrogen - time meni i nedaj Bože šansu da mi nešto opet nastane. Pijem vrkutu i folnu.
    Kad sam to prošle godine bila na kontroli našli su mi mali miom (manji od 1 cm) i tada je doktor rekao da je sa vanjske strane maternice i da ne bi trebao biti nikakav problem u trudnoći - e sad ne znam kakva je situacija trenutno, tako da ako ovaj mjesec ne bude + ionako planiram na kontrolu pa ću se detaljnije raspitati. U svakom slučaju mi je tada rekao samo da pratimo i da ne treba vaditi niti vidi problem za trudnoću samo nisam tad bila zagrižena za bebu pa nisam puno pitanja niti postavljala.

Dada noćurak ga povećava :) pa vidim na forumu da ga žene piju u kombinaciji :) sretnoo :)

Sad si mi bas uljepsala dan 😁😁😁😁 odmah budem kupila i sljedeći ciklus krenula.  Ovaj ciklus sam bila dobila 3 dobra folikula, ali endometrij mi je bio koma. Nakon ovulacije sam pocela piti i estrofem ali bi rade probala i prirodno prije probati. Tako da ne polazem nade u ovaj ciklus. Zeznuo me i endometrij a i prehlada koja vec 7 dana traje

Breskva
    15. Siječanj 2020. 17:05

Ujutro sam opet jurila na posao i nisam ni piskila test ni nista jer nebi stigla i sad mi je drago,i imala sam iscjedak gusti bijeli kremasti sa najmanjom crvenom tockicom. I tu mi je vec bilo sumnjivo.. i nakon par sati idem piskit i vidim crvenu sluz i to je to,znala sam da je stigla... i sad je sve onako kako izgleda prvi dan. I da temp mi je pala tako da idemo OPET isponova sve, aaaa nemogu vjerovat.
    Nisam cak ni tuzna koliko sam razocarana.
    Proci ce me,to je samo danas,ovaj ciklus cu se potrudit vise,sad i ne pusim i ne pijem kavu,i pijem onaj sirup sto sam si uzela i nadam se da ce upalit.
    Sad odbrojavam sa vama,neka je sa srecom svima!! 🥰
    Martina mozes me pisat za 10.2

Aneee
    15. Siječanj 2020. 17:16

Meni 26dc i jos ništa od O na kraju 😅
    Danas sam toliko klipova na yt gledala od ginekologica šta pomaže trudnocama itd. 😅 potpuno poludila 🙈

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

15. Siječanj 2020. 17:26

I ana b sta pomaze za trudnocu😂😂😂

Breskva
    15. Siječanj 2020. 17:27

I sta kazu snimke,ima li sta pametno? 😅

LeLa2807
    15. Siječanj 2020. 17:40

Breskva

Ujutro sam opet jurila na posao i nisam ni piskila test ni nista jer nebi stigla i sad mi je drago,i imala sam iscjedak gusti bijeli kremasti sa najmanjom crvenom tockicom. I tu mi je vec bilo sumnjivo.. i nakon par sati idem piskit i vidim crvenu sluz i to je to,znala sam da je stigla… i sad je sve onako kako izgleda prvi dan. I da temp mi je pala tako da idemo OPET isponova sve, aaaa nemogu vjerovat.
    Nisam cak ni tuzna koliko sam razocarana.
    Proci ce me,to je samo danas,ovaj ciklus cu se potrudit vise,sad i ne pusim i ne pijem kavu,i pijem onaj sirup sto sam si uzela i nadam se da ce upalit.
    Sad odbrojavam sa vama,neka je sa srecom svima!! 🥰
    Martina mozes me pisat za 10.2

Bravo, to je duh. Ja pušim, ali sam si rekla - ako ne bude u ovom ciklusu prestajem i sa pušenjem i kofeinom. Piješ li folnu i vrkutu?

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

LeLa2807
    15. Siječanj 2020. 17:43

Lilo23Lela jesi me nasmijala ovo da je od poze haha 😂

Ti si pocela pratit?
    Uzimas li jos st

Sad si mi bas uljepsala dan 😁😁😁😁 odmah budem kupila i sljedeći ciklus krenula. Ovaj ciklus sam bila dobila 3 dobra folikula, ali endometrij mi je bio koma. Nakon ovulacije sam pocela piti i estrofem ali bi rade probala i prirodno prije probati. Tako da ne polazem nade u ovaj ciklus. Zeznuo me i endometrij a i prehlada koja vec 7 dana traje

Želim ti puno sreće i javljaj daljnji tijek :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

LeLa2807
    15. Siječanj 2020. 17:46

Mene donji dio leđa i dalje rastura i čak me sad već i cijele noge bole...(Ne stojim na poslu)
    I osjećam se baš slabašno (ne umorno, nego onako virozno slabašno - ali opet ne osjećam da sam bolesna, ne znam kako bi objasnila). Temp nisam mjerila, ali je sigurno malo viša nego uobičajeno, ali kako si ne pratim bazalnu temperaturu nema mi ni smisla sad mjeriti, kad nemam s čime usporediti.

Uglavnom, prerano je još za ikakve simptome - ali, nedam se i tješim "aha to je znak, ovo je znak" xD

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.