..ček in.. iscjedak, jedino na papiru (smeđi) ..
… odbacila Clear Blue i kupila Muller test, druga roza crta se jedva nazdire…
……..odem lupat glavom u zid *paf *paf
………..želim Vam svima puno +++++++++ ❤🤞🏼
O misa mu...daj nam sliku da vidimo 🙉
..ček in.. iscjedak, jedino na papiru (smeđi) ..
… odbacila Clear Blue i kupila Muller test, druga roza crta se jedva nazdire…
……..odem lupat glavom u zid *paf *paf
………..želim Vam svima puno +++++++++ ❤🤞🏼
Ja mislim da ti je to implantacijsko!
Slikaj da vidimo 😊
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
Lela2807,ja ti isto imam miom ko i ti s vanjske strane,ali mi nista nije rekla za nocurak da nesmijem. To ti je ginekolog rekao ili?
Jer inace znam da zbog viska estrogena nastanu ti miomi
Lela2807,ja ti isto imam miom ko i ti s vanjske strane,ali mi nista nije rekla za nocurak da nesmijem. To ti je ginekolog rekao ili?
Jer inace znam da zbog viska estrogena nastanu ti miomi
Ja ne smijem noćurak radi dojki. Ja sam prije dvije godine operirala dva puta na jednoj dobročudni tumor (nije fibradenom) nego druga vrsta koja može biti i maligna meni Bogu hvala nije i to redovno kontroliram. Baš zbo tog tumora - tada u 22/23oj godini su mi rekli nikako stvari koje povećavaju estrogen između ostalog i noćurak. Moram malo detaljnije pogledati nalaz za miom, ali bio m ije rekao da je sa vanjske strane negdje sa strane kao i da ne bi trebao raditi probleme - ali ne znam tad sam bila luda od operacija i niš me nije zanimalo..... u 10 mj. sam išla na kontrolu za dojke i pitala smijem li folnu rekla mi je dr da nikakav problem (bilo me strah da mi ona ne utječe na hormone jer kažu da povećava plodnost). al sam napokon počela pit vrkutu jer navodno smanjuje/miče miome pa daj Bože.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
12-ti dan implatacijsko ? 😳
Moguce je,skolski se dogada implantacija od 6 do 12 dana otkad je bila ovulacija tako da je definitivno moguce da je implantacija i drzimo fige da je 🤞🏻😃
Sad mi kao negdje bude malo zao sto ipak jutros nisam napravila test jer mi se pojavio bijeli kremasti iscjedak i to mi se jos prije nije dogadalo! E sad,sto to moze znaciti? 😂
Beza 59,4 na 13 dpo. Je to premalo :(
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Neee...pa jos ti nije ni dan ocekivane M bio...meni je bila 44 na 14dpo i rekla mi je dr.da je to ok samo sam ja krvarila pa bila biokemijska...drzim fige da se dupla!!!
Crnerupe koji ti ono dpo? Malo sam se pogubila :/ al citala sam da bijeli iscjedak (kremasti, vise kao losion) moze biti znak trudnoce, jer se tako dolje sve cisti i stiti se od potencijalnih bakterija...i da je to cest znak rane T vec nakon zaceca...samo ne mora nuzno bit naravno...ako ga inace imas u pms-u, onda tesko razlucit, al ak ti je novo - onda je dobar znak!
Sortiraj odgovore
Najstariji