Meni su jučer trakice fino potamnile!
Ovo su od ujutro u 9:00 do navečer u 18h:
Jutros smo bili u akciji i istvari mi je jutros u 10h bio pik - crte su bile fino tamne a testna jača od kontrolne.
Ako budemo imali volje i želje možda i sutra ujutro pokrijemo. Ne može odmoći 😊
Ja sam bila okorjeli pušać sve dok nismo odlučili raditi na bebi. Kad smo se to dogovorili ja sam odmah prestala jer ne bih voljela da mi se dogodi da sam trudna - a da ne znam - i da za to vrijeme pušim.
Makar ne vjerujem da će mi se to ikad desiti jer se testiram ko luda 😂
Ustvari mi je bio najveći poticaj to što pušenje utječe na plodnost pa sam si to odmah otpisala kao mogućnost. A i zbog općeg zdravlja bi bilo dobro prestati 😅
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
Sad me zvali iz klinike. Dajem si stopericu i akcija navecer. Za dva tjedna kontrola 🤣
Litra vina i akcijaaaa! Opustite se kako treba i drzim 🤞🏻 Da nam za dva tjedna pokazes veliki debeli pluuuus
Hahahaa, bome i mi deremo po vinu bar jedan dan vikenda za opuštanje :D
..i mi na gemištima 😂 ..probamo s pivom ?😁
probali smo mi svašta i viski i jeger (nije baš pohvalno). e da, ima li među vama pušačica koje misle prestat kad vide plusic, a ne prije…
Eto ja sam ta haha sad pokusavam kao smanjit al bas mi i ne ide al cim vidim plusic bacam to smece haha
A sto se tice simptoma sad jos nemam nista bas nekih posebnih grudi jedva da imam pa me nema sta ni boljet haha jedino sto me buni je to sta me jucer i prekjucer boljelo s lijeve strane a danas je vise kao da me presjece tu i tamo u sredini 🤷♀️
Mene jedino donji dio ledja r a s t u r a. Jajnik me prrstao boljeti, ali ledja i dok lezim i sjedim i hodam. Ali mislim da je od poze prilikom odnosa hahahhaahahahah
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sad me zvali iz klinike. Dajem si stopericu i akcija navecer. Za dva tjedna kontrola 🤣
Litra vina i akcijaaaa! Opustite se kako treba i drzim 🤞🏻 Da nam za dva tjedna pokazes veliki debeli pluuuus
probali smo mi svašta i viski i jeger (nije baš pohvalno). e da, ima li među vama pušačica koje misle prestat kad vide plusic, a ne prije…
Ja bih odmah prestala kad bi vidila plus
tako i ja planiram. htjela sam prije, ali na poslu stres pa onda cekam hoce li bit plusi li nece i jednostavno m ije ta glupa cigara ispusni ventil. ali kad bih vidjela plus naravno odmah bi prestala
Da, tocno tako je i meni. VI koje ste friške u pokusavanjima jeste li prije isle na kontrolu ili ne? Jer ja sam bila u 3 mj prosle godine tad je bilo sve ok. Naravno da se nedaj Boze moze promijeniti pet puta od tada, ali rekli smo si da probamo sad do treceg mj pa onda idem na redovni sistematski pa cu se raspitat. Ja imam neki mali miom jos nije 1 cm al mi je dr prosle godine rekao da je smjesten na ok mjestu da ne bi trebao raditi probleme (ne znam kakva je situacija sada). Sto mi predlažete da trazim od pretraga osim utz i papa testa naravno. Mislila sam uzet komplet onih briseva sto nude.
Ja sam bila na sistematskom u 4. Mjesecu 2019 pa.sam tako imala i Papa i uzv.
Sve je bilo navodno u najboljem redu a planiram opet ići kroz 3-4 mjeseca na ginekološki. I uzet ću si paket briseva - reći ću o čemu se radi pa da mi naprave briseve na ono što može najviše utjecati na T 😊
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
tako i ja planiram. htjela sam prije, ali na poslu stres pa onda cekam hoce li bit plusi li nece i jednostavno m ije ta glupa cigara ispusni ventil. ali kad bih vidjela plus naravno odmah bi prestala
Da, tocno tako je i meni. VI koje ste friške u pokusavanjima jeste li prije isle na kontrolu ili ne? Jer ja sam bila u 3 mj prosle godine tad je bilo sve ok. Naravno da se nedaj Boze moze promijeniti pet puta od tada, ali rekli smo si da probamo sad do treceg mj pa onda idem na redovni sistematski pa cu se raspitat. Ja imam neki mali miom jos nije 1 cm al mi je dr prosle godine rekao da je smjesten na ok mjestu da ne bi trebao raditi probleme (ne znam kakva je situacija sada). Sto mi predlažete da trazim od pretraga osim utz i papa testa naravno. Mislila sam uzet komplet onih briseva sto nude.
Ja sam bila na sistematskom u 4. Mjesecu 2019 pa.sam tako imala i Papa i uzv.
Sve je bilo navodno u najboljem redu a planiram opet ići kroz 3-4 mjeseca na ginekološki. I uzet ću si paket briseva - reći ću o čemu se radi pa da mi naprave briseve na ono što može najviše utjecati na T 😊
Ok sad mi je lakse :D jer smo tu negdje sa pregledom i sa opcijom sta dalje.
Koliko imaš godina? Meni je uskoro 27 on 32 napunio..
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Meni su jučer trakice fino potamnile!
Ovo su od ujutro u 9:00 do navečer u 18h:
Jutros smo bili u akciji i istvari mi je jutros u 10h bio pik - crte su bile fino tamne a testna jača od kontrolne.
Ako budemo imali volje i želje možda i sutra ujutro pokrijemo. Ne može odmoći 😊
Ja sam bila okorjeli pušać sve dok nismo odlučili raditi na bebi. Kad smo se to dogovorili ja sam odmah prestala jer ne bih voljela da mi se dogodi da sam trudna - a da ne znam - i da za to vrijeme pušim.
Makar ne vjerujem da će mi se to ikad desiti jer se testiram ko luda 😂
Ustvari mi je bio najveći poticaj to što pušenje utječe na plodnost pa sam si to odmah otpisala kao mogućnost. A i zbog općeg zdravlja bi bilo dobro prestati 😅
Prvo sretno da se primi, a drugo svaka cast za cigare. Trebala bih i ja, ali trazim isprike.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Lela jesi me nasmijala ovo da je od poze haha 😂
Neki dan je kod mene dosla kcer od kolegice trudna je i ima prekrasan trbuh a ja sam je ko budala pocela ispitivat sve zivo sve sta mi je palo na pamet zena dosla na wc a ja ju napala ko inspektor o simptomima o tome kak joj je sad pa kak joj je s mucninama znaci strasno i onda jos sta je najgore sam ju pitala jel joj smijem pipnut trbuh haha 😂 dobro da že mije opalila haha
Hahahhahaha, tako ti ja frendicu svaki mjesec ispitujem ista pitanja ee a kako si ti znala, kakve si simptome imala, kad si test radila. Nes ti sve to znam, ali opet volim cut.
Jedino ona i zna da radimo na bebi nismo nikome rekli da nemam dodatno opterećenje sa pitanjima kad ce kad ce...
U subotu idemo na djecji rodjendan mom kumcetu - prvi, a ja uzbudjena kao da idem ne znam gdje.. Kad ju nosim i hranim bas me napuni pozitivnom energijom..
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Točno te razumijem tako je i meni na poslu samo stres i onda ti ta cigareta malo živce smiri...👍🏻
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Idem i ja na odbrojavanje. Napokonnnnn 29.1.mi je termin za kontrolu tako da pisem taj datum ☺️☺️🙈🙉🙊
1. ODBROJAVANJE 2020 .
Nemo ➕
Zvjezdica37 - 12.1.2020 - kasni 3 dana 🤞
Anchyy - 12.1.2020. - kasni 3 dana 🤞
Brunoibrankica - 15.1.2020. - 0 dana🤞
Breskva - 16.1.2020 - 1 dan🤞
Slee - 16.1.2020 - 1 dan🤞➕
Sanja0508 - 17.1.2020 - 2 dana🤞
Tommyfame - 20.1.2020 - 5 dana🤞
Anaid - 20.1.2020 - 5 dana 🤞
Nova19 - 22.1.2020 - 9 dana🤞
Mrvica2019 - 22.1. 2020. - 7 dana🤞
Tockicaaa - 23.1.2020 - 8 dana🤞
Anitor - 25.1.2020 - 10 dana 🤞
Vuky - 26.1.2020. - 11 dana🤞
Lilo23 - 27.1.2020. - 12 dana🤞
Martina1982 - 29.1.2020 - 14 dana 🤞
2. Odbrojavanje 2020.
Tera - 3.2.2020. - 19 dana 🤞
Marinalin - 3.2.2020. - 19 dana 🤞
Mallla - 9.2.2020. - 25 dana🤞
..pa nisam cugala kad sam plus vidla , npr kaj bi si nazdravila... nego prije hopsanja 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji