Sad me zvali iz klinike. Dajem si stopericu i akcija navecer. Za dva tjedna kontrola 🤣
Litra vina i akcijaaaa! Opustite se kako treba i drzim 🤞🏻 Da nam za dva tjedna pokazes veliki debeli pluuuus
Hahahaa, bome i mi deremo po vinu bar jedan dan vikenda za opuštanje :D
..i mi na gemištima 😂 ..probamo s pivom ?😁
Evo ovo sam sad nasla pa me malo deprimira s obzirom da imam problema sa hormonima kod mene je sigurno još gore iako sam mlada od 28 😖
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Jel ja mogu dns ic izvadit progesteron? Danas je 6dpo
većina spolnih hormona se određuje između 3. i 5. dana ciklusa (prvi dan menstruacije je prvi dan ciklusa). Progesteron se određuje između 20. i 22. dana ciklusa. Ako je progesteron viši od 22 nmol/L, to nam je dokaz da je u tom ciklusu bila ovulacija.
Lela ja 27 trebam ne dobit i ne mogu docekat jos pogotovo kad vidim sjenice od cura i plus od slee najrade bi odma radila test makar znam da ce bit negativan 😂🤦♀️
Meni je isto dan D 27/28….ovulacija bila u ponedjeljak….baš sam uzbuđena :) još je rano i za neke simptome pa mi je dodatno kao ne znam što misliti….
Kad misliš raditi test :D
Pa mislila sam 28 29 da bar zakasni dan dva da se ne zivciram ranije. Kad ces ti radit
A isto, mada ako mi krenu oni jaki bolovi i grčevi onda znam da ništa od toga...vidim da cure znaju raditi i ranije pa nisam pametna...tko će dočekat...javljaj ako budeš imala kakvih novih sumnjivih simptoma da se radujem :D lakše mi onda bude
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sad me zvali iz klinike. Dajem si stopericu i akcija navecer. Za dva tjedna kontrola 🤣
Litra vina i akcijaaaa! Opustite se kako treba i drzim 🤞🏻 Da nam za dva tjedna pokazes veliki debeli pluuuus
probali smo mi svašta i viski i jeger (nije baš pohvalno). e da, ima li među vama pušačica koje misle prestat kad vide plusic, a ne prije...
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Cure tako i ja ciljam odnose i nista😂😂
I padnem u depru
Al opet nije samo izbacit sperme i eto trudnoce.
Iako sam mislila da je to tako😂
6 ciklus i nadam se opet necemu💕
Ja pijem folnu, a vrkutu sam počela od ponedjeljka - na dan O. dakle za pomoć u ovom ciklusu je prekasno :D ali ajde pokrenula sam se barem sa tim stvarima... Mi smo počeli od prošlog ciklusa, s time što sam tad imala i operaciju (kiruško vađenje umnjaka), dve kure antibiotika, hrpu brufena pa me ne čudi da nije bilo ništa....A sad se nadam da će naravno čim prije.... kad ne trebaš dobiti?
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
probali smo mi svašta i viski i jeger (nije baš pohvalno). e da, ima li među vama pušačica koje misle prestat kad vide plusic, a ne prije…
Ja bih odmah prestala kad bi vidila plus
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
LeLama sigurno je da su plivaci prezivjeli do ovulacije, ako ti je bila sutradan…
Kaze se da su najbitniji dani dan, dva prije ovulacije jer i njima je potrebno određeno vrijeme da dođu do mjesta gdje ce biti izbacena jajna stanica. Nije istina da su oni vec odmah nakon ejakuliranja tamo di trebaju biti, trebaju doplivati do tamo, negdje sam citala na nekoj engleskoj stranici da im treba 3-4sata da dođu do jajne stanice. Radili su neko istrazivanje. Zavisi koliko su brzi. Zato cak zna i biti prekasno ako se odnos dogodi tek na dan ovulacije jer ako su plivaci malo sporiji, jajna stanica mozda i ne prezivi do njihovog dolaska a i treba nju obraditi, nije to tako lagano kako mi mislimo 😂
Hvala ti jer mi puno znači tračak nade, bar ovih 10 ak idućih dana... Ma još sam u nedjelju odmah ustala i išla na vc, nisam uopće razmišljala, ali dobro..
onda imam sestričnu, 38 g uz predejakulaciju ostala trudna tako da - ne gubimo nadu. <3
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
probali smo mi svašta i viski i jeger (nije baš pohvalno). e da, ima li među vama pušačica koje misle prestat kad vide plusic, a ne prije…
tako i ja planiram. htjela sam prije, ali na poslu stres pa onda cekam hoce li bit plusi li nece i jednostavno m ije ta glupa cigara ispusni ventil. ali kad bih vidjela plus naravno odmah bi prestala
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
tako i ja planiram. htjela sam prije, ali na poslu stres pa onda cekam hoce li bit plusi li nece i jednostavno m ije ta glupa cigara ispusni ventil. ali kad bih vidjela plus naravno odmah bi prestala
Da, tocno tako je i meni. VI koje ste friške u pokusavanjima jeste li prije isle na kontrolu ili ne? Jer ja sam bila u 3 mj prosle godine tad je bilo sve ok. Naravno da se nedaj Boze moze promijeniti pet puta od tada, ali rekli smo si da probamo sad do treceg mj pa onda idem na redovni sistematski pa cu se raspitat. Ja imam neki mali miom jos nije 1 cm al mi je dr prosle godine rekao da je smjesten na ok mjestu da ne bi trebao raditi probleme (ne znam kakva je situacija sada). Sto mi predlažete da trazim od pretraga osim utz i papa testa naravno. Mislila sam uzet komplet onih briseva sto nude.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji