Lela ja 27 trebam ne dobit i ne mogu docekat jos pogotovo kad vidim sjenice od cura i plus od slee najrade bi odma radila test makar znam da ce bit negativan 😂🤦♀️
Meni je isto dan D 27/28….ovulacija bila u ponedjeljak….baš sam uzbuđena :) još je rano i za neke simptome pa mi je dodatno kao ne znam što misliti….
Kad misliš raditi test :D
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sad me zvali iz klinike. Dajem si stopericu i akcija navecer. Za dva tjedna kontrola 🤣
Točkicaa Pa da ta misao u glavi me ubija 😅 okej može se jednom ili dva puta desiti ali već tak dugo da se ne potrefi hmm 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sad me zvali iz klinike. Dajem si stopericu i akcija navecer. Za dva tjedna kontrola 🤣
Sretnooo :)) <3
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Martina uživaj 😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Litra vina i akcijaaaa! Opustite se kako treba i drzim 🤞🏻 Da nam za dva tjedna pokazes veliki debeli pluuuus
Ana.bskroz te razumijem. I ja sam tako neki dan razmisljala, jel moguce da u par zadnjih ciklusa se bas ni jednom nije ulovilo, a 100% sam sigurna da ovulaciju nismo fulali i imali odnose dva dana prije ovulacije, na ovulaciju i dan poslje. Kako?! Al ocito ima nesta vise od toga da se samo “kolege” ubaci unutra. 😂
Meni je još gore jer smo samo tri dana u tjednu skupa (petak subotu i nedjelju) pošto radim u drugom gradu i tako do ljeta.... Tako da trebamo i potrefit iole plodne dane. Međutim ovaj sad vikend koji je prošao su po aplikaciji bili i u ponedjeljak me jajnik probadao pa računam da je stvarno bila.
Ali zadnji odnos u nedjelju popodne, tako da - jesu li plivači preživjeli ne znam....
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Litra vina i akcijaaaa! Opustite se kako treba i drzim 🤞🏻 Da nam za dva tjedna pokazes veliki debeli pluuuus
Hahahaa, bome i mi deremo po vinu bar jedan dan vikenda za opuštanje :D
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Cure tako i ja ciljam odnose i nista😂😂
I padnem u depru
Al opet nije samo izbacit sperme i eto trudnoce.
Iako sam mislila da je to tako😂
6 ciklus i nadam se opet necemu💕
Sortiraj odgovore
Najstariji