Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • justagirl2201
    15. Siječanj 2020. 10:19

Slee bas sam sretna zbog tebe...super si cura i uvijek si ukljucena u sve i na sve si uvijek odg. Od srca ti želim urednu i predivnu trudnoću, ne zaboravi nas 😍 i nadam se da cemo se sve sresti opet na nekoj trudnickoj temi ❤

• justagirl2201
    15. Siječanj 2020. 10:20

Breskva nije jos nista izgubljeno dok bas crvena ne dode 💪 mene sise samo bole na dodir, poneki grcic, 6 il 7 dpo...bas glupo neko razdoblje...nemam nikakav feeling za ovaj mj.

LeLa2807
    15. Siječanj 2020. 10:39

justagirl2201

Breskva nije jos nista izgubljeno dok bas crvena ne dode 💪 mene sise samo bole na dodir, poneki grcic, 6 il 7 dpo…bas glupo neko razdoblje…nemam nikakav feeling za ovaj mj.

Meni je još prerano za išta - 2/3 dpo. S obzirom da me jajnik probadao u ponedjeljak rekla bih da je tad bila O. Ne pratim trakicama jer smo samo vikendima skupa pošto ja radim u drugom gradu i onda mi trakice nemaju smisla :( Odnose smo imali od petka zaključno sa nedjeljom popodne. Mada me sve te dane grčilo (vjerojatno plodni dani jer je i sluz bila pojačana). Od ponedjeljka osjećam grčiće svako toliko, ali ne vjerujem da je nešto. Jedino što me donji dio leđa  rastura - već danima i ne prestaje, ali moguće da je prije od poze nego da se nešto dešava :D. Grudi me uopće ne bole, a i rijetko koji ciklus me bole (prošli npr. jesu dooosta) i imam osjećaj da stalno nešto curi... 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Anchyy
    15. Siječanj 2020. 10:46

točkicaa

Martina, bas je dosta potamnila od jucer, ja isto mislim da bi sutra mogao biti pik!! 😁 Javljaj nam i dalje situaciju…
    A sta da ti kazem, ponjele me ove sjenice na testovima pa ih i ja kreula loviti al bezuspjesno 😂 a i dosta je osjetljiv test pa ono kao ocekujem vec sad nesto hahaha.
    Anchy, pa jel bas krenula menga ili? Mozda je samo impl u pitanju, pa ide malo smeđega. Nemoj se odmah bacati u bed ako nije pravo krvarenje pocelo, jucer se bas vidila jako svijetla crtica na testu. 🤗

..ne znam sta da mislim, da baš se plus vidio

Anchyy
    15. Siječanj 2020. 10:48

crnerupe

Anchyy

crnerupe

Anchyy

crnerupe

Ja od prekjucer navecer nisam vise radila test..razmisljala sam da radim ili ne,ali mislim da necu jer ako vidim opet crticu i na kraju procurim,bit ce mi jos teze nego sto je bilo…ako dode,dode,ako ne dode nista,onda cu se usredotocit malo na sebe,poraditi na sebi i to je to..
    Tockice,jos je rano,ja ti od srca drzim fige da se pojavi crtica uskoro i ostane🤞🏻
    Slee,javi nam betu i cestitam na tako jakim crticama,sretna sam kao da su moje 🥰

..kad ti trebaš ne dobit ?

Ne dobit danas ili eventualno sutra… 😕 a nema nikakvih naznaka osim mozda sto bi cas plakala a cas se smijala kako je znalo biti u pms-u zadnjih par mjeseci 😂

..meni kasni 3 dan, jucer radila rest, vidljiv plus i sad smeđi iscjedak/menga 😥

Ako ti kasni,i pogotovo ako bi imala jake bolove otidi na hitnu pa im sve ispricaj,mozda uspiju sve zadrzati,samo oprezno da ne bi bilo jakih bolova. Vadit ce ti krv i sve ce ti znat odmah,samo nemoj cekati da krene prava krv pogotovo ako budu jaki bolovi

Ne boli me.. tu i tamo grčići..

Anchyy
    15. Siječanj 2020. 10:51

točkicaa

Evo ja prijavljujem na 8dpo, svijetlosmeđi iscjedak!!
    Znaci isto to mi se desilo prosli mjesec, tj.ciklus.
    Tocno da 8dpo ja sam dobila svijetloseđi iscjedak, a nisam bila trudna, trajao je par dana i prestao.
    Sta to moze biti a da nije impl?!
    Jel mi mozda nizak progesteron ili sta, bas me to zivcira jako! Ponadala sam se vec par puta da nije mozda impl, al sipak nije…

Kolki ti je progeseteron, meni u lutaelnoj fazi 42.30

Anchyy
    15. Siječanj 2020. 11:06

točkicaa

Ne znam, nisam radila jos spolne hormone.
    Al mislim da nebi trebao biti problem jer mi inace lutealna faza traje 13,14 dana ili to nema veze?

Ja sam vadila hormon progesteron mislim 21 dan ciklusa, a ostale 4 dan ciklusa, tj za vrijeme menstruacije.
    Znam da sam progesteron vaginalno stavljala u prvoj trudnoci jer sam krvarila na početku.

Aneee
    15. Siječanj 2020. 11:10

Ja ću se danas naručiti na pregled...iako me muž već 3mj nagovara da se naručim...A ja pa ček da probamo još ovak pa da probamo još s ovim 😅😅 čak i on hoće na pregled a već smo doma radili onaj test za broj spermica...al na kraju sam rekla oke prvo ću se ja naručiti i ako bude sve uredu onda može on ići...A stvarno mi je teško s tom misli da idemo na preglede jer pokušavamo već toliko pa ništa. Mislim čitam na svim stranicama da je normalno i do godine dana da se pokusava al opet sad je već 7-8 mj kako pokušavamo...baš ni jednom da se ne potrefi mi je strašno i za pomisliti...ne razumijem kako da se ne uhvati ako imamo odnos i dan prije O i na O pa baš niti jedan puta da se nešto uhvati

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Brunoibrankica
    15. Siječanj 2020. 11:26

Slee…. jedva čekam rezultate

držim fige svima za plusice…

kod mene ništa novo, potpuno sam cista, nema vise nikakvog iscjedka… nema ni traga ni simptoma gospođe M..
    testove nisam radila, i ne da mi se s tim zamarati.... jer necu razocaranja….

LeLa2807
    15. Siječanj 2020. 11:30

Lilo23

Lela ja 27 trebam ne dobit i ne mogu docekat jos pogotovo kad vidim sjenice od cura i plus od slee najrade bi odma radila test makar znam da ce bit negativan 😂🤦‍♀️

Meni je isto dan D 27/28....ovulacija bila u ponedjeljak....baš sam uzbuđena :) još je rano i za neke simptome pa mi je dodatno kao ne znam što misliti....

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.