Lh trakice iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Siječanj 2020. 09:32

Martina1982

Evo mojih trakica opet ☺️

Pa ovo je blizu Pikaaaaa! Do kraja dana bi definitivno mogao biti pik 😃😃😃😃🥳🥳🥳

Aneee
    15. Siječanj 2020. 09:34

Martina1982

ana.b.

Predzadnja od jučer zadnja od danas a dvije gornje nisam sigurna koja je od subote a koja od nedjelje 😅

A hebemu bas cudno da tak odreagira. 🤔 Imas ih jos? Da ponovis jos koju? Jer od ovih mi ni jedna ne izgleda kao pravi pik. Mozda je bio porast LH pa je pao. Zato bi bilo dobro da nastavis sa testiranjem trakice. Koji si dan ciklusa?

26dc imam da..ponovit ću još danas...Ja bih odmah ali znam da ne smijem sa prvim urinom 😅 tak da cu tek poslijepodne pa šta bude...

MAmica21

ana.b.

Moje iskustvo sa Clearblue digitalnim OVU je bio bingo! Moj M i ja smo doduše imali odnose neovisno od O, stalno i skoro svaki dan toko ciklusa😌
    Stvarno ne treba gledat crte na štapiću, već monitor. Ja sam isto mislila da necu imati O, ali na kraju je dosla kasnije- prikazao se smiley (18.dc) :) ja sam gledala crte na štapiću iz radoznalosti, ali ne gubite nadu, ako bude O onda ce se pojavit i Smiley na ekranu☺️ sretno svima!!!

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

15. Siječanj 2020. 09:34

Anchyy

crnerupe

Ja od prekjucer navecer nisam vise radila test..razmisljala sam da radim ili ne,ali mislim da necu jer ako vidim opet crticu i na kraju procurim,bit ce mi jos teze nego sto je bilo…ako dode,dode,ako ne dode nista,onda cu se usredotocit malo na sebe,poraditi na sebi i to je to..
    Tockice,jos je rano,ja ti od srca drzim fige da se pojavi crtica uskoro i ostane🤞🏻
    Slee,javi nam betu i cestitam na tako jakim crticama,sretna sam kao da su moje 🥰

..kad ti trebaš ne dobit ?

Ne dobit danas ili eventualno sutra... 😕 a nema nikakvih naznaka osim mozda sto bi cas plakala a cas se smijala kako je znalo biti u pms-u zadnjih par mjeseci 😂

Anchyy
    15. Siječanj 2020. 09:36

crnerupe

Anchyy

crnerupe

Ja od prekjucer navecer nisam vise radila test..razmisljala sam da radim ili ne,ali mislim da necu jer ako vidim opet crticu i na kraju procurim,bit ce mi jos teze nego sto je bilo…ako dode,dode,ako ne dode nista,onda cu se usredotocit malo na sebe,poraditi na sebi i to je to..
    Tockice,jos je rano,ja ti od srca drzim fige da se pojavi crtica uskoro i ostane🤞🏻
    Slee,javi nam betu i cestitam na tako jakim crticama,sretna sam kao da su moje 🥰

Ne dobit danas ili eventualno sutra… 😕 a nema nikakvih naznaka osim mozda sto bi cas plakala a cas se smijala kako je znalo biti u pms-u zadnjih par mjeseci 😂

..meni kasni 3 dan, jucer radila rest, vidljiv plus i sad smeđi iscjedak/menga 😥

Aneee
    15. Siječanj 2020. 09:36

Slee

Evo, ovo je moj danasnji ulov, nadamse da nisu presvijetle. Ovo je bilo nakon 2 min, mozda su jos potamnile, ali sam morala na posao

😍😍😍😍😍 sretno od srca 🤰

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Aneee
    15. Siječanj 2020. 09:38

Mallla

Wuhuuu Slee to je to ❤️
    MAmica21, ana.b ima clearblue koji pokazuje 4 plodna dana, 2 treptajuća smajlija i dva koja ne bljeskaju. Janimam onaj što pokazuje 2 najplodnija dana, tako da ne vjerujem da je njoj pik bio već da se je test malo zafrknuo. Jedino ako drugi pokazatelji kažu da je O onda bi taj jedan smajl računala kao pik.

Točno 👍🏻  al se nadam da će ubrzo 😖

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Slee
    15. Siječanj 2020. 09:44

Martinaaa to bi danas ili sutra mogao biti pik! Ajme zamisli stvarno blizanci 😂
    Crnerupe pratim razvoj situacije, javljaj se.
    Gdje nam je breskva? 
    Anab i ostale cure koje su u ovulacijama - neka to bude to! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Aneee
    15. Siječanj 2020. 09:52

Martina mogao bi već danas biti pik jer je dosta potamnila od predzadnja...pa onda u lov na blizance 😁🤞🏼 
    Anchyy impl.?  
    Slee baš mi je drago zbog tebe i nadam se da ćemo se sve zajedno opet u nekoj grupi za trudnice družiti 😊

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

15. Siječanj 2020. 10:11

Anchyy

crnerupe

Anchyy

crnerupe

Ne dobit danas ili eventualno sutra… 😕 a nema nikakvih naznaka osim mozda sto bi cas plakala a cas se smijala kako je znalo biti u pms-u zadnjih par mjeseci 😂

..meni kasni 3 dan, jucer radila rest, vidljiv plus i sad smeđi iscjedak/menga 😥

Ako ti kasni,i pogotovo ako bi imala jake bolove otidi na hitnu pa im sve ispricaj,mozda uspiju sve zadrzati,samo oprezno da ne bi bilo jakih bolova. Vadit ce ti krv i sve ce ti znat odmah,samo nemoj cekati da krene prava krv pogotovo ako budu jaki bolovi

Breskva
    15. Siječanj 2020. 10:17

Ja mislim da sam out ovaj mjesec...iscjedak smedi krenuo , znacu za koji sat dolazi M.
    Tako da jbg bit ce bolje. Slee jako sam sretna zbog tebe,cestitammm i javi nam betu 💋💋💋🥳🥳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.